- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.781
kötü düşünme kuzu iyi düşün iyi olsunAmin insallah adet olmamamkta garanti degil artik benim icn oda bos cikabiliyir
hee tabikide ekmeknengüzel oluyo ekmeklen
valla baya kalabalıktı ama parteyle pancari gördüm bi diğerlerini bilmiyorum
Keske hepimiz ayni sehirde olsak bellimi olur ilerde belki gorusurduk benim bebisim olunca gormeye gelirdinizgüzel oluyo ekmeklen
valla baya kalabalıktı ama parteyle pancari gördüm bi diğerlerini bilmiyorum
Amin insallahkötü düşünme kuzu iyi düşün iyi olsun
Allahım aratmasın ya rabbim isteyen herkese nasp etsin inşallah
hee tabikide ekmeknen62 olmuşun hala ekmek sayıklıyon
ev makarnasi cok basit mayasiz bol yumurtali hamur goguruyorsun o biraz dimlencek sonra unla aciliyor sacta az pisiyor bezin icine konuluyor kurumasin diye sonra uzun genus seritler kesiliyor onlarda ince ince kesiliyor valla ben her sene kv demle 30 kilo falan kesiyoruzhee öle olunca daha mı masum oluyo
annem ev makarnası yapmış bez torbanın içine koymuş getirdi bana yufka da var sironda var kutuda duruyolar öle gariplerim
ben ekmekten almadım kiloyu canaısıkötü düşünme kuzu iyi düşün iyi olsun
Allahım aratmasın ya rabbim isteyen herkese nasp etsin inşallah
hee tabikide ekmeknen62 olmuşun hala ekmek sayıklıyon
keptinle biz aynı şehirdeyiz ama görüşemedikKeske hepimiz ayni sehirde olsak bellimi olur ilerde belki gorusurduk benim bebisim olunca gormeye gelirdiniz
Iylen diydum aksam da istahim yoktu zorka yenedim oylenin telafisi diyeevet kuzum paylaşmışsın görmemişim ben sorry
ama öğle cok olmuş akşamda cok az olmus
Istanbul avruoa yakasiben ekmekten almadım kiloyu canaısı
keptinle biz aynı şehirdeyiz ama görüşemedikgüzel olurdu canım sen hangi şehirdesin
canim Allah gonlune gore versin ins seni cok iyi anliyorum cok ugrasmistik cocuk konusunda biz 3 defa anne karninda kaybetmistik bebekleriMizi.Allahim acaba birgun Benimde sagimda solumda bebeklerim oynayacaklarmi kosturacaklarmi derdim hep sukurler olsun 2 tane prensesim var.Rabbim evlatlarimizin varligiylada yokluguylada sinamasin ins isteyenlerin kucaklarini doldursun Rabbim ins biran onceKeske hepimiz ayni sehirde olsak bellimi olur ilerde belki gorusurduk benim bebisim olunca gormeye gelirdiniz
Insallah cnm cok saglİlgilenirim senlan ama ben cumalari takimda olamiyomgel bencede listeye sonra kilo alırsın benim gibi
aynı sehirde olanlar da görüşemiyo kiKeske hepimiz ayni sehirde olsak bellimi olur ilerde belki gorusurduk benim bebisim olunca gormeye gelirdiniz
hee biliyim bizde annemle yapıyoduk her sene bundan sonra kendim yaparım artıkın evde azar azarev makarnasi cok basit mayasiz bol yumurtali hamur goguruyorsun o biraz dimlencek sonra unla aciliyor sacta az pisiyor bezin icine konuluyor kurumasin diye sonra uzun genus seritler kesiliyor onlarda ince ince kesiliyor valla ben her sene kv demle 30 kilo falan kesiyoruz
kim bilir neler yedin kaç tabak mantı yedin cabuk söyleben ekmekten almadım kiloyu canaısı
keptinle biz aynı şehirdeyiz ama görüşemedikgüzel olurdu canım sen hangi şehirdesin
aynen cnmmya işte derdinide söyleyemiyo insan üzülüyo az büyük olsa şuram agrıyo dese care bulunur
yPyrm cnm ama o huzursuzlugu baslynca gozu hicbirsey gormiKasiklarina karnina ayak altlarina masaj yap canim gazini rahatlatir belki
Hee oynadik ama gitmedi kilolar
Bol bol masaj yap canim kiyamam kuzuya
ins duzelr cnm. ins cok anlysli hal alir.Verdim eşime kuzum su an bir şeyler yoluna girdi gibi ama bilmiyorum hâlâ tam
