- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.381
Zormus tek o midem bulanir ilac.mide bulantisi yaomasin diye ekmek yiyom az baska bana uyan biseyler varmi bilirsiniz soyle yumurya buyutucu ilac icicem onlarin etkisune zarar vermiyen bisey falan olursa cokkkkk sevinirim yoksada somdiden tesekur ederimzararı olur mu bilemiyorum canım 1,5 lt sütü 2yk yeşil çayla demliyosun sonra süzüp gün icinde acıktıkca sadece onu ıcıyosun su da ıcıceksın 3 lt haftada 1 kez 1 gün yapılabilirmis duraklamalarda etkili
aahahhahahaha
bdvde cok takılma benden tavsiyeyada oku geç
ahahhahahaseni lime lime edicem demek istemişte olabilir
Ya eğlenmek için konu açıyorlar yaa
bencede yapma canım boşver etksini bilemiyorum ama nuffiun protein diyeti falan yapıyodu ona soralım o yardımcı olur @nuffiunZormus tek o midem bulanir ilac.mide bulantisi yaomasin diye ekmek yiyom az baska bana uyan biseyler varmi bilirsiniz soyle yumurya buyutucu ilac icicem onlarin etkisune zarar vermiyen bisey falan olursa cokkkkk sevinirim yoksada somdiden tesekur ederim
Tmm canimbencede yapma canım boşver etksini bilemiyorum ama nuffiun protein diyeti falan yapıyodu ona soralım o yardımcı olur @nuffiun
Ayy Allahin hirbosukosssss
Ben aç kalırmıyım varmi öyle bir ihtimalsen misin yoksam
ilmek ilmek kolaymo koz bir sey bulmak. ilmek ilmek nedir ya adam neyin kafasini yasiyorAyy Allahin hirbosutam mağaralı herif yazicam birsey bulamadım ahahaha
Ben aç kalırmıyım varmi öyle bir ihtimaladamın yemeğinide yerim yinede ağlamam böyle
Kafa kaçmış kiz uçmuş bundailmek ilmek kolaymo koz bir sey bulmak. ilmek ilmek nedir ya adam neyin kafasini yasiyor
ahahahahAyy Allahin hirbosutam mağaralı herif yazicam birsey bulamadım ahahaha
Ben aç kalırmıyım varmi öyle bir ihtimaladamın yemeğinide yerim yinede ağlamam böyle
yazdiklarimi anliyorsun degil miKafa kaçmış kiz uçmuş bundakıro abaza ahahah
Kendimi tabakla odaya kitlerdim vallaahahahahver ulan su yemegi diye tabagı kapıp kacıyomuşun hayal ettim su an :ÇD
Herhalde kiz banada oluyor öyle telefon kendi kafasına gore takılıyoryazdiklarimi anliyorsun degil mitelden hep yarim yaziliyorr
valla mevzu yemek olunca babama bile posta koyuyodum benKendimi tabakla odaya kitlerdim valla
Herhalde kiz banada oluyor öyle telefon kendi kafasına gore takılıyorniye anlamıyım kiz ben uzaylimiyim. Ahahahah ayy uzaylı dedimde. Benim nisanlim bana uzaylı zekiye diyor ahahahah
O konuda yazmışlarda benim babamda mesela disarda yemek yemez bize ya getirir ya bizle yer. Hayatta bizsiz yemez. Ayy canim papimmm ♡ ama bizi çok deli eder. Yedinmi daha yesene ondan çok yeme dokunur. Ben şu senin porsiyonu yesem soluğu hastanede alirim. Turşu yeme migdem yanarvalla mevzu yemek olunca babama bile posta koyuyodum benbazen cok fazla cay istiyodu sen acsan bende açım kaldırmayın beni su sofradan diyodum
bnmki işi gereği mecbur yiyo ama bi yere gittiğinde meshur bişeyi varsa kesin alır getirirdiO konuda yazmışlarda benim babamda mesela disarda yemek yemez bize ya getirir ya bizle yer. Hayatta bizsiz yemez. Ayy canim papimmm ♡ ama bizi çok deli eder. Yedinmi daha yesene indan çok yeme dokunur. Ben şu senin porsiyonu yesem soluğu hastanede alirim. Turşu yeme migdem yanaraaaaaa yeter diye bağırasım geliyor hep
Babaya posta koymak kolay tabii. Kocanada posta koysana
Ayyy ne güzel ♡ bebek gibi seviyor kiz seniiibnmki işi gereği mecbur yiyo ama bi yere gittiğinde meshur bişeyi varsa kesin alır getirirdi
aahahah su ondan da ye bak burda buda varmış uzanamıyosan yaklaştıraym muhabbetleri 5 yasında hissettiryo insanı
Anasını öylede aglatirsin sen aklın fikrin anasinda agahahaayrıca kocaya posta konmaz coka yıp deme öle şeyler cümle içinde bile kullanmakız anasını bile aglatırım yemek yememe engel olcak @Blacksee55
her baba kızını öyle severAyyy ne güzel ♡ bebek gibi seviyor kiz seniii
batıyo kadın napimAnasını öylede aglatirsin sen aklın fikrin anasinda agahaha
Kendimi tabakla odaya kitlerdim valla
Herhalde kiz banada oluyor öyle telefon kendi kafasına gore takılıyorniye anlamıyım kiz ben uzaylimiyim. Ahahahah ayy uzaylı dedimde. Benim nisanlim bana uzaylı zekiye diyor ahahahah
valla mevzu yemek olunca babama bile posta koyuyodum benbazen cok fazla cay istiyodu sen acsan bende açım kaldırmayın beni su sofradan diyodum
O konuda yazmışlarda benim babamda mesela disarda yemek yemez bize ya getirir ya bizle yer. Hayatta bizsiz yemez. Ayy canim papimmm ♡ ama bizi çok deli eder. Yedinmi daha yesene ondan çok yeme dokunur. Ben şu senin porsiyonu yesem soluğu hastanede alirim. Turşu yeme migdem yanaraaaaaa yeter diye bağırasım geliyor hep
Babaya posta koymak kolay tabii. Kocanada posta koysana
bnmki işi gereği mecbur yiyo ama bi yere gittiğinde meshur bişeyi varsa kesin alır getirirdi
aahahah su ondan da ye bak burda buda varmış uzanamıyosan yaklaştıraym muhabbetleri 5 yasında hissettiryo insanı
masallah ne guzel babalrnz varmis. heveslendm vallaayrıca kocaya posta konmaz coka yıp deme öle şeyler cümle içinde bile kullanmakız anasını bile aglatırım yemek yememe engel olcak @Blacksee55
Ben babama çok çektirdim yaa, yani iyi bir çocuktum ama 33 yıldır adam çekiyor 20 yaşında evlenipte gitmedimher baba kızını öyle severşimdi daha cok ilgileniyo ama gittiğimde falan
batıyo kadın napim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?