- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.421
benide benide
Boşver canım yemek getirmekle olmuyor iste. Keptin dediği gibi sizde güzel anne baba olun çocuklarınızabizimki boyle ayri yer bizi dusunmez ne etcen oda baba seninkide aman bosver desme yarami
kiznonun babasi bile benmkinden iyidir en azindan isten eve ywmek gwtirirmis
Bırak ya patik matikBen merakliyimda nolmus kim ne yapmis derkn patigimi bitiremem kendimi kaptirmiym bari ama sen yine etiketle
Ayıptır sorması neetcen kiz çocuğun fotolarınıbende fal bakıyorum diyim bana da atsın
sağlıklı beslenerek ya da tedaviye 1 ay ara ver o ay kilo ver basit ama çok önemli
Baban yufkacımi börekçimiBen merakliyimda nolmus kim ne yapmis derkn patigimi bitiremem kendimi kaptirmiym bari ama sen yine etiketle
Ayıptır sorması neetcen kiz çocuğun fotolarınıbana bakacaksan ben sana atıyım ahahahaha
bazı adamlar huysuz oluyo annemin babasıda öyleymiş kendine alır gelirmiş hep elleyemezmişlerde annemler oturur yermiş değişik bi tipmişbizimki boyle ayri yer bizi dusunmez ne etcen oda baba seninkide aman bosver desme yarami
kiznonun babasi bile benmkinden iyidir en azindan isten eve ywmek gwtirirmis
Geçmiş olsun. Doktor ne dedi.benim kulağım değil boynum ağrıyormuş kızlar yani boynum kulağıma vuruyormuş
aa o nasıl oluyomş öylebenim kulağım değil boynum ağrıyormuş kızlar yani boynum kulağıma vuruyormuş
ins. cnm.anne babamizin yaprigi yanlislari biz yapmayiz.ins.Boşver canım yemek getirmekle olmuyor iste. Keptin dediği gibi sizde güzel anne baba olun çocuklarınıza
Bırak ya patik matikkaçmıyorya. Sonraya birak ahahah
bazı adamlar huysuz oluyo annemin babasıda öyleymiş kendine alır gelirmiş hep elleyemezmişlerde annemler oturur yermiş değişik bi tipmiş
boyundan dedi ortapedi doktoruna gidecem bakalım ne dicekGeçmiş olsun. Doktor ne dedi.
valla bende bilmiyorum cumrtesi günü gidecem bakalımaa o nasıl oluyomş öyle
boynunda fitik olabilirmi acepbenim kulağım değil boynum ağrıyormuş kızlar yani boynum kulağıma vuruyormuş
bilmiyorum ama sol omzum belim boynum çok ağrıyorboynunda fitik olabilirmi acep
Eyvah deşifre etme beni. Sakın bu bizim takımdaki şişko patates black demebdv de seni takip ediyom @Blacksee55
Canım InshAllah ♡ins. cnm.anne babamizin yaprigi yanlislari biz yapmayiz.ins.
benim kulağım değil boynum ağrıyormuş kızlar yani boynum kulağıma vuruyormuş
kız dertlenmeeeeins. cnm.anne babamizin yaprigi yanlislari biz yapmayiz.ins.
cok enteresan a oraya nasıl vruyomş ki oboyundan dedi ortapedi doktoruna gidecem bakalım ne dicek
valla bende bilmiyorum cumrtesi günü gidecem bakalım
ahahahabdv de seni takip ediyom @Blacksee55
sağol kuzumEyvah deşifre etme beni. Sakın bu bizim takımdaki şişko patates black deme
Zaten profilimde kocaman yazıyormuş unuttuydum ben onu
Canım InshAllah ♡
Canım geçmiş olsun :/
vallah bende bilemiyorum kikız dertlenmeeeehatta bence tam dalga geçilcek bi konu ben olsamd alga geçerdim baba bugn neler soktun bizden gizli kuşagına cıkar bakım fln diye
cok enteresan a oraya nasıl vruyomş ki o
ahahahaniye çünkü canın sıkılıyo
neyse geçmiş olsn kuzu en azından ilacları kullanmazsn merhem fln verir imşallah ama az daha sabretcen cumartesiye kadarsağol kuzum
vallah bende bilemiyorum ki
evet ama film çekilemem kineyse geçmiş olsn kuzu en azından ilacları kullanmazsn merhem fln verir imşallah ama az daha sabretcen cumartesiye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?