- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.021
haslanmış mısır yi bak beni dinle cok faydalıheh tamam bu oldu bak
tamam daha yemiyom te bu kadaadı bitti
haslanmış mısır yi bak beni dinle cok faydalı
Tepsiye uzuncanah ekmek sekli verip yapsan dilimleyip tuketmesi daha kolay olarkek kalıbında yapsam olur mu hani su yuvarlak kelepceli olanlarlacünkü tepsiyle cok gelir bize
koserve mısır almısırı nerden bulcam dişlerime kaçıyo oda yaaaaaa
öyle de kenarları kuru olmaz mı ki ayy denemek istiyom bakim bi fırsatını bulunca deniyeyim senden tarif alırımTepsiye uzuncanah ekmek sekli verip yapsan dilimleyip tuketmesi daha kolay olarbize de cok geliyo ben 3 er dilim posetleyip buzluga atiyom oyle cikarip cikarip yiyoh
onlar cok zararlı dıye duydumkoserve mısır al
öyle de kenarları kuru olmaz mı ki ayy denemek istiyom bakim bi fırsatını bulunca deniyeyim senden tarif alırım
Yok kiz ben hep oyle yapiyom hic kuru olmadi daha benim ekmegim ekmegin puf noktasi cok yogurmak oldu deyip birakmican baya yoguracan yumusak kabarik ekmeklerin olarkoserve mısır al
öyle de kenarları kuru olmaz mı ki ayy denemek istiyom bakim bi fırsatını bulunca deniyeyim senden tarif alırım
valla hiç arastırmadım benonlar cok zararlı dıye duydum
pof pof kabarsa kaynanama götürsem ben yaptım deeyi de kıskandırsamYok kiz ben hep oyle yapiyom hic kuru olmadi daha benim ekmegim ekmegin puf noktasi cok yogurmak oldu deyip birakmican baya yoguracan yumusak kabarik ekmeklerin olar
Kabarir kabarir iki katina cikiyo benimkivalla hiç arastırmadım ben
ama güzel oluyoki bnm buzlukta da mısır var mısır zamanı alıp attıydık bayacana
pof pof kabarsa kaynanama götürsem ben yaptım deeyi de kıskandırsam
petegin yanında mı dinlendiriyon peki bnm ev öle cok sıcak olmuyo cünküKabarir kabarir iki katina cikiyo benimki
oooooo hadi hayirlisiyla ins bebis.günaydın kızlaarrrr bende diyete başladımmmmm
çünkü eşim baya baya bebek istiyo 54e falan düşeyim dedim bende olmadan önce
günaydın bebegim afiyet olsuuunnnngunaydin kizlar kahvaltımı yaptim geldim
hayırlısıyla insallah kuzumoooooo hadi hayirlisiyla ins bebis.
Tamam tatlımm gırmelıyık degıl mılilipit kuzum sen cok guzel ilerliyosun zaten listeye donmekle cok iyi yaptin o zaman haftaya aliyoruz seni ve sende cok guzel bi eksiyle geliyosun
Sagol cnm bu gaza ıhtıyacım varYapacaz canım inşallah
Aslansın sen kaplansın sen
Oooo hoşgeldin aramıza
İlk üç ayda bir iki kilo verdinmi mis gibi 52şahsen ben mide bulantısı çok çekmedim yine iki kilo verdiydim
Spor yok menu yazıyrm hemenlilipit bebeğiiiim o zaman bi menü alalım senden paylaş bakim neler yiyosun
spora vaktın yoktur dimi ev iş arası
Yok ben normal yerde dinlendiriyompetegin yanında mı dinlendiriyon peki bnm ev öle cok sıcak olmuyo cünkü
aferin sanaaagünaydın bebegim afiyet olsuuunnnn
bende sandviçimi yedimm
hadi bakalım eskisi kadar iyi mi menülerin halaSpor yok menu yazıyrm hemen
tepsi mayası ne ola kiYok ben normal yerde dinlendiriyomama petegin ustu de olar sekil verdikten sonra 30 dk da tepsi mayasi yaptirinca baya kabarik olaayiii
aferin sanaaa
Ne guzel kilo da almamissin izinde dinlenmis oldun yeter gayri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?