- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #245.741
bende aynı durumdayım mesela uzun süre pasta yemedim canım inanılmaz derece de pasta istiyor özellikle kek poğaça bugün ikisindende yapmayı düşünüyorum en azından az az yerim eşimde iş yerine götürür ortadan kalkar keklerDemi yaa spor kilo verdirmiyo son hiz yirsekbende ağırlık calismaya basladim en azindan biraz saglikli beslenmeye yiter beni ama bu sefer diyet psikolojisine sokmucam kendimi aç aç geziyom iki gün sonra yemege saldiriyom en azindan haftada yarim kilo bile versem yeter almayim da acele etmicem
bende yumurta haşlıyaym akşam bari bolcana dolapta dursunHee ben ağırlığı bir gun spor bir gun dinlenme seklinde yapiyom kaslar dinlensin diyemyok ben kendim yapacam ama karın çalışmasına biraz ağırlık vermek istiyom karina geçtiğimde videodan yapcam yoksa ben cok karin çalışamıyom hadın spora
bir spor gazisi daha
Gecen haftaki sporda agirlik calismistim.
Ust bedenin durumu iyi de bacaklar icin aman diyorum 3 gundur toparlanamadi gariplerim, haftasonunu sekerek gecirdim.
Sonradan vucut alisiyor, tabi benim gibi uzun sureli ara vermezseniz.
tv karsısında pek güzel gidiyoSusamli cibik bende severim
işine geldiği mesaja cvp verdiğini farkettim yanlızsen seviyon diye koymus bancarda öyle didi
gerçekten farkettin mitv karsısında pek güzel gidiyo
işine geldiği mesaja cvp verdiğini farkettim yanlız
Ahh ben cok yedim bu ara pasta borek neyimbende aynı durumdayım mesela uzun süre pasta yemedim canım inanılmaz derece de pasta istiyor özellikle kek poğaça bugün ikisindende yapmayı düşünüyorum en azından az az yerim eşimde iş yerine götürür ortadan kalkar keklerben son hız yemiyorum aslında düzensizleştim bugün 9 gibi kahvaltı yptım mesela ara öğünlerim yok onları toparlamam lazım .. sen verirsin ya güzel spor yapıyorsun az dikkat ettin mi yemene bakmışsın eski kilona inmişsin
Ayy nasil yiyon sogumus beklemis haslanmis yumurtayobende yumurta haşlıyaym akşam bari bolcana dolapta dursun
bn sporunda yeme kısmındayım yalnız
protein şart
bir spor gazisi daha
Yemek yerken hayat hic sıkıcı digiltv karsısında pek güzel gidiyo
işine geldiği mesaja cvp verdiğini farkettim yanlız
akşamları kitap okumaya başladık evde tv olmadığı için ytak odasında okuyoruz mutfakta uzakta o biraz frenlememe sebeb olduAhh ben cok yedim bu ara pasta borek neyimsen az yiyebiliyon bende yok o irade yapinca gömülüyom hee valla az dikkat edecem doymadan kalkacam yemekten yavas da olsa inerim aceleye gerek yok
Ayy nasil yiyon sogumus beklemis haslanmis yumurtayosicak olmali bende ordayim mirah etme yulaf yumurt et makarna pirinc tavuk bekleyin beni
tabisi benden kacmazgerçekten farkettin mi
yemeden azıcık ısıtırım cezvedeAyy nasil yiyon sogumus beklemis haslanmis yumurtayosicak olmali bende ordayim mirah etme yulaf yumurt et makarna pirinc tavuk bekleyin beni
kesinlikle bi yemek yapmak bide o yemegi yemek en büyük zevkimYemek yerken hayat hic sıkıcı digil
iyi değilim cünkü mesajıma cvp vermedin
ahahahah adamlar zekiii tok tutar o naapsınlar mola yerlerinde mi yesinler bi corbaya 10tl mi versinlerıyy soğuk haşlanmıs yumurtabööööööğğğğğğğğğğğğ yeşerir o
babaanemle büyük babam bize gelirken 7 saatlik yolda haşlıyolardı 5 tane falan otobüsün halini düşünmek istemiyorumkaptinn
Verdim eşime kuzum su an bir şeyler yoluna girdi gibi ama bilmiyorum hâlâ tamnescafe sekersizse guzel menuu afiyet olsunn
oglen bol salata olabolirdi. hafif guzel bir gun olmus.
mektup isini naptn cnm merak ettm.
Hee ben ağırlığı bir gun spor bir gun dinlenme seklinde yapiyom kaslar dinlensin diyemyok ben kendim yapacam ama karın çalışmasına biraz ağırlık vermek istiyom karina geçtiğimde videodan yapcam yoksa ben cok karin çalışamıyom hadın spora
Ayy nasil yiyon sogumus beklemis haslanmis yumurtayosicak olmali bende ordayim mirah etme yulaf yumurt et makarna pirinc tavuk bekleyin beni
İnşallah aşeriyosundurakşamları kitap okumaya başladık evde tv olmadığı için ytak odasında okuyoruz mutfakta uzakta o biraz frenlememe sebeb oldu... börek önemli değil benim özlediğim kek sadece kek ay aşeriyor gibi canım kek istiyor elmalı olcak kakaolu olcak hindistan cevizli olcak off allahım sana geliyorum
Ayy suuss iyce igrenc olur oyletabisi benden kacmaz
yemeden azıcık ısıtırım cezvede
ahaha makarna evet peynirli makarna yirin
kesinlikle bi yemek yapmak bide o yemegi yemek en büyük zevkim
Yumurtanin her halini cok severim sicak olacakYumurta haşlanmışsa ben soguk olanı sıcağa tercih ediyorum, sıcak yumurta ancak omlette olabilir.
Yumurta kadar esnek ve kişisel tercihe göre değişen başka yiyecek yok herhalde, bir tipini seven öbürünü sevmiyor, gökuşağı gibi.
hee öle olunca daha mı masum oluyoAyy suuss iyce igrenc olur oyle
Ayy bimde cok guzel makarna cesitleri vardi aldim ben yulafli ruseymli tambugdayliben normal makarna yemiyom hep boylelerini tercih ediyom gayri
Daha doyurucu oluyo bu makarnalar ben normal makarnayla doymak bilmiyom ve cabuk acıktırıyo ayni beyaz ekmek gibi ama bunlar lifli oldugu icin daha tok tutuyohee öle olunca daha mı masum oluyo
annem ev makarnası yapmış bez torbanın içine koymuş getirdi bana yufka da var sironda var kutuda duruyolar öle gariplerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?