- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.261
Gunaydin kuzum gecmis olsunnngünaydın kızlar bende kulak ağrısı ile geldim tüm gece uyuyamadım ağrıdan sıçradım durdum
Değişken demiyorum ben ona dengesiz diyoruminshAllah evlendiginizdede böyle ormantik olursunuz canimmm iyi kiz poncik bulasiktan kurtuldun. Makinayi haftada bir acarsin ahahaha hesaplara bak ahahaha
Burdiyim şekeriiiim kızma
Regl oldunya ondan çok yiyorsundur. Sen hayret ya en azimlimizdin noldu sana nazar degdi
ay pınaaar cok kotuyummmm wcye cıkamıyodum 3 gün falan oldu dun gece kayısı koymustum suya sabah suyunu ıctım kayısıyı yedım sukur bu sabah cıkabildimahahane günlerdi he
yine mi yidin sen
tabikide hiç sevmeyiz biz yemeyi fln
sen daha yi yiiiiii görcem ben seniiiiiiiii
günaydın kuzum geçmiş olsun kulak ağrısı niye kigünaydın kızlar bende kulak ağrısı ile geldim tüm gece uyuyamadım ağrıdan sıçradım durdum
ben bilmem masum falan yedin mi yedinİyiyim canım oğlumun aşısı var delik deşik edecekler yavrumu
Benim kurabiyem çok masum bi kere
sorma ya dün öğle yemeğinde ekmek yememe rağmen bidahaki ara öğüne zor kavuştum karnım gurul gurul
Bende bende doymuyorum resmen
günaydın kuzuum geçmedi mmi o daha ki yaagünaydın kızlar bende kulak ağrısı ile geldim tüm gece uyuyamadım ağrıdan sıçradım durdum
hakittiiiHey maşallah elin kolun koptu çok yoruldun :)
az bile olduBu biraz fazla olmadi miama 100 dk spor yaptim sen naptin spor olarak
Spora ihtitacin yoh senin biliyomben bilmem masum falan yedin mi yedin
acaba emzirdiğin için mi öle dicem ama yeni başlamadn sonucta emzirmeyede
günaydın kuzuum geçmedi mmi o daha ki yaa
hakittiii
az bile oldusölemem ben yaptıgım sporu
Ahahahahgajakahahajajhahahajajahahhaja
He kış uykusuna hazırlık yapıyozKardiyo ile yesende güzel verirsin canim. Hiç olmadi yediklerini eritirsin 40 dk az degil valla. Ben 20 dk sonra deli gibi yorulmus oluyorum. Kış Geldi ya ondanmi yemeye basladikki bende anlamadim :/
valla kaldı isim ordaAhahahahgajakahahajajhahahajajahahhaja
Kaybolur gider simdi 80 sayfa konuştuğumuz icinvalla kaldı isim orda
Geçmiş olsun çok iyi bilirim o ağrıyıgünaydın kızlar bende kulak ağrısı ile geldim tüm gece uyuyamadım ağrıdan sıçradım durdum
Kaybolur gider simdi 80 sayfa konuştuğumuz icin
Gahgahgahgahgahhahgajh
adımı yazıp wc ye gitti galiba sesi cıkmıyoGahgahgahgahgahhahgajh
masallah cmm Allah bagislasin.Anlıyorum canım ben de öyleyim meyve delisiyimdir bide
Saatli değil de hep o saatlere denk geliyor alışkanlık olmuş herhalde öğünlerin arasını en az 2 saat açıyorum
Altı aylık canım
kurabiklerin boyu kuculdu bebisim ondan 2 tane.sabah omlet yetermiş sanki ekmege gerek yokmuş vee tursu ödem yapar vücutta su tutar o yüüzden cok önermiyoruz
he dzi izlerken 2 ye cıktı kurabiye öyle miii
sabah ki cikileta nedennn o saglıklı menüde nedennn
sabahtan başlamışız kurabiyeyleee akşam revaniyle kapatmışız
bebegim bazen oluyo öyle bu ara herkes aynı havalardan galiba
az diyosun
evine kavustun sonunda şükür ki insanın evi gibisi yok işten dönüşte bie hasretle giriyorum kapıdan içeri
cok iyi kuzuuumm
haftaya cumaya kadar 74.5 a kadar iniceksin bu gidişle
ay o konudan bisi anlamadim.kiza ne diyorlarsa bir bahane buluyor ac kalmaya alismis bunye kabul etmiyor sankiUtanmiyorsun dimi burda kardeşlerin aç ikenay bi konu var kiz yemek yok gibi seyler diyor hepiniz görmüşsünüzdür. Herkes diyorki simit al ayran al. Kaç gündür canım simit ayran çekti birde ikidebir makarna al haşla ye yazmislar. Gece makarnalar gözümün önünde döndü durdu
yediğimiz yiyecege gore degisir bizimde ayni tabakta yememiz. eger kofte yiyorsak ayni tabakta yiyebilirizHee bi kendi agzina versin bi seninkineahahahaha ya ben çok nisanlim birsey yediğinde içtiğinde elinden alddim tadına baktim yada ben yiyemiyorum diyorum o devam yiyor falan. Ay gıcık bi huyu aklima geldi. Kardeşimde aynısını yapar hep. Yemek bitmeden tam 1 kaşık kala yemeği birakirlar. Aşkım son lokma at agzina diyorum yok doydum asla yiyemem. Ayyy en sınır oldugum. Gerçi son lokma diye diye bu hale geldik ahahah
Ahahahahgajakahahajajhahahajajahahhaja
valla kaldı isim orda
cok konusalım hemen gitisnKaybolur gider simdi 80 sayfa konuştuğumuz icin
et hadi ödeşelim
Gahgahgahgahgahhahgajh
ahahhahahahah ya hıc farkında degılım
cok konusalım hemen gitisn
et hadi ödeşelim
ben bu akşam mesaideyim az yerim bu bahaneylemasallah cmm Allah bagislasin.
kurabiklerin boyu kuculdu bebisim ondan 2 tane.
cikileta da kan sekerim icin kiz cok cnm cekti bi cimdik yidimm
ay o konudan bisi anlamadim.kiza ne diyorlarsa bir bahane buluyor ac kalmaya alismis bunye kabul etmiyor sanki
yediğimiz yiyecege gore degisir bizimde ayni tabakta yememiz. eger kofte yiyorsak ayni tabakta yiyebilirizama corba iciyorsak ayri bu yiyeceklere gore yeme sekli degisiyor benim okuzun ilk defafa kocama okuz dedim bi vocdan gaptim su aan
ahahhahahahah ya hıc farkında degılım
cok konusalım hemen gitisn
et hadi ödeşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?