- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.361
eh işte yani 3 saat burda durduguma yanıyorm karsılıgı değil verdikleriniye sen kazanmıyomusun
Ayy cokmus bee( yazik. Aklı erse biraz kendini sıkar falan ama çok ufak olunca pat iğneyi yiyorsun neye uğradığını şaşırıyorsun
Bilmiyorki canım ama kızın kafada var. Ben birtek dedeye uzuldum. Kızını geri almış birlikte yasiyorlarmis. Kadin çalışmıyor galiba :/
Valla kim alıyor okadar. Millet yazmı haftalık pazar param 4 kişilik aile icin
54 kiloymuşayy bende ki hafızaya bak beni işsiz güçsüz sancaklar ahahha
Çok şükür canim evine kavuşmuşsun ♡
boşver tv izlerken hiçbişey vermiyolareh işte yani 3 saat burda durduguma yanıyorm karsılıgı değil verdikleri
ariyet olsun kuzum.ben simdi mandalina yedim bitane
veriyolarda öle 1 e 2 değil kuzu az yani
sesli guldum yaaaboşver tv izlerken hiçbişey vermiyolar
boşver tv izlerken hiçbişey vermiyolar
hee kıızz balık alırım hafta sonuariyet olsun kuzum.
olsun cnm evde hic para kazananicaktin pazar harcligi cikarirsin kendine
sesli guldum yaaa
bende bu aksam aldiracagum cok seviyorum her aksam olsa yerim dokunur diye yuyemiyomneyse yorum yapmıcam ivit vermiyolar
hee kıızz balık alırım hafta sonu
bdv de sevgilimin garip sozleri mi ne var kiz bir cevap vermedi kafamda tonla soru @Blacksee55 tatlim o konuyada bir el atsan bizi bir aydinlatsan cok merak ettim
Tc nin son üç nosu 269nereliymiş nerde oturuyomş tc sinide öğrendin mi ahahaahaha
Hemennnnn maydonoz oliyim yoksa o konunun tadı tuzu kalmazbdv de sevgilimin garip sozleri mi ne var kiz bir cevap vermedi kafamda tonla soru @Blacksee55 tatlim o konuyada bir el atsan bizi bir aydinlatsan cok merak ettim
evet dugubdw gordu beni dedi kesin netten falan tanistilar fizigini bilse foto moto istemez hwrgalde kiz israrla cevap vermiyi cok meraklandimkızın fiziğini lime lime edecekmiş sapık herif
kosssssTc nin son üç nosu 269daha fazla bilgi veremeyecigiiim
Hemennnnn maydonoz oliyim yoksa o konunun tadı tuzu kalmaz
kiz lime lime d2gil ilnek ilmekkızın fiziğini lime lime edecekmiş sapık herif
bende yerimde işte pahalıbende bu aksam aldiracagum cok seviyorum her aksam olsa yerim dokunur diye yuyemiyom
ahahaha okudumdu ben onu adam yürümeyi geçmiş depar atıyokızın fiziğini lime lime edecekmiş sapık herif
hemen bakıyorumay kizlar bd v de bur gelisme daha var baslikli konuya bir bakin yahuu insanlar cok komik
Tc nin son üç nosu 269daha fazla bilgi veremeyecigiiim
Hemennnnn maydonoz oliyim yoksa o konunun tadı tuzu kalmaz
yorumlarda sis oren bayan vardikızın fiziğini lime lime edecekmiş sapık herif
Pardon ya ilmek ilmek edecekmişdokumacımı ne pislik herif
ariyet olsun kuzum.
olsun cnm evde hic para kazananicaktin pazar harcligi cikarirsin kendine
sesli guldum yaaa
yapsananeyse yorum yapmıcam ivit vermiyolar
hee kıızz balık alırım hafta sonu
az gerilere git görürsün
kiz lime lime d2gil ilnek ilmek
aahahhahahahakızın fiziğini lime lime edecekmiş sapık herif
Pardon ya ilmek ilmek edecekmişdokumacımı ne pislik herif
bdvde cok takılma benden tavsiyeay kizlar bd v de bur gelisme daha var baslikli konuya bir bakin yahuu insanlar cok komik
evet dugubdw gordu beni dedi kesin netten falan tanistilar fizigini bilse foto moto istemez hwrgalde kiz israrla cevap vermiyi cok meraklandim
ahahhahahakiz lime lime d2gil ilnek ilmek
Ya eğlenmek için konu açıyorlar yaayorumlarda sis oren bayan vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?