Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Zormus tek o midem bulanir ilac.mide bulantisi yaomasin diye ekmek yiyom az baska bana uyan biseyler varmi bilirsiniz soyle yumurya buyutucu ilac icicem onlarin etkisune zarar vermiyen bisey falan olursa cokkkkk sevinirim yoksada somdiden tesekur ederim

bencede yapma canım boşver etksini bilemiyorum ama nuffiun protein diyeti falan yapıyodu ona soralım o yardımcı olur @nuffiun

ahahahah ver ulan su yemegi diye tabagı kapıp kacıyomuşun hayal ettim su an :ÇD
Kendimi tabakla odaya kitlerdim valla

yazdiklarimi anliyorsun degil mi telden hep yarim yaziliyorr
Herhalde kiz banada oluyor öyle telefon kendi kafasına gore takılıyor niye anlamıyım kiz ben uzaylimiyim. Ahahahah ayy uzaylı dedimde. Benim nisanlim bana uzaylı zekiye diyor ahahahah

valla mevzu yemek olunca babama bile posta koyuyodum ben bazen cok fazla cay istiyodu sen acsan bende açım kaldırmayın beni su sofradan diyodum

valla mevzu yemek olunca babama bile posta koyuyodum ben bazen cok fazla cay istiyodu sen acsan bende açım kaldırmayın beni su sofradan diyodum
O konuda yazmışlarda benim babamda mesela disarda yemek yemez bize ya getirir ya bizle yer. Hayatta bizsiz yemez. Ayy canim papimmm ♡ ama bizi çok deli eder. Yedinmi daha yesene ondan çok yeme dokunur. Ben şu senin porsiyonu yesem soluğu hastanede alirim. Turşu yeme migdem yanar aaaaaa yeter diye bağırasım geliyor hep

Babaya posta koymak kolay tabii. Kocanada posta koysana

bnmki işi gereği mecbur yiyo ama bi yere gittiğinde meshur bişeyi varsa kesin alır getirirdi
aahahah su ondan da ye bak burda buda varmış uzanamıyosan yaklaştıraym muhabbetleri 5 yasında hissettiryo insanı

bnmki işi gereği mecbur yiyo ama bi yere gittiğinde meshur bişeyi varsa kesin alır getirirdi
aahahah su ondan da ye bak burda buda varmış uzanamıyosan yaklaştıraym muhabbetleri 5 yasında hissettiryo insanı
Ayyy ne güzel ♡ bebek gibi seviyor kiz seniii

cok ronantksnz

ayrıca kocaya posta konmaz coka yıp deme öle şeyler cümle içinde bile kullanma kız anasını bile aglatırım yemek yememe engel olcak @Blacksee55
masallah ne guzel babalrnz varmis. heveslendm valla

her baba kızını öyle sever şimdi daha cok ilgileniyo ama gittiğimde falan

batıyo kadın napim
Ben babama çok çektirdim yaa, yani iyi bir çocuktum ama 33 yıldır adam çekiyor 20 yaşında evlenipte gitmedim keskem gideydim. Biz gece kizlarla disari cikinca eve gelene kadar babam pencerede bekliyordu. Ben evlenince adam bunalıma girmese iyi neyse soyliyimde kardeşimi gözetlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…