- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.481
Bebism nirelerdesin ahanimiş kaptaaannn
buuudaayymışşşş
Ne ilaci tatlm gecms olsunZaten ben bi ise yaramadım bu hafta
biliyodumAyyy çok şükür bunu bekliyordum
he bde sabit kaldın insan 3 5 bişi verirZaten ben bi ise yaramadım bu hafta
demk bu hafta 800gr verdinBebism nirelerdesin a
Senbugun cuma ben burada beni ivmeni bekliyrm ortalarda yoksun
Daha ne verim be canimimi veriiyimbiliyodum
he bde sabit kaldın insan 3 5 bişi verir
Canım teşekkür ederim tiroid hapı metabolizma icin ♡Ne ilaci tatlm gecms olsun
3. değil 22.Daha ne verim be canimimi veriiyimben hem tum yarismalar icinde ucuncu oldim unuttunmu neydi kiz o ben unuttum valla ahahaha
Canım teşekkür ederim tiroid hapı metabolizma icin ♡
Iste bekledigim hareketlerdemk bu hafta 800gr verdindemek artık 72lerdesin demek SchonerDuft dan zayıf olcaksın
fit annelere bayılırım
Anladm cnm ne zmn doneceksin bir daha listeyeDaha ne verim be canimimi veriiyimben hem tum yarismalar icinde ucuncu oldim unuttunmu neydi kiz o ben unuttum valla ahahaha
Canım teşekkür ederim tiroid hapı metabolizma icin ♡
6lara indin mi gerisi kolay hem prenseste büyümüş olur o zamana kadar spora da başlarsınIste bekledigim hareketler
Ewit cnmm 800 gr gitmiss cok sevindimm cabalarimin karışıklığını aliyorumhaftata 71.9 bile olsam yeter bana sinra 70 ler sonra gelsin 69 larr Allah imdusuncesi bile beni benden aliyor
fit annis olicimmm benn
Anladm cnm ne zmn doneceksin bir daha listeye
o ne diye netten baktım ve gördüm nası yapıyosnamigurumi yapıyom da sesim cıkmyo
tavşan yapıyorum bitirebilrisem atarımo ne diye netten baktım ve gördüm nası yapıyosn
battaniye bitti mi kitavşan yapıyorum bitirebilrisem atarım
Canım otursun zaten hemen gelirim. Belki daha hızlı gider kilo. Birde zaten gitmiyorum burdayım benden kurtulamazsınız3. değil 22.
iyi verdin evet farkındaym zayıfladn ama mesele 5lere inmek cbuk dön izinden
Belli değil canım ama takımdayım yine sadece kilo bildirimi yapmicamIste bekledigim hareketler
Ewit cnmm 800 gr gitmiss cok sevindimm cabalarimin karışıklığını aliyorumhaftata 71.9 bile olsam yeter bana sinra 70 ler sonra gelsin 69 larr Allah imdusuncesi bile beni benden aliyor
fit annis olicimmm benn
Anladm cnm ne zmn doneceksin bir daha listeye
Ayyy ins agzindan bal damliyor bebisim6lara indin mi gerisi kolay hem prenseste büyümüş olur o zamana kadar spora da başlarsındaş gibin olacaaannn
Anladm cnmmmBelli değil canım ama takımdayım yine sadece kilo bildirimi yapmicam
benim için kilo vermek hayal artık kabul ettim veremiyorumdemk bu hafta 800gr verdindemek artık 72lerdesin demek SchonerDuft dan zayıf olcaksın
fit annelere bayılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?