- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.121
Premier aldım. Almaz olaydım 40 tl verdim. Boşa vermişim.
Bence yağ ölçenlerde genel arıza gibi . Ben bir daha alırsam dijital olsun yeter. Yağ felan ölçmesin.iyi ucuzmus ya benım baktığım 150 ydi ama yorumlara baktım hep farklı gösteriyormus yağ oranını arzumun
gerçekten ölçebilenler çok pahalı zaten canımBence yağ ölçenlerde genel arıza gibi . Ben bir daha alırsam dijital olsun yeter. Yağ felan ölçmesin.
Yemek ten artik hic tat zevk almiyorum zaten et falan yiyemiyirum kisacasi canim hic bisey istemiyir ama kendime corba yapicm yayla corbasisenin ara menülere nolmuşşşşş
kurabikler haric cok iyi
akşam hiiiç olmamışşş ögle menünde pek iyi dğil gibi bugün sulu corbalı yemekli bi menü bekliyorum senden beybii
2 serumu begenmedm gerisi güzel
nasıl oldun kuzuum iyi misin şimdi ?
akşam lahmacunuda götürmüşüzzzz bu aradaaaa
begendiiiimmmmmmaradaki bademlerle meyveyi aynı anda mı yiyosun kuzu yoksa ayrı ayrı mı cok gibi geldi o bana da
gerçekten ölçebilenler çok pahalı zaten canım
Bi kere bimde gordum ordaki calisanlar bile nasil calistini cozemedilet benimkindede var da hic kullanmadim kg ozelligimi tek kullaniyorum onuda soyluyor basliyor kilolu deneyegerçekten ölçebilenler çok pahalı zaten canım
en güzeli iyisinden dijital bitane alırım yağımı görmesem daha iyi zatenBi kere bimde gordum ordaki calisanlar bile nasil calistini cozemedilet benimkindede var da hic kullanmadim kg ozelligimi tek kullaniyorum onuda soyluyor basliyor kilolu deneye
cnm cokk gecms olsn simdi nasilsnSizi çoook özledim bugün iki tane serum yedim su an yeni kendime geldim kızlar
Menü yazayım ama hasta menusu tam
Sabah
1 yumurta
1 yemek kaşığı kaymak ve bal
1 fincan nane limon
Ara
1 fincan nane limon
Ardından bir tane portakal
Öğle
1 kase tavuk çorbası
Başka bişey yiyemedim midem kötüydü
Akşam
1 tane lahmacun
1 bardak ayran
Ara bir fincan ıhlamur
2 serum
kizim gece uyumuyr sabah yedrp yatryrm haliyle kahvalti gec oluyor arayi da oglen gibi yapiyorum karistryrm istesenin ara menülere nolmuşşşşş
kurabikler haric cok iyi
akşam hiiiç olmamışşş ögle menünde pek iyi dğil gibi bugün sulu corbalı yemekli bi menü bekliyorum senden beybii
2 serumu begenmedm gerisi güzel
nasıl oldun kuzuum iyi misin şimdi ?
akşam lahmacunuda götürmüşüzzzz bu aradaaaa
begendiiiimmmmmmaradaki bademlerle meyveyi aynı anda mı yiyosun kuzu yoksa ayrı ayrı mı cok gibi geldi o bana da
benimki arzum sadece kiloma bakyrmiyi ucuzmus ya benım baktığım 150 ydi ama yorumlara baktım hep farklı gösteriyormus yağ oranını arzumun
ama sağlıklı beslenmke lazım vücudumuzun herseye ihtiyacı var ete deYemek ten artik hic tat zevk almiyorum zaten et falan yiyemiyirum kisacasi canim hic bisey istemiyir ama kendime corba yapicm yayla corbasi
ortaya karısık diyosuncnm cokk gecms olsn simdi nasilsn
kizim gece uyumuyr sabah yedrp yatryrm haliyle kahvalti gec oluyor arayi da oglen gibi yapiyorum karistryrm istetereyaglo kirabiklerm nefis bikere
benimki arzum sadece kiloma bakyrm
cnm cokk gecms olsn simdi nasilsn
kizim gece uyumuyr sabah yedrp yatryrm haliyle kahvalti gec oluyor arayi da oglen gibi yapiyorum karistryrm istetereyaglo kirabiklerm nefis bikere
benimki arzum sadece kiloma bakyrm
bebegiiimmm seninde kandilin mübarek olsunnnn napıyosun nasılsınSelamun Aleyküm canlar evinizden Sağlık Huzur Mutluluk Bereket ve Sevdikleriniz eksik olmasın Kandiliniz mübarek olsun Allaha emanet olun inş
Allah razı olsun kuzum iyiyim hamdolsun işler güçler çoluk çocuk diyet idare ediyorum şükürler olsun sen nasılsın nasıl gidiyo evlilikbebegiiimmm seninde kandilin mübarek olsunnnn napıyosun nasılsın
allah bozmasın inşallahhhhAllah razı olsun kuzum iyiyim hamdolsun işler güçler çoluk çocuk diyet idare ediyorum şükürler olsun sen nasılsın nasıl gidiyo evlilik
Canimmm nasilsin ozledik seni keske bizle olsan yineSelamun Aleyküm canlar evinizden Sağlık Huzur Mutluluk Bereket ve Sevdikleriniz eksik olmasın Kandiliniz mübarek olsun Allaha emanet olun inş
kuzuum seninde kandilin mübarek olsunduuuuuKızlar kandilimiz mübarek olsun
+1000000000000000Canimmm nasilsin ozledik seni keske bizle olsan yine
Niye kaldirmislar kiz. Sen kilo alma diyemi yoksakuzuum seninde kandilin mübarek olsunduuuuu
önceden bizim fabrika kandil simiti dagıtırdı simdi hiç yok
İyiyim kuzummmCanimmm nasilsin ozledik seni keske bizle olsan yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?