- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.341
hala yemeye calışıyon hala ısrarla yiyon vay canısı beeeeesüt detoksu bende yapacam cumarteesi annemin doğum günü pastamı yiyim pazartesi yaparımD
al bencedeharbiden dıkkatlı bakınca belli oluyo ama
aman ha diyim
Hee giivalla kendi didiydii
Anası babasından ayrılmış dedesiyle kaliyormus. Yani kadın kendi babasıyla kalıyormuş. Ama durumları iyi degilmis. O yüzden babasıyla kalmak istemis. Diyorki dedem bizi lokantaya bile götürüyordu parasi olmadığı halde. Hee birde bu kiz bi konu acmisti. Anasıyla babası barisacakmis. Niye. Annesi gelip evde yemek temizlik yapicakmis. Mutlu mesut gecinecekmislertövbe estağfurullah
kızın biri fal karsılığı atıyomuymuş neymiş bende anlamadımKim ne ciplak fotisu
hee güzeldir ismimAnlamadım gitti valla
Çık gözel isim
Sağol canım biliyorum gerekli ama ağlayınca kıyamıyor insan üç tane iğne
ahahah uyuyomuş amaBen sut sagarken hep o emojıyı atıyordum
Valla cnm bozmayacagım ınsallahhh
kız yook bademcik aldırınca daha az hasta oluyonnn kim dedi onu sanasimdi sen soyleyince fark ettim benfe
sakin aldrima bademciklerin alinimca daha cok hasta olursun dursunlar bunca sene durmuslar :)
ciplak foto mi
hahha yer sofrasi otantik diyosun
35 lira iyiymis yaa ben okumamisim onu kacirmisim
hala yemeye calışıyon hala ısrarla yiyon vay canısı beeeee
ooo aklı fikri yemek yalnız kac kilo merak ettim
kızın biri fal karsılığı atıyomuymuş neymiş bende anlamadım
hee güzeldir ismimt
ahahah uyuyomuş ama
kız yook bademcik aldırınca daha az hasta oluyonnn kim dedi onu sana
bnm yok bak senede bi kere olurum yada olmam kolay kolay hasta olmadım aldırdıgımdan beri
Kolay gelsin ıyılestın mı cnmHuhuu bir sürü valiz var yerleşecek bı de bebiş var bakılacak bir el atın yaaa
Ay neymış adı ayolAnlamadım gitti valla
Çık gözel isim
Sağol canım biliyorum gerekli ama ağlayınca kıyamıyor insan üç tane iğne
ye tosunum ye kocum ye aslanım yeyoo sadece bi dilim pasta yicem marta kadar yiyemem bidaha
Ay neymış adı ayol
demk evindesinHuhuu bir sürü valiz var yerleşecek bı de bebiş var bakılacak bir el atın yaaa
ahahah
aksam 10 a kadar calışcam
Allah Allah senin bunyen kuvvetliyse napak mssallahhala yemeye calışıyon hala ısrarla yiyon vay canısı beeeee
ooo aklı fikri yemek yalnız kac kilo merak ettim
kızın biri fal karsılığı atıyomuymuş neymiş bende anlamadım
hee güzeldir ismim
ahahah uyuyomuş ama
kız yook bademcik aldırınca daha az hasta oluyonnn kim dedi onu sana
bnm yok bak senede bi kere olurum yada olmam kolay kolay hasta olmadım aldırdıgımdan beri
cok para lazııımmmçalış para lazımkeşke bende çalışabilsemm
cok para lazııımmm
hee pek saglamım maşallah bagaAllah Allah senin bunyen kuvvetliyse napak mssallah
sanki yapınca ne kazanıcaksanbanada beni şu fabriikaya aldır ya ben mesai yaparım
mesaiye para verrmilar mi kiz sizdesanki yapınca ne kazanıcaksan
ben simdi mandalina yedim bitanecok aciktimmm
veriyolarda öle 1 e 2 değil kuzu az yanimesaiye para verrmilar mi kiz sizde
Ayy cokmus beeSağol canım biliyorum gerekli ama ağlayınca kıyamıyor insan üç tane iğne
Bilmiyorki canım ama kızın kafada var. Ben birtek dedeye uzuldum. Kızını geri almış birlikte yasiyorlarmis. Kadin çalışmıyor galiba :/annesi çalışmıyormuymuş ki acaba konuyu okuyorum yazık üzüldüm valla habgi şehirde yaşıyor acaba
Valla kim alıyor okadar. Millet yazmı haftalık pazar param 4 kişilik aile icin35 lira iyiymis yaa ben okumamisim onu kacirmisim
54 kiloymuşooo aklı fikri yemek yalnız kac kilo merak ettim
Çok şükür canim evine kavuşmuşsun ♡Huhuu bir sürü valiz var yerleşecek bı de bebiş var bakılacak bir el atın yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?