Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sus cvp verme bana

ahahah sünnetleyelim derken bi bakmışız 90kiloyuz

Aynen bi pirinç tanesi bile kalmicak bende onu bulamayanlarda var. Hem sunnetmis dinimizde tabağı sıyırmak
sünnet olduğu için yani yoksa asla yemek yemeyi sevdiğimizden değil

biz ekmegi paylaşamıyoz bi yere gittiğimizde ben önüme alıyorum o da baskasından istemek yerine bnm yarımı alıp yiyo
ben ekmek yemiyorum daha doğrusu yemiyodum su 15 gündür ekmek yiyorum noldu ya bana
ahaahahhahah bizimkisi hep hasretten bacım bi araya gelince napcağımızı şaşırıyoruz benimkide normalde öküz gibi yiyo genelde ama değişiyo bazen bakıyosun hiçbişey yemiyo değişik bişey

Değişken demiyorum ben ona dengesiz diyorum inshAllah evlendiginizdede böyle ormantik olursunuz canimmm iyi kiz poncik bulasiktan kurtuldun. Makinayi haftada bir acarsin ahahaha hesaplara bak ahahaha
Nerdesin sen hep senin yuzunden ayy uff ya 58 im ben
Burdiyim şekeriiiim kızma
Regl oldunya ondan çok yiyorsundur. Sen hayret ya en azimlimizdin noldu sana nazar degdi

Valla dün düşündüm hic azmim kalmamiş ben millet gozumun onunde ne pastalar borekler yedi de bi lokma atmamiştim ağzıma zaten oyle olmasa veremezdim ama simdi yapamıyom niye ki ama spora devam dün ağırlık günümdü 40 dk kardiyom 40 dk ağırlık çalışmam var bugun agirlikta dinlenme günüm kardiyoya devamm

ahaha ne günlerdi he
Gunaydin hinimlarregl oldum bennnve coh yidim ben
yine mi yidin sen

tabikide hiç sevmeyiz biz yemeyi fln
sen daha yi yiiiiii görcem ben seniiiiiiiii

Kardiyo ile yesende güzel verirsin canim. Hiç olmadi yediklerini eritirsin 40 dk az degil valla. Ben 20 dk sonra deli gibi yorulmus oluyorum. Kış Geldi ya ondanmi yemeye basladikki bende anlamadim :/

Kardiyo ile yesende güzel verirsin canim. Hiç olmadi yediklerini eritirsin 40 dk az degil valla. Ben 20 dk sonra deli gibi yorulmus oluyorum. Kış Geldi ya ondanmi yemeye basladikki bende anlamadim :/
Ağırlık çalışacagim gün sabah ac karnina 20 dk twist shape yapiyom öğlen kizimi okula birakiyom 20 dk ordan aksam aliyom 20 dk yürüyüş de ordan pardon 40 degil 60 dk olmus kardiyom 40 dk da agirlik 100 dk sporum var dün bugun ağırlık calismicam icin sabah kardiyomu 35 dk yapicamnihahahaooo yine de kilo aliyommm

babası iş yerinden yemek getiriyormuş aynı tabaktan yiyorlarmış babam cimri falan diyordu o kızın konusu mu

bende yavaş yavaş okuyordum neler yazdınız diye iyi canım sen nasılsın ♡
İyiyim canım oğlumun aşısı var delik deşik edecekler yavrumu

Benim kurabiyem çok masum bi kere
sorma ya dün öğle yemeğinde ekmek yememe rağmen bidahaki ara öğüne zor kavuştum karnım gurul gurul
Gunaydin hinimlarregl oldum bennnve coh yidim ben
Bende bende doymuyorum resmen

Benimki hep pis bogazliktaniki gunden fazla diyet yapamiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…