- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.241
Yarin 74 lerdesin kesin super canimmm
Günaydin. Aferin. Takimcak çok yiyoruz zaten şu günlerGunaydin hinimlarregl oldum bennn ve coh yidim ben
sus cvp verme bana
ahahah sünnetleyelim derken bi bakmışız 90kiloyuz
sünnet olduğu için yani yoksa asla yemek yemeyi sevdiğimizden değilAynen bi pirinç tanesi bile kalmicak bendeonu bulamayanlarda var. Hem sunnetmis dinimizde tabağı sıyırmak
ben ekmek yemiyorumbiz ekmegi paylaşamıyoz bi yere gittiğimizdeben önüme alıyorum o da baskasından istemek yerine bnm yarımı alıp yiyo
ahaahahhahah bizimkisi hep hasretten bacım bi araya gelince napcağımızı şaşırıyoruzAyy millet uzaya uçtu bizim konulara bakahaha kaptinn görmemişin nişanlısı olmuş aynı tabakta yimişler
Canım sen öyle seviyorsan nişanlında seviyorsa tabikide yiyin ama ben şahsen istemem benimki birde okuz gibi yiyor ben daha kibar yiyorum
Eyy gidi ben senin yaşındayken 40 kiloydumahahaha sen benim yaşıma gelde vallahi 10 yıl önce 2 gun yanıyordum 1 beden ufaliyordum. Şimdi aylar geçti zor verdim birde daha verilecekler var
Nerdesin senGünaydin. Aferin. Takimcak çok yiyoruz zaten şu günlernolucaz bilmiyorum
Değişken demiyorum ben ona dengesiz diyorum
sünnet olduğu için yani yoksa asla yemek yemeyi sevdiğimizden değil
ben ekmek yemiyorumdaha doğrusu yemiyodum su 15 gündür ekmek yiyorum noldu ya bana
ahaahahhahah bizimkisi hep hasretten bacım bi araya gelince napcağımızı şaşırıyoruzbenimkide normalde öküz gibi yiyo genelde ama değişiyo bazen bakıyosun hiçbişey yemiyo değişik bişey
Burdiyim şekeriiiim kızmaNerdesin senhep senin yuzunden ayy uff ya 58 im ben
Valla dün düşündüm hic azmim kalmamiş ben millet gozumun onunde ne pastalar borekler yedi de bi lokma atmamiştim ağzıma zaten oyle olmasa veremezdim ama simdi yapamıyom niye kiDeğişken demiyorum ben ona dengesiz diyoruminshAllah evlendiginizdede böyle ormantik olursunuz canimmm iyi kiz poncik bulasiktan kurtuldun. Makinayi haftada bir acarsin ahahaha hesaplara bak ahahaha
Burdiyim şekeriiiim kızma
Regl oldunya ondan çok yiyorsundur. Sen hayret ya en azimlimizdin noldu sana nazar degdi
ahahaAyy millet uzaya uçtu bizim konulara bakahaha kaptinn görmemişin nişanlısı olmuş aynı tabakta yimişler
Canım sen öyle seviyorsan nişanlında seviyorsa tabikide yiyin ama ben şahsen istemem benimki birde okuz gibi yiyor ben daha kibar yiyorum
Eyy gidi ben senin yaşındayken 40 kiloydumahahaha sen benim yaşıma gelde vallahi 10 yıl önce 2 gun yanıyordum 1 beden ufaliyordum. Şimdi aylar geçti zor verdim birde daha verilecekler var
yine mi yidin senGunaydin hinimlarregl oldum bennn ve coh yidim ben
tabikide hiç sevmeyiz biz yemeyi fln
sünnet olduğu için yani yoksa asla yemek yemeyi sevdiğimizden değil
ben ekmek yemiyorumdaha doğrusu yemiyodum su 15 gündür ekmek yiyorum noldu ya bana
ahaahahhahah bizimkisi hep hasretten bacım bi araya gelince napcağımızı şaşırıyoruzbenimkide normalde öküz gibi yiyo genelde ama değişiyo bazen bakıyosun hiçbişey yemiyo değişik bişey
