Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yemek ten artik hic tat zevk almiyorum zaten et falan yiyemiyirum kisacasi canim hic bisey istemiyir ama kendime corba yapicm yayla corbasi

cnm cokk gecms olsn simdi nasilsn
kizim gece uyumuyr sabah yedrp yatryrm haliyle kahvalti gec oluyor arayi da oglen gibi yapiyorum karistryrm iste tereyaglo kirabiklerm nefis bikere

iyi ucuzmus ya benım baktığım 150 ydi ama yorumlara baktım hep farklı gösteriyormus yağ oranını arzumun
benimki arzum sadece kiloma bakyrm

Yemek ten artik hic tat zevk almiyorum zaten et falan yiyemiyirum kisacasi canim hic bisey istemiyir ama kendime corba yapicm yayla corbasi
ama sağlıklı beslenmke lazım vücudumuzun herseye ihtiyacı var ete de

kizim gece uyumuyr sabah yedrp yatryrm haliyle kahvalti gec oluyor arayi da oglen gibi yapiyorum karistryrm iste tereyaglo kirabiklerm nefis bikere

ortaya karısık diyosun cok değil yani ara öğlen karısımı bnce olur gideri var
kurabik sevmiyokkkk

bizim evdekide arzum çok memnunuz kaç yıldır ne kadar istediğim kiloyu göstermesede

Allah razı olsun kuzum iyiyim hamdolsun işler güçler çoluk çocuk diyet idare ediyorum şükürler olsun sen nasılsın nasıl gidiyo evlilik
allah bozmasın inşallahhhh iyiyim bende güzel gidiyo cok şükür iş güc koşturmaca evde oturmaya vakit bulamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…