- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.081
eve gideydik biiii
bak akşam cok yemek yok ona göre düzgün yemekler secc
az değil ama öğleden sonra izin verdim kendimesizin iş az bugün sanırım bana yardıma gelin azcık bari kafam yandı burda
tm tavuk yersin sende yogurtla yada ayranlatavuk var evde ben cok sisim yaregl olcam
tm tavuk yersin sende yogurtla yada ayranlayanına da bulgur pilavı yada corba
o zaman corbayıda sen yappp hem annen sevinir et suyu yada tavuk suyu na corba yap sıcak sıcak pek güzel giderrrbaşka bişey yok sadece o D:d annem hasta makarna vardı bide ama onu yemicem
o zaman corbayıda sen yappp hem annen sevinir et suyu yada tavuk suyu na corba yap sıcak sıcak pek güzel giderrr
bak kasaplarda falan kaynatmalık kemik dediğinde 3 5 liraya veriyolarmş aklında olsun evlenince de alır kaynatır buzluga atarsın
yemek yaparsam ne demkannem evde yok kuzu işte ben corba yapsam da bi kase ben içerim annemde içemez kalır çöpe gideronu biliyorum evlendikten sonra yemek yaparsam yaparım
sen ne yicen acaba duvarları mı kemircenkocma yok kendim mi yicem
büyük ihtimal ben yemek yapmam ve 1000 kilo olurum ahhahahasen ne yicen acaba duvarları mı kemircen
adam seni bırakcak 55kilo bulacak 80kilobüyük ihtimal ben yemek yapmam ve 1000 kilo olurum ahhahaha
adam seni bırakcak 55kilo bulacak 80kilo
ben bulduğumda 72ydi şimdi 84 falan büyüdü adamahahahahha olabilir niye olmasın bende onu bıraktım 72 kilo buldum 79 kilo
ben bulduğumda 72ydi şimdi 84 falan büyüdü adam
hani bi reklam var ya büyüdüm büyüdüüüümm pınar la büyüdüüüümmm
bende hayırlısıynan 40dk sonra
Premier aldım. Almaz olaydım 40 tl verdim. Boşa vermişim.ay yazık kıyamam
en az bide
hadı ya hangi marka aldın canım bende almak istiyorm dün biraz baktım arzumun vardi bide 2000 liraya kadar var ya2000 liram olsa bölgesel incelme yaptırırım tartı alıp napayım
hahahahhaha9 ay sonra bende geliyorum aranıza
bi dk ya biz niye ısmarlıyoruz
yazarım da sadece dünkünüakşam yine yedim ya lanet olası pis boğazım
Öldür onu bebeğiiiiiiiimVur bana vur banabebegım dedıgım anda vur bana
Saçlarımdan tur once benı yerlerde suruklee
(Vur bana-kerımcan turku versıyon)
Erken daha cnmeh kocan sayılır zaten artıkın
bahcen varmış haberin mi yokmş o nası oluyo gıızz
ay deme öyle ruhum daralıyo bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?