Kardiyo ile yesende güzel verirsin canim. Hiç olmadi yediklerini eritirsin 40 dk az degil valla. Ben 20 dk sonra deli gibi yorulmus oluyorum. Kış Geldi ya ondanmi yemeye basladikki bende anlamadim :/Valla dün düşündüm hic azmim kalmamiş ben millet gozumun onunde ne pastalar borekler yedi de bi lokma atmamiştim ağzıma zaten oyle olmasa veremezdim ama simdi yapamıyom niye kiama spora devam dün ağırlık günümdü 40 dk kardiyom 40 dk ağırlık çalışmam var bugun agirlikta dinlenme günüm kardiyoya devamm
Evet aksam yemek yemedim sacma sapan seyler yidim kraker biskuvi misir patlagi cikolata falanyine mi yidin sen
Ağırlık çalışacagim gün sabah ac karnina 20 dk twist shape yapiyom öğlen kizimi okula birakiyom 20 dk ordan aksam aliyom 20 dk yürüyüş de ordan pardon 40 degil 60 dk olmus kardiyomKardiyo ile yesende güzel verirsin canim. Hiç olmadi yediklerini eritirsin 40 dk az degil valla. Ben 20 dk sonra deli gibi yorulmus oluyorum. Kış Geldi ya ondanmi yemeye basladikki bende anlamadim :/
babası iş yerinden yemek getiriyormuş aynı tabaktan yiyorlarmış babam cimri falan diyordu o kızın konusu muUtanmiyorsun dimi burda kardeşlerin aç ikenay bi konu var kiz yemek yok gibi seyler diyor hepiniz görmüşsünüzdür. Herkes diyorki simit al ayran al. Kaç gündür canım simit ayran çekti birde ikidebir makarna al haşla ye yazmislar. Gece makarnalar gözümün önünde döndü durdu
Evet aksam yemek yemedim sacma sapan seyler yidim kraker biskuvi misir patlagi cikolata falandeli gibi al sana 58.6 yim zaten 2 gunde 400 gr verdiydim 200 grmini geri aldim bugunde anamlara gidecem
İyiyim canım oğlumun aşısı var delik deşik edecekler yavrumubende yavaş yavaş okuyordum neler yazdınız diye iyi canım sen nasılsın ♡
Benim kurabiyem çok masum bi keresabah omlet yetermiş sanki ekmege gerek yokmuş vee tursu ödem yapar vücutta su tutar o yüüzden cok önermiyoruz
he dzi izlerken 2 ye cıktı kurabiye öyle miii
sabah ki cikileta nedennn o saglıklı menüde nedennn
sabahtan başlamışız kurabiyeyleee akşam revaniyle kapatmışız
bebegim bazen oluyo öyle bu ara herkes aynı havalardan galiba
az diyosun
evine kavustun sonunda şükür ki insanın evi gibisi yok işten dönüşte bie hasretle giriyorum kapıdan içeri
cok iyi kuzuuumm
haftaya cumaya kadar 74.5 a kadar iniceksin bu gidişle
Bende bende doymuyorum resmenGunaydin hinimlarregl oldum bennn ve coh yidim ben
Hey maşallah elin kolun koptu çok yoruldun :)
Günaydın canım çok geçmiş olsungünaydın kızlar bende kulak ağrısı ile geldim tüm gece uyuyamadım ağrıdan sıçradım durdum
Bu biraz fazla olmadi mi
Benimki hep pis bogazliktanİyiyim canım oğlumun aşısı var delik deşik edecekler yavrumu
Benim kurabiyem çok masum bi kere
sorma ya dün öğle yemeğinde ekmek yememe rağmen bidahaki ara öğüne zor kavuştum karnım gurul gurul
Bende bende doymuyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?