- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.401
Ben babama çok çektirdim yaa, yani iyi bir çocuktum ama 33 yıldır adam çekiyor 20 yaşında evlenipte gitmedimkeskem gideydim. Biz gece kizlarla disari cikinca eve gelene kadar babam pencerede bekliyordu. Ben evlenince adam bunalıma girmese iyi neyse soyliyimde kardeşimi gözetmesin
Canım senin baban hayattami :/cok ronantksnz
masallah ne guzel babalrnz varmis. heveslendm valla
ewet cnm ama benm babam sizinkiler gibi degil hep ayri yerCanım senin baban hayattami :/
sende kocanla kızını izlersin bebegim 3 5 seneye onlarda öyle olur eminimcok ronantksnz
masallah ne guzel babalrnz varmis. heveslendm valla
ahahah bizimkiler eve kuş alcakmış ses olsun diye artık evdeki konumumu düşün evcil havyanlaı gibiymişimBen babama çok çektirdim yaa, yani iyi bir çocuktum ama 33 yıldır adam çekiyor 20 yaşında evlenipte gitmedimkeskem gideydim. Biz gece kizlarla disari cikinca eve gelene kadar babam pencerede bekliyordu. Ben evlenince adam bunalıma girmese iyi neyse soyliyimde kardeşimi gözetlesin
mesajla söyleyin buralarda ifşa etmeyin goccemm kızayyoooo
niye ayrı yiyo kızewet cnm ama benm babam sizinkiler gibi degil hep ayri yerbdv ye konu acan kiz gibi oldum
M Melekemal tedavisi vr onun böyle diyetlar yapmaması gerekli porsiyon küçülterek yap diyetini bolca da su içbencede yapma canım boşver etksini bilemiyorum ama nuffiun protein diyeti falan yapıyodu ona soralım o yardımcı olurSchonerDuft
Aynı tabaktan yemiyorsa sorun yokewet cnm ama benm babam sizinkiler gibi degil hep ayri yerbdv ye konu acan kiz gibi oldum
yazık ya üzüldüm .. bu arada çıplak foto olayını biz anlamadık o neydi kızAyy cokmus bee( yazik. Aklı erse biraz kendini sıkar falan ama çok ufak olunca pat iğneyi yiyorsun neye uğradığını şaşırıyorsun
Bilmiyorki canım ama kızın kafada var. Ben birtek dedeye uzuldum. Kızını geri almış birlikte yasiyorlarmis. Kadin çalışmıyor galiba :/
Valla kim alıyor okadar. Millet yazmı haftalık pazar param 4 kişilik aile icin
54 kiloymuşayy bende ki hafızaya bak beni işsiz güçsüz sancaklar ahahha
Çok şükür canim evine kavuşmuşsun ♡
ahahah bizimkiler eve kuş alcakmış ses olsun diye artık evdeki konumumu düşün evcil havyanlaı gibiymişim:
Başka bi konu açmış canım bu kiz. Fal baktırmak icin karşılığında çıplak foto atmışyazık ya üzüldüm .. bu arada çıplak foto olayını biz anlamadık o neydi kız
Yuh yu;hhhhhhh ahaaaa fal icin bide olmusmu gmfalsizliktanBaşka bi konu açmış canım bu kiz. Fal baktırmak icin karşılığında çıplak foto atmış
Durun sizi etiketliyimYuh yu;hhhhhhh ahaaaa fal icin bide olmusmu gmfalsizliktan
nası bıktıysalarbizimkiler ses gitti diye göbek atarlar herhalde. Birde benim konumu düşün
Ben merakliyimda nolmus kim ne yapmis derkn patigimi bitiremem kendimi kaptirmiym bari ama sen yine etiketleDurun sizi etiketliyimkomedi
sende kocanla kızını izlersin bebegim 3 5 seneye onlarda öyle olur eminim
ahahah bizimkiler eve kuş alcakmış ses olsun diye artık evdeki konumumu düşün evcil havyanlaı gibiymişim:
mesajla söyleyin buralarda ifşa etmeyin goccemm kızayyoooo
niye ayrı yiyo kızanlat ablana
Aynı tabaktan yemiyorsa sorun yokcanim her anne baba bir degil. Benimkininde çoğu şeyi deli ediyor beni. Ama iste atsan atılmaz satsan satılmaz
benide benideDurun sizi etiketliyimkomedi
KİM BÖREK ACIYO KİBende cok seviyirum baniskomu adam birek acarkn ayaklari usumezin diye patik oruyirum aferin bana
bende fal bakıyorum diyim bana da atsınBaşka bi konu açmış canım bu kiz. Fal baktırmak icin karşılığında çıplak foto atmış
sağlıklı beslenerek ya da tedaviye 1 ay ara ver o ay kilo ver basit ama çok önemliHaklisin ama napim hemen gitsin kilocuklar fit bir anne adayi olmak istiyoru.m
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?