ayyyy canlarm ne guzeldr knlathee öle olunca daha mı masum oluyo
annem ev makarnası yapmış bez torbanın içine koymuş getirdi bana yufka da var sironda var kutuda duruyolar öle gariplerim
aynı sehirde olanlar da görüşemiyo kiponcikbirgelincik
hee biliyim bizde annemle yapıyoduk her sene bundan sonra kendim yaparım artıkın evde azar azar
kim bilir neler yedin kaç tabak mantı yedin cabuk söyle
Insallah dedigin gibi olur allah evlatlarinida sana bagislasin anali babali buyutsun acilarini gostermesin bidahagunaydin arkadaslar cok fazla katilamiyorum ama bundan sonra daha cok ugrayacam ins
canim Allah gonlune gore versin ins seni cok iyi anliyorum cok ugrasmistik cocuk konusunda biz 3 defa anne karninda kaybetmistik bebekleriMizi.Allahim acaba birgun Benimde sagimda solumda bebeklerim oynayacaklarmi kosturacaklarmi derdim hep sukurler olsun 2 tane prensesim var.Rabbim evlatlarimizin varligiylada yokluguylada sinamasin ins isteyenlerin kucaklarini doldursun Rabbim ins biran once
güzellerrr minnikleraynen cnmm
yPyrm cnm ama o huzursuzlugu baslynca gozu hicbirsey gormi
yerrttnce oynamdnz demek
ins duzelr cnm. ins cok anlysli hal alir.
ayyyy canlarm ne guzeldr knlat
bende acıktım öğle yemegine gidicem şimdik sen daha kahvaltı yapcok aciktim mitfak bekle beni
su tm duymak ıstemiyorumvalla hiç mantıda yok hep abur cubur cips cikolata tatlı puding
Kilomu bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçsı yediklerime az dikkat ediyorum ama ara öğünler sıfır canım kek türü şeyler istiyor sürekliiyi ve şişkoyum kuzum sen nasılsın kaç kilosun
kuzummm görmedm ki gel sarılalımiyi değilim cünkü mesajıma cvp vermedin
ahahahah adamlar zekiii tok tutar o naapsınlar mola yerlerinde mi yesinler bi corbaya 10tl mi versinler
yok öyle değil gözüm aç herşey istiyor cnımİnşallah aşeriyosundurkek cok severin caylan yirim onu guzelceneh nazikceneh yirim onu incitmeden
erken gebelik al bazen idrarda çıkmıyor çünküEsimle disari cikicaz idrar testi alicm bugn olsada olmasada yarina randevu alicm doktoruma
kuzuuu sende mi tedavi görmüştünn bak nasip olmuş işte ne güzel minik minik geziyodular simdi evdegunaydin arkadaslar cok fazla katilamiyorum ama bundan sonra daha cok ugrayacam ins
canim Allah gonlune gore versin ins seni cok iyi anliyorum cok ugrasmistik cocuk konusunda biz 3 defa anne karninda kaybetmistik bebekleriMizi.Allahim acaba birgun Benimde sagimda solumda bebeklerim oynayacaklarmi kosturacaklarmi derdim hep sukurler olsun 2 tane prensesim var.Rabbim evlatlarimizin varligiylada yokluguylada sinamasin ins isteyenlerin kucaklarini doldursun Rabbim ins biran once
güzellerrr minniklerüçgen yufka yapmış anam ama ben ramazana kalsın istiyorm kışın kullanmıcam galiba
bende acıktım öğle yemegine gidicem şimdik sen daha kahvaltı yap
su tm duymak ıstemiyorum
ben sadece ara öğün değil neler yedim nelrrrrKilomu bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçsı yediklerime az dikkat ediyorum ama ara öğünler sıfır canım kek türü şeyler istiyor sürekli
kuzummm görmedm ki gel sarılalım
yok öyle değil gözüm aç herşey istiyor cnım
erken gebelik al bazen idrarda çıkmıyor çünkü
taaa cuma gününden o mesaj yalnızKilomu bilmiyorum bilmekte istemiyorum açıkçsı yediklerime az dikkat ediyorum ama ara öğünler sıfır canım kek türü şeyler istiyor sürekli
kuzummm görmedm ki gel sarılalım
yok öyle değil gözüm aç herşey istiyor cnım
erken gebelik al bazen idrarda çıkmıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?