- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.321
Kız ben acımıyorum ona. Fal karşılığı çıplak foto atıyor oraya burayaay o konudan bisi anlamadim.kiza ne diyorlarsa bir bahane buluyor ac kalmaya alismis bunye kabul etmiyor sanki
Allahtan ben yüzüne karşıda okuz dedim ahahaha kiz siz alışmışsınız artik. Biz nasil olucaz Allah biliryediğimiz yiyecege gore degisir bizimde ayni tabakta yememiz. eger kofte yiyorsak ayni tabakta yiyebilirizama corba iciyorsak ayri bu yiyeceklere gore yeme sekli degisiyor benim okuzun ilk defafa kocama okuz dedim bi vocdan gaptim su aan
Sorma ya ayy nazar degdi bize
Yemek yeme tadım sayfası gıbıyız
çok şükür canım benim rabbim bir daha böyle zorluklar yaşatmasınHiç bişeyim kalmadı Allahın izniyle hamdolsun bu günüme amaliyattan sonra çok iyiyim kuzum
ahahahasana bi tartı lazım bence merak ediyorum kilonu
anam harbiden yeni farkettim hahahahahahahhah
gitmisken aldırıverkulaklarını alalım demesinlerde
ne kadar alıyor sonrasını okumadın sinirlerim bozuluyor benimAynen canım. Kiz kafadan biraz şey galiba. Birde günlük okadar para harçlık aliyor
Kız yol parası yok haftalık 35 lira aliyormusne kadar alıyor sonrasını okumadın sinirlerim bozuluyor benim
al işte benden bi tane dahaBende beyaz bayrak sanıyordum onu
napıyomus napıyomusKız ben acımıyorum ona. Fal karşılığı çıplak foto atıyor oraya buraya
al işte benden bi tane daha
bnde okudumda inceliyeym dedm sonra şok :dikkatli bakınca anladım
doğrumu acaba gerçekten annesine ne olmuş kızınKız yol parası yok haftalık 35 lira aliyormus
sen iyi sardın o süt detoksuna
ivit bencede alaym bn bi arakız sormaaa geçen bdv de öğrendim bende şok geçirdim
aman ha diyimçok şükür canım benim rabbim bir daha böyle zorluklar yaşatmasın
ahahahavalla orjinal adamsa dermi der
ne kadar alıyor sonrasını okumadın sinirlerim bozuluyor benim
Hee giinapıyomus napıyomus
Anası babasından ayrılmış dedesiyle kaliyormus. Yani kadın kendi babasıyla kalıyormuş. Ama durumları iyi degilmis. O yüzden babasıyla kalmak istemis. Diyorki dedem bizi lokantaya bile götürüyordu parasi olmadığı halde. Hee birde bu kiz bi konu acmisti. Anasıyla babası barisacakmis. Niye. Annesi gelip evde yemek temizlik yapicakmis. Mutlu mesut gecinecekmislerdoğrumu acaba gerçekten annesine ne olmuş kızın
Kim ne ciplak fotisunapıyomus napıyomus
Ben hic veremedim gecn haftadan beri sut detoksu nasil oluyor anlatabilirmisiniz. Bende biseyler yapim dun doktora gittim kist falan yok klomene baslaadik tekrar 15 gunum falan car detoks yapabilirimsüt detoksu bende yapacam cumarteesi annemin doğum günü pastamı yiyim pazartesi yaparımD
al bencedeharbiden dıkkatlı bakınca belli oluyo ama
aman ha diyim
Aslında kulak çöpüyle temizlememek gerekiyormuş. Sağlıksızmış. Bir bezle dışardan temizlemek daha doğruymuş. Zaten kulak kendisi atarmış fazlalıklarıben sürekli temizlerim ama bazen cidden doluyor fark etmiyorsun temizleyim derken içede biliyorum içeri doğru
Anlamadım gitti vallaben bilmem masum falan yedin mi yedin
acaba emzirdiğin için mi öle dicem ama yeni başlamadn sonucta emzirmeyede
günaydın kuzuum geçmedi mmi o daha ki yaa
hakittiii
az bile oldusölemem ben yaptıgım sporu
Çık gözel isim
Sağol canım biliyorum gerekli ama ağlayınca kıyamıyor insan üç tane iğneYok kiliz niye öyle yapsınlarasi gerekli ama mecbur olmali. Geçmiş olsun simdiden
annesi çalışmıyormuymuş ki acaba konuyu okuyorum yazık üzüldüm valla habgi şehirde yaşıyor acabaHee giivalla kendi didiydii
Anası babasından ayrılmış dedesiyle kaliyormus. Yani kadın kendi babasıyla kalıyormuş. Ama durumları iyi degilmis. O yüzden babasıyla kalmak istemis. Diyorki dedem bizi lokantaya bile götürüyordu parasi olmadığı halde. Hee birde bu kiz bi konu acmisti. Anasıyla babası barisacakmis. Niye. Annesi gelip evde yemek temizlik yapicakmis. Mutlu mesut gecinecekmislertövbe estağfurullah
bir gideyim bakalım ne dicek ben sık sık temizliyorum belki ondan oluyorAslında kulak çöpüyle temizlememek gerekiyormuş. Sağlıksızmış. Bir bezle dışardan temizlemek daha doğruymuş. Zaten kulak kendisi atarmış fazlalıkları
Ben sut sagarken hep o emojıyı atıyordumkilo alırsan ben ce bize deme
hata sonuda bozmadın mı haftaya şahane bi giriş yaparsın
bu bayrak değil sütyen sallıyomuş biliyo muydunuz ben yeni öğrendimde
Ben hic veremedim gecn haftadan beri sut detoksu nasil oluyor anlatabilirmisiniz. Bende biseyler yapim dun doktora gittim kist falan yok klomene baslaadik tekrar 15 gunum falan car detoks yapabilirim
kilo alırsan ben ce bize deme
hata sonuda bozmadın mı haftaya şahane bi giriş yaparsın
bu bayrak değil sütyen sallıyomuş biliyo muydunuz ben yeni öğrendimde
randevu aldım 15.10 da gidecem doçente aldım bu sefer randevu bir ara yine gittim gel bağdemciklerini alalım dediler
ciplak foto miKız ben acımıyorum ona. Fal karşılığı çıplak foto atıyor oraya buraya
Allahtan ben yüzüne karşıda okuz dedim ahahaha kiz siz alışmışsınız artik. Biz nasil olucaz Allah biliryere sofra kurarda yeriz herhalde ahahaha
35 lira iyiymis yaa ben okumamisim onu kacirmisimKız yol parası yok haftalık 35 lira aliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?