Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bizimki boyle ayri yer bizi dusunmez ne etcen oda baba seninkide aman bosver desme yarami

kiznonun babasi bile benmkinden iyidir en azindan isten eve ywmek gwtirirmis
Boşver canım yemek getirmekle olmuyor iste. Keptin dediği gibi sizde güzel anne baba olun çocuklarınıza
Ben merakliyimda nolmus kim ne yapmis derkn patigimi bitiremem kendimi kaptirmiym bari ama sen yine etiketle
Bırak ya patik matik kaçmıyorya. Sonraya birak ahahah

bizimki boyle ayri yer bizi dusunmez ne etcen oda baba seninkide aman bosver desme yarami

kiznonun babasi bile benmkinden iyidir en azindan isten eve ywmek gwtirirmis
bazı adamlar huysuz oluyo annemin babasıda öyleymiş kendine alır gelirmiş hep elleyemezmişlerde annemler oturur yermiş değişik bi tipmiş

Boşver canım yemek getirmekle olmuyor iste. Keptin dediği gibi sizde güzel anne baba olun çocuklarınıza

Bırak ya patik matik kaçmıyorya. Sonraya birak ahahah
ins. cnm.anne babamizin yaprigi yanlislari biz yapmayiz.ins.

bazı adamlar huysuz oluyo annemin babasıda öyleymiş kendine alır gelirmiş hep elleyemezmişlerde annemler oturur yermiş değişik bi tipmiş

ins. cnm.anne babamizin yaprigi yanlislari biz yapmayiz.ins.

kız dertlenmeeee hatta bence tam dalga geçilcek bi konu ben olsamd alga geçerdim baba bugn neler soktun bizden gizli kuşagına cıkar bakım fln diye

boyundan dedi ortapedi doktoruna gidecem bakalım ne dicek

valla bende bilmiyorum cumrtesi günü gidecem bakalım
cok enteresan a oraya nasıl vruyomş ki o

bdv de seni takip ediyom @Blacksee55
ahahaha niye çünkü canın sıkılıyo

Eyvah deşifre etme beni. Sakın bu bizim takımdaki şişko patates black deme
Zaten profilimde kocaman yazıyormuş unuttuydum ben onu

Canım InshAllah ♡

Canım geçmiş olsun :/
sağol kuzum

vallah bende bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…