- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.001
muz ye ye sonra kabız oldum diye gez ortalıkta emi
ayıp oluyo ama beybi yüzüme baka baka ne diyosun
tüyü çok berbat temizlemekte zor daha masum bir hayvan alırsın olmazsa bir onun tüyünü yutarsanız kötü olur ona dikkat etmek gerekli ...Ben korkmuyorum cok severim kediyi kucaklarimm oniiibebek bi kedi bulursam alicam eşim dokunmamis hic kediye bebek olursa ısınırım diyo korkiyo zaar tüyünden tereddütlüyüm ama ev hergun süpürülüyo zaten aşilarini da yaptirdik mi tamamdir
su içiyor musun poncik ...sabahlarıda tost ekmeği aldım onu yiyorum neyseki bugün bitti dahay- yemicem ekmeksiz yada tam buğday ekmeğiyle kahvaltı edicem
sen ediyosan doğrudur
o mu yapıyo kız yaaaaaaa kaç gündür kabızım her gün de muz yemeye devam ediyom:
Daha düşünme aşamasındayım kizima demedim simdi durmaz diye al alll diye başımın etini yersen buralardamıydın ya
tüyü çok berbat temizlemekte zor daha masum bir hayvan alırsın olmazsa bir onun tüyünü yutarsanız kötü olur ona dikkat etmek gerekli ...
su içiyor musun poncik ...
çok tahıllı ile tost çok güzel oluyor birde öyle dene
koca kadın oldu mu şimdi buBencede yalan mi soylucem koca kadin
sen buralardamıydın ya
tüyü çok berbat temizlemekte zor daha masum bir hayvan alırsın olmazsa bir onun tüyünü yutarsanız kötü olur ona dikkat etmek gerekli ...
Cocuklu coluklu kadin yalan mi soylicem hahh bu oldukoca kadın oldu mu şimdi bu
su iciyorum kuzum hiç içmediğim gün 1,5 lt iciyorum
artık tost yemicem icim dısım tost oldu
menülerini bekliyorumgunaydin arkadaslar yemek duzenimi oturtayim bende baslayacam menu paylasmaya ins. Evde spor olayini nasil yapiyorsunuz arkadaslar kardioyu salonda yapiyorsun sanirim degilmiSekerPancarii ben evde lesliee yapiyorum ama kardiOya gecmek icin once kilo vermek lazim degilMi ay cok soru sordum :)
Onu bende bilmiyorumbaklavadan bi dilim yiyip nası bırakıyosun bana da öğretsene kuzu
ben akşam ekmek yemem hamile kalınca diyorum ama cocuga ekmekte lazım diyo tabi doymaz ekmeksiz dimi dedim
he ben bim e giriyorum oraya ugramıyorm hiç bi bakiiim o zaman bibiğim
evet bilirin yicenden değilHee gitmesinler diye mecbur besliyom kaslari yoksa yicemden degilyohh benim kilom bu olamaz ben 3 senedir 52 53 üm o benim kilom ooo
ahahah saf diyince kızıyon sonrasabahlarıda tost ekmeği aldım onu yiyorum neyseki bugün bitti dahay- yemicem ekmeksiz yada tam buğday ekmeğiyle kahvaltı edicem
sen ediyosan doğrudur
o mu yapıyo kız yaaaaaaa kaç gündür kabızım her gün de muz yemeye devam ediyom:
İstah sıfır bilinevet bilirin yicenden değil
ahahah saf diyince kızıyon sonra
57 varımdır kuzu etli butlu biişi oldum boyum kısa diyeeSenin kilon guzel niye eziyet ediyirsun kendine
ahahahHic olmamis menun hadi birazda biz kizalim
hee hafta içi her gün aynı saatte sizlerleyimsen buralardamıydın ya
he bide o şeker olayı varOnu bende bilmiyorumbebeğim için diye düşün o esnada işe yarar belki
Sonra zaten istesem de çok yiyemedim sonlara doğru hatta hiç yiyemedim hamilelik şekeri çıktı
bilirin bilirin he he sıfır evetİstah sıfır bilinsabah sabah 35 dk kardiyo yapip 4 bin adim attim hadin yemek zamani
sen beni mi dinliyon
Hmm kardiyo deyince direk agirlik geldi aklima nedenseGunaydin canım yok kardiyo icin salona gerek yok yürüyüş de bi kardiyodur tempolu yaptiktan sonrabenim twist shepe stepperim var minik bi spor aleti sabah aç karnina yapiyorum 20 30 dk kadar kizimi okula birak gel sabah aksam 40 dk da o yapiyo birer gün arayla da ağırlık çalışıyorum evde kendim ama agirlik calismak icin kilo isinin buyuk bolumu bitmeli kardiyoyu diyetle yaparsan kilo vermen hizlanir canim
ins canim duzgun bir liste olusturayimda firca yemeyeyim barimenülerini bekliyorum
fırca yedikce insan hırslanıyo kuzu ama güzel menü dedndiginde de gaza geliyo her türlü menü paylaşman faydana olur yaniHmm kardiyo deyince direk agirlik geldi aklima nedenseaslinda bizim evde kucuk bir spor salonu gibi kosu bandi mekik aleti kondisyon bisikleti twister plates ekipmanlari ama bir duzene sokup baslayamadim bir turlu.umarim sizle birlikte havaya girerim iyice bu hafta memleketten
ins canim duzgun bir liste olusturayimda firca yemeyeyim bari
Keten tohumlu bir ekmek yapmışım enfesdirr enfess bi dilim yicim simdi kahvaltimlan ekmek yapmayi coh sevirembilirin bilirin he he sıfır evet
dimik spor yaptınnnn
bizim bi spor takipcimiz var idi nerelerde o acabasıemelinbusesi
sen beni mi dinliyon
Ter attigin nabzinin yukseldigi sporlar kardiyodur kuzum gerci ağırlık çalışırkende akiyo terlerHmm kardiyo deyince direk agirlik geldi aklima nedenseaslinda bizim evde kucuk bir spor salonu gibi kosu bandi mekik aleti kondisyon bisikleti twister plates ekipmanlari ama bir duzene sokup baslayamadim bir turlu.umarim sizle birlikte havaya girerim iyice bu hafta memleketten
ins canim duzgun bir liste olusturayimda firca yemeyeyim bari
bende dereotlu ekmek mi yapsam napsam yaKeten tohumlu bir ekmek yapmışım enfesdirr enfess bi dilim yicim simdi kahvaltimlan ekmek yapmayi coh seviremspor da yapirem ayy ben muhteşem bi insanim yaa
Kulak misafiri oldumdu
Ekmek tarifini topigimde paylaştim onu beyaz unla da yapabilirsin icine degisik tohumlar koyup ben tambugday unum kalmadiydi beyaz unla keten tohumlu yaptim cok guzel kocaman bi ekmek oldu bir hafta yiyoz ailecek bunubende dereotlu ekmek mi yapsam napsam yasenin gibi değişik seyler deniyeyim belki güzel bişi cıkar ortaya
Cocuklu coluklu kadin yalan mi soylicem hahh bu oldu
tamam daha yemiyom te bu kadaadı bittievet bilirin yicenden değil
ahahah saf diyince kızıyon sonra
kek kalıbında yapsam olur mu hani su yuvarlak kelepceli olanlarlaEkmek tarifini topigimde paylaştim onu beyaz unla da yapabilirsin icine degisik tohumlar koyup ben tambugday unum kalmadiydi beyaz unla keten tohumlu yaptim cok guzel kocaman bi ekmek oldu bir hafta yiyoz ailecek bunucok doyurucu oluyo ev ekmegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?