Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

muz ye ye sonra kabız oldum diye gez ortalıkta emi

ayıp oluyo ama beybi yüzüme baka baka ne diyosun
sen buralardamıydın ya

tüyü çok berbat temizlemekte zor daha masum bir hayvan alırsın olmazsa bir onun tüyünü yutarsanız kötü olur ona dikkat etmek gerekli ...

su içiyor musun poncik ...
çok tahıllı ile tost çok güzel oluyor birde öyle dene

Daha düşünme aşamasındayım kizima demedim simdi durmaz diye al alll diye başımın etini yer mamayla beslenip hergun taranirsa dökmüyomus fazla araştırıyom hep bi kedim olsun istemisimdir kizimi bahane edip alabilirim belki aşısı olursa tuyu insana zarar vermiyomus kiz etten veya iyi yikanmamiş sebzeden virus gecme ihtimali kedinin tuyunden gecme ihtimalinden daha fazla diyolar bizim kedimiz vardi ben kucukken kiraz bek severdim onu mart ayinda evden kaçtı bida gelmedi

Bencede yalan mi soylucem koca kadin
koca kadın oldu mu şimdi bu

su iciyorum kuzum hiç içmediğim gün 1,5 lt iciyorum
artık tost yemicem icim dısım tost oldu

menülerini bekliyorum

Onu bende bilmiyorum bebeğim için diye düşün o esnada işe yarar belki
Sonra zaten istesem de çok yiyemedim sonlara doğru hatta hiç yiyemedim hamilelik şekeri çıktı

Hee gitmesinler diye mecbur besliyom kaslari yoksa yicemden degil yohh benim kilom bu olamaz ben 3 senedir 52 53 üm o benim kilomooo
evet bilirin yicenden değil

ahahah saf diyince kızıyon sonra

Hic olmamis menun hadi birazda biz kizalim
ahahah olmamış deeemi bugün sabah marul peynir domatesli sandvis yaptım kendime

hee hafta içi her gün aynı saatte sizlerleyim gündüz kuşagı gibi hissettim

Onu bende bilmiyorum bebeğim için diye düşün o esnada işe yarar belki
Sonra zaten istesem de çok yiyemedim sonlara doğru hatta hiç yiyemedim hamilelik şekeri çıktı
he bide o şeker olayı var
ben yürüyüşede başlıcam yaza dogru simdi cok karanlık oluyo yapamıyorum gerci sabahta karanlık oluyo evden cıkarken

Hmm kardiyo deyince direk agirlik geldi aklima nedense aslinda bizim evde kucuk bir spor salonu gibi kosu bandi mekik aleti kondisyon bisikleti twister plates ekipmanlari ama bir duzene sokup baslayamadim bir turlu.umarim sizle birlikte havaya girerim iyice bu hafta memleketten
menülerini bekliyorum
ins canim duzgun bir liste olusturayimda firca yemeyeyim bari

fırca yedikce insan hırslanıyo kuzu ama güzel menü dedndiginde de gaza geliyo her türlü menü paylaşman faydana olur yani

bilirin bilirin he he sıfır evet
dimik spor yaptınnnn
bizim bi spor takipcimiz var idi nerelerde o acabası emelinbusesi

sen beni mi dinliyon
Keten tohumlu bir ekmek yapmışım enfesdirr enfess bi dilim yicim simdi kahvaltimlan ekmek yapmayi coh seviremspor da yapirem ayy ben muhteşem bi insanim yaa
Kulak misafiri oldumdu

Ter attigin nabzinin yukseldigi sporlar kardiyodur kuzum gerci ağırlık çalışırkende akiyo terler biraz kilo verip motive oldukca spora da baslarsin canimbak bir sürü seyin varmis spor yapmak icin

Keten tohumlu bir ekmek yapmışım enfesdirr enfess bi dilim yicim simdi kahvaltimlan ekmek yapmayi coh seviremspor da yapirem ayy ben muhteşem bi insanim yaa
Kulak misafiri oldumdu
bende dereotlu ekmek mi yapsam napsam ya senin gibi değişik seyler deniyeyim belki güzel bişi cıkar ortaya

bende dereotlu ekmek mi yapsam napsam ya senin gibi değişik seyler deniyeyim belki güzel bişi cıkar ortaya
Ekmek tarifini topigimde paylaştim onu beyaz unla da yapabilirsin icine degisik tohumlar koyup ben tambugday unum kalmadiydi beyaz unla keten tohumlu yaptim cok guzel kocaman bi ekmek oldu bir hafta yiyoz ailecek bunucok doyurucu oluyo ev ekmegi

Ekmek tarifini topigimde paylaştim onu beyaz unla da yapabilirsin icine degisik tohumlar koyup ben tambugday unum kalmadiydi beyaz unla keten tohumlu yaptim cok guzel kocaman bi ekmek oldu bir hafta yiyoz ailecek bunucok doyurucu oluyo ev ekmegi
kek kalıbında yapsam olur mu hani su yuvarlak kelepceli olanlarla cünkü tepsiyle cok gelir bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…