Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Böyle giderse gruba felan giremem.

Amin. Allahım açlıkla terbiye etmesin. Ama biz toplum olarak yeme işini abartıyoruz malesef. Keşke bende vegan olsaydım.
Amiiinnnn
Vejeteryanda değil direk vegan benim işyerinde bi dombili cocuk vardi. O eti bıraktı hemen kilo verdi. Ama bizdede yemekler hep yağlı anam yağsız birsey yokki

Böyle giderse gruba felan giremem.

Amin. Allahım açlıkla terbiye etmesin. Ama biz toplum olarak yeme işini abartıyoruz malesef. Keşke bende vegan olsaydım.
bugün cok sıkı tutman lazımmmmmm

he ya o neydi öyle kac yasında kızsın yani al kendin hazırla bişeyler ye ben şeye de takıldm babası niye yemekleri koyuyo D: bizim evde babam hayatta ellemez öyle şeylere tabagını alırız onunden yemegini koyar geri veririz

Günde 1 kilo gidermi

Bir tabakta yiyorlarmis birde. Ben o konuda cok takintiliyim. Kocamla bile aynı tabakta yemem o ne öyle. Ben 17 yaşındayken çalışıyordum birdr okula gidiyordum. Evde yemekte yapiyordum. Bunlar kendi totosunu toplayamiyor

Bizim yemeklerde yağlı olur. Puff
Yagsizda birseyin tadı yokki. Ama sen gireceksin takıma canım yemekleri değiştir ben biraz değiştim ise yaradi

İnşallah canım

eskidenmiş o bi tabakta yemeler simdi anca kızartma falan olursa ortada onu yersin yoksa herkes corbsını kendi tabagında içsin bn belki baharatlı acılı seviyorum ki öyle seviyorum kocamda hiç sevmez

eskidenmiş o bi tabakta yemeler simdi anca kızartma falan olursa ortada onu yersin yoksa herkes corbsını kendi tabagında içsin bn belki baharatlı acılı seviyorum ki öyle seviyorum kocamda hiç sevmez
Benimki avuçla atıyor acıyı ben bahane bulur yine yemem gerek yok

Benimki avuçla atıyor acıyı ben bahane bulur yine yemem gerek yok
valla farklı seyler bunlar değişik bize göre değil
bak tost falan olur beraber yeriz onu aynı catalı kullandıgımızda olur aynı bardaktn meyve suuda içeriz ama aynı tabaktn yemek cok sacma
o zamn kaşıkta aynı olsun bi o yesin bi ben

Hee bi kendi agzina versin bi seninkine ahahahaha ya ben çok nisanlim birsey yediğinde içtiğinde elinden alddim tadına baktim yada ben yiyemiyorum diyorum o devam yiyor falan. Ay gıcık bi huyu aklima geldi. Kardeşimde aynısını yapar hep. Yemek bitmeden tam 1 kaşık kala yemeği birakirlar. Aşkım son lokma at agzina diyorum yok doydum asla yiyemem. Ayyy en sınır oldugum. Gerçi son lokma diye diye bu hale geldik ahahah

bende asla bırakmam o tabak bitecek yazik günah ya

biz nişanlımla hep bi tabakta yiyok kalabalıkta tek çatal kaşık kullandığımız bile oldu biz böyle seviyoz diyok

ben zaten suan 38-40 arası gidip geliyorum
sus cvp verme bana
ahahah sünnetleyelim derken bi bakmışız 90kiloyuz

biz nişanlımla hep bi tabakta yiyok kalabalıkta tek çatal kaşık kullandığımız bile oldu biz böyle seviyoz diyok
biz ekmegi paylaşamıyoz bi yere gittiğimizde ben önüme alıyorum o da baskasından istemek yerine bnm yarımı alıp yiyo

Ayy millet uzaya uçtu bizim konulara bak ahaha kaptinn görmemişin nişanlısı olmuş aynı tabakta yimişler
Canım sen öyle seviyorsan nişanlında seviyorsa tabikide yiyin ama ben şahsen istemem benimki birde okuz gibi yiyor ben daha kibar yiyorum
ahahah sünnetleyelim derken bi bakmışız 90kiloyuz
Eyy gidi ben senin yaşındayken 40 kiloydum ahahaha sen benim yaşıma gelde vallahi 10 yıl önce 2 gun yanıyordum 1 beden ufaliyordum. Şimdi aylar geçti zor verdim birde daha verilecekler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…