Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay o konudan bisi anlamadim.kiza ne diyorlarsa bir bahane buluyor ac kalmaya alismis bunye kabul etmiyor sanki
Kız ben acımıyorum ona. Fal karşılığı çıplak foto atıyor oraya buraya

yediğimiz yiyecege gore degisir bizimde ayni tabakta yememiz. eger kofte yiyorsak ayni tabakta yiyebiliriz ama corba iciyorsak ayri bu yiyeceklere gore yeme sekli degisiyor benim okuzun ilk defafa kocama okuz dedim bi vocdan gaptim su aan
Allahtan ben yüzüne karşıda okuz dedim ahahaha kiz siz alışmışsınız artik. Biz nasil olucaz Allah bilir yere sofra kurarda yeriz herhalde ahahaha

Hiç bişeyim kalmadı Allahın izniyle hamdolsun bu günüme amaliyattan sonra çok iyiyim kuzum
çok şükür canım benim rabbim bir daha böyle zorluklar yaşatmasın
sana bi tartı lazım bence merak ediyorum kilonu

anam harbiden yeni farkettim hahahahahahahhah

gitmisken aldırıver kulaklarını alalım demesinlerde
ahahaha valla orjinal adamsa dermi der

Aynen canım. Kiz kafadan biraz şey galiba. Birde günlük okadar para harçlık aliyor
ne kadar alıyor sonrasını okumadın sinirlerim bozuluyor benim

sen iyi sardın o süt detoksuna

ivit bencede alaym bn bi ara kız sormaaa geçen bdv de öğrendim bende şok geçirdim

süt detoksu bende yapacam cumarteesi annemin doğum günü pastamı yiyim pazartesi yaparım D
al bencede harbiden dıkkatlı bakınca belli oluyo ama

çok şükür canım benim rabbim bir daha böyle zorluklar yaşatmasın

ahahaha valla orjinal adamsa dermi der

ne kadar alıyor sonrasını okumadın sinirlerim bozuluyor benim
aman ha diyim

napıyomus napıyomus
Hee gii valla kendi didiydii
doğrumu acaba gerçekten annesine ne olmuş kızın
Anası babasından ayrılmış dedesiyle kaliyormus. Yani kadın kendi babasıyla kalıyormuş. Ama durumları iyi degilmis. O yüzden babasıyla kalmak istemis. Diyorki dedem bizi lokantaya bile götürüyordu parasi olmadığı halde. Hee birde bu kiz bi konu acmisti. Anasıyla babası barisacakmis. Niye. Annesi gelip evde yemek temizlik yapicakmis. Mutlu mesut gecinecekmisler tövbe estağfurullah

süt detoksu bende yapacam cumarteesi annemin doğum günü pastamı yiyim pazartesi yaparım D
al bencede harbiden dıkkatlı bakınca belli oluyo ama

aman ha diyim
Ben hic veremedim gecn haftadan beri sut detoksu nasil oluyor anlatabilirmisiniz. Bende biseyler yapim dun doktora gittim kist falan yok klomene baslaadik tekrar 15 gunum falan car detoks yapabilirim

ben sürekli temizlerim ama bazen cidden doluyor fark etmiyorsun temizleyim derken içede biliyorum içeri doğru
Aslında kulak çöpüyle temizlememek gerekiyormuş. Sağlıksızmış. Bir bezle dışardan temizlemek daha doğruymuş. Zaten kulak kendisi atarmış fazlalıkları

ben bilmem masum falan yedin mi yedin
acaba emzirdiğin için mi öle dicem ama yeni başlamadn sonucta emzirmeyede

günaydın kuzuum geçmedi mmi o daha ki yaa

hakittiii

az bile oldu sölemem ben yaptıgım sporu
Anlamadım gitti valla

poncikbirgelincik adımı yazmısın sil onu cabuk
Çık gözel isim
Yok kiliz niye öyle yapsınlar asi gerekli ama mecbur olmali. Geçmiş olsun simdiden
Sağol canım biliyorum gerekli ama ağlayınca kıyamıyor insan üç tane iğne

annesi çalışmıyormuymuş ki acaba konuyu okuyorum yazık üzüldüm valla habgi şehirde yaşıyor acaba

Aslında kulak çöpüyle temizlememek gerekiyormuş. Sağlıksızmış. Bir bezle dışardan temizlemek daha doğruymuş. Zaten kulak kendisi atarmış fazlalıkları
bir gideyim bakalım ne dicek ben sık sık temizliyorum belki ondan oluyor

Ben hic veremedim gecn haftadan beri sut detoksu nasil oluyor anlatabilirmisiniz. Bende biseyler yapim dun doktora gittim kist falan yok klomene baslaadik tekrar 15 gunum falan car detoks yapabilirim

zararı olur mu bilemiyorum canım 1,5 lt sütü 2yk yeşil çayla demliyosun sonra süzüp gün icinde acıktıkca sadece onu ıcıyosun su da ıcıceksın 3 lt haftada 1 kez 1 gün yapılabilirmis duraklamalarda etkili

kilo alırsan ben ce bize deme
hata sonuda bozmadın mı haftaya şahane bi giriş yaparsın

bu bayrak değil sütyen sallıyomuş biliyo muydunuz ben yeni öğrendimde

simdi sen soyleyince fark ettim benfe
randevu aldım 15.10 da gidecem doçente aldım bu sefer randevu bir ara yine gittim gel bağdemciklerini alalım dediler
sakin aldrima bademciklerin alinimca daha cok hasta olursun dursunlar bunca sene durmuslar :)

ciplak foto mi

hahha yer sofrasi otantik diyosun
Kız yol parası yok haftalık 35 lira aliyormus
35 lira iyiymis yaa ben okumamisim onu kacirmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…