Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Daha ne verim be canimimi veriiyim ben hem tum yarismalar icinde ucuncu oldim unuttunmu neydi kiz o ben unuttum valla ahahaha

Canım teşekkür ederim tiroid hapı metabolizma icin ♡
3. değil 22.
iyi verdin evet farkındaym zayıfladn ama mesele 5lere inmek cbuk dön izinden

demk bu hafta 800gr verdin demek artık 72lerdesin demek SchonerDuft dan zayıf olcaksın
fit annelere bayılırım
Iste bekledigim hareketler
Ewit cnmm 800 gr gitmiss cok sevindimm cabalarimin karışıklığını aliyorum haftata 71.9 bile olsam yeter bana sinra 70 ler sonra gelsin 69 larr Allah imdusuncesi bile beni benden aliyor
fit annis olicimmm benn

Daha ne verim be canimimi veriiyim ben hem tum yarismalar icinde ucuncu oldim unuttunmu neydi kiz o ben unuttum valla ahahaha

Canım teşekkür ederim tiroid hapı metabolizma icin ♡
Anladm cnm ne zmn doneceksin bir daha listeye

6lara indin mi gerisi kolay hem prenseste büyümüş olur o zamana kadar spora da başlarsın daş gibin olacaaannn

Belli değil canım ama takımdayım yine sadece kilo bildirimi yapmicam

voltaj yüksekliğinden dün apt. elektrik su yoktu halende yok gerçi yapılıyor panomuz... tv patladı dua edin tek zararımız tv olur buzdolabı fırınım bulaşık makinemde tv gibi pirizde normal olarak elektrik olmadığı için bilemedik nelerde zarar var mutfak duman altıydı eve girdiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…