- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.281
bilmiyorum doktora gidecem öğlen randevu alacamgünaydın kuzum geçmiş olsun kulak ağrısı niye ki
yok kuzum ya geçmedi daha daha da arttıben bilmem masum falan yedin mi yedin
acaba emzirdiğin için mi öle dicem ama yeni başlamadn sonucta emzirmeyede
günaydın kuzuum geçmedi mmi o daha ki yaa
hakittiii
az bile oldusölemem ben yaptıgım sporu
sağol teşekkür ederim neden ağrır ki önce soldan başladı sonra sağa vurduGeçmiş olsun çok iyi bilirim o ağrıyı
yok ya gece uyuyamadım hiç eşimde benim yüzümden uyuyamadıSchonerDuft cmm gecmis olsun. toparlayamadin mi hala.
ilaçları kullan o zaman kuzuu direnmenin alemi yok arttıysa hiç cekilmez o agrıbilmiyorum doktora gidecem öğlen randevu alacam
yok kuzum ya geçmedi daha daha da arttı
sağol teşekkür ederim neden ağrır ki önce soldan başladı sonra sağa vurdu
yok ya gece uyuyamadım hiç eşimde benim yüzümden uyuyamadı
gece içtim mecburen alerji hapı da aldım ama durum aynı akşama daha çok artar gibime geliyorilaçları kullan o zaman kuzuu direnmenin alemi yok arttıysa hiç cekilmez o agrı
Doktora git ben nerdeyse 10 gün direndim. Bi gittim rahatladım 3-5 günde. Kulağim dolmuş meğerse. :) tek kulağımda ağrı vardı. O doluymuş temizledi. Sonra bi daha baktı. Mantar olmuş. Çok fena bi ağrıydı yaa. Sonra eczaneden bir karışım verdiler. Onu damlattım geçti. Çok şükürbilmiyorum doktora gidecem öğlen randevu alacam
ben gülemiyom keptin kızıyoay coh güldüm
ben bu akşam mesaideyim az yerim bu bahaneylesonucta menü belli 2. tabagı alamıyoruz yarına hazırlık olur hem sende az yi akşam kurabik yeme sakın bak listedesin
eveet aşığımmmmmmaşık mıdır nedir
alerjin mi var kuzum ondan mıbilmiyorum doktora gidecem öğlen randevu alacam
yaaagece içtim mecburen alerji hapı da aldım ama durum aynı akşama daha çok artar gibime geliyor
aşıksında bana mı aşıksın bana niye zararı dokunuyo bu olayınben gülemiyom keptin kızıyo
eveet aşığımmmmmm
alerjin mi var kuzum ondan mı
ondan değildir kuzum sanmıyorum ama tedbir amaçlı içtim geçende içmiştim birde farklı yediğim bir şey yok olsa ondan derdim standardım aynıben gülemiyom keptin kızıyo
eveet aşığımmmmmm
alerjin mi var kuzum ondan mı
ben sürekli temizlerim ama bazen cidden doluyor fark etmiyorsun temizleyim derken içede biliyorum içeri doğruDoktora git ben nerdeyse 10 gün direndim. Bi gittim rahatladım 3-5 günde. Kulağim dolmuş meğerse. :) tek kulağımda ağrı vardı. O doluymuş temizledi. Sonra bi daha baktı. Mantar olmuş. Çok fena bi ağrıydı yaa. Sonra eczaneden bir karışım verdiler. Onu damlattım geçti. Çok şükür
Sende supheleniyon demivarda bize söylemiyo
he kesin var bu dalgınlıklar bosa olailemezSende supheleniyon demi
1 minik yerim geceye enerji lazim sirf o yuzdenben bu akşam mesaideyim az yerim bu bahaneylesonucta menü belli 2. tabagı alamıyoruz yarına hazırlık olur hem sende az yi akşam kurabik yeme sakın bak listedesin
cnm ihmal etme dogru doktoraabilmiyorum doktora gidecem öğlen randevu alacam
pekmez yi pekmezzz1 minik yerim geceye enerji lazim sirf o yuzden
cnm ihmal etme dogru doktoraa
ahahahhaha özür diliyorum bebeğimyaaa
aşıksında bana mı aşıksın bana niye zararı dokunuyo bu olayın
asla söylemiyorum aslavarda bize söylemiyo
git bi baktır kuzum sen o zamanondan değildir kuzum sanmıyorum ama tedbir amaçlı içtim geçende içmiştim birde farklı yediğim bir şey yok olsa ondan derdim standardım aynı
bi daha olmasındı yoksa küserimdiahahahhaha özür diliyorum bebeğim
asla söylemiyorum aslad
git bi baktır kuzum sen o zaman
bi daha olmasındı yoksa küserimdi
acıktımdı
iyi olmam için doymam lazımtamam affet
ben suanlık iyiyim
gidersin yemeğe birazdaniyi olmam için doymam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?