- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.601
Nerden biliyon kiz. Bizim birinci olmadığımız kesinde5. Takım 1. Herhalde
Ye sen ye pizzaları dicektim sonra börek yedigim aklima geldiAhaha bende pizza yedim karataycı olmaya karar verdimtereyağı bal serbest nasılsa
Bu kadar çok istekli olduklarına göreNerden biliyon kiz. Bizim birinci olmadığımız kesinde
Ye sen ye pizzaları dicektim sonra börek yedigim aklima geldi
Aslında 70 ve üstü kilolarda haftada 1 ile 1.5 imkansız değil hatta kolay ama iste disiplin yok bizdeBu kadar çok istekli olduklarına görebiz bildirimi bile zor yaptık. Mesela birimiz 3-5 kilo verseydik hemen duyurmak isterdik
Kızzz döv bizi vur banaaa vur banaa vur banaaaAslında 70 ve üstü kilolarda haftada 1 ile 1.5 imkansız değil hatta kolay ama iste disiplin yok bizdeben kızamıyorum valla keptin gelince firçamızı yeriz ne diyim
Tam adamını buldun ahahahah ben gece 10 saat isten sonra eve gelip sinek topluyorum saatlerce, annem sabah görüp öldürmesin diyeKızzz döv bizi vur banaaa vur banaa vur banaaa
Öldür onu bebeğiiiiim
Hadi beee merhametine ödül veriyorumTam adamını buldun ahahahah ben gece 10 saat isten sonra eve gelip sinek topluyorum saatlerce, annem sabah görüp öldürmesin diye
Eşimde yolda çiyan görmüş ezilecek diye kenara çekmiş hayvanı.Tam adamını buldun ahahahah ben gece 10 saat isten sonra eve gelip sinek topluyorum saatlerce, annem sabah görüp öldürmesin diye
Merhameti aştım ben artik salaklık buHadi beee merhametine ödül veriyorum
Hadi yaa. Onlar yine yola atlar. Bende geçen sabah işten geldim. Aval aval kapıya doğru yürürken sümüklü böcek ezdim. Kart kurt etti. Ayy içim gitti. Aldim birde kenara koydum. Birde kiziyorum. Ya ne işin vardi yolun ortasında bak şimdi noldu senin yüzünden uyuyamicam falanEşimde yolda çiyan görmüş ezilecek diye kenara çekmiş hayvanı.
Ay eyvah öldü hayvanMerhameti aştım ben artik salaklık bu
Hadi yaa. Onlar yine yola atlar. Bende geçen sabah işten geldim. Aval aval kapıya doğru yürürken sümüklü böcek ezdim. Kart kurt etti. Ayy içim gitti. Aldim birde kenara koydum. Birde kiziyorum. Ya ne işin vardi yolun ortasında bak şimdi noldu senin yüzünden uyuyamicam falanahahaha
Ne yazıkki canim. Ama ışık yok bahçe karanlık napiyimAy eyvah öldü hayvan
Severim bendeÇok güzel ben beğendim canım kırmızı pancar çekti
Ayy ne güzel yaMerhameti aştım ben artik salaklık bu
Hadi yaa. Onlar yine yola atlar. Bende geçen sabah işten geldim. Aval aval kapıya doğru yürürken sümüklü böcek ezdim. Kart kurt etti. Ayy içim gitti. Aldim birde kenara koydum. Birde kiziyorum. Ya ne işin vardi yolun ortasında bak şimdi noldu senin yüzünden uyuyamicam falanahahaha
ohh afiyet olsunnn. yag olmasn inss.Ben hepimiz icin birer dilim yedim canim
aferin sana cnm 2 kasik manti yemis kalkmissin bravooo supersinnn.Bugnku menum
Sabah
1has yumurta
1has patates
Az dimates
Sekersiz cay
1dilim ekmek
Ara
1muz
Oylen
2yk karnibahar yemegi susuz
Az tursu
2bardak ayran
Midem bulaniyirdu kustum
Ara
1trabzon hurmadi kuck boy
Aksam
1kp corba
1kp bezelye
2yk manti kendimiz kestik
Azcik ekmek
Salata
Ara
Gorumcem tatli yapmis etimek tatlisi az ondan yiyebilirim
dolu dolu bir menu daha cok guzelEmziren anne menüsü
Kalkınca
2kuru kayısı
9:00kahvaltı
1küçük dilim t.b ekmek
Yarım fırın patates
Labne peyniri (2tatlı kaşığı)
7zeytin
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
Susam ezmesi (1tatlı kaşığı)
Çeyrek bükme
1bardak rezene çayı
11:30
1trabzon hurması
13:30
Maş fasulyesi (1,5tabak)
Salata
Yoğurt
Çeyrek bükme
16:30
1elma
5badem
Parmak kadar Kavun kurusu
18:15
Topalak çorbası (yarım tabak)
Mantar sote (3-4yemek kaşığı )
Küçük dilim t.b ekmek
Salata
1kırmızı pancar haşlanmış
2yemek kaşığı da şehriye çorbası
Bilmiyorum
Su:2lt
afiyet olsun cnm ama sen sanki baya saliverdinAhaha bende pizza yedim karataycı olmaya karar verdimtereyağı bal serbest nasılsa
Iyiyik kzuum sıkıntıdan patliyorum şu an evde tekim
guzel menu cnm bu ara spora agirlik veriyorsun masallah darisi basimaaKızlar yürüyüşe çıktım. Eve kendimi zor attım. Kendimi çok kaptırmışım neyse
Menüm
Sabah
2 yumurtaya soğanlı omlet
Peynir zeytin
Çay
Ara
4 kayısı 10 çiğ badem
1 mandalina
Akşam
Fırında balık, salata
1 hurma
kiz cinayet detaylarinida paylastinn okurken icim kiyildiii yaaaMerhameti aştım ben artik salaklık bu
Amin canım aminohh afiyet olsunnn. yag olmasn inss.
Hamsi tava öğle yeseydin keske canimmm ama fena diil güzelSabah
2 gun kurusu
1 y.k pekmez
1 kibrt kutusu beyaz peynr
yarim ev pogacasi (ekmek kalmamisti )
5 zeytin
1 dilim kasar
1 haslanmis yumurta
ara
1 bardak sekersiz komposta
2 ad. kurabiye
1 ad. yesil elma.
Aksam
1 kase bugday corbasi
hamsi tava
salata
biraz once
1 kirmizi elma
1 trabzon hurmasi
Amin.ohh afiyet olsunnn. yag olmasn inss.
aferin sana cnm 2 kasik manti yemis kalkmissin bravooo supersinnn.
dolu dolu bir menu daha cok guzel
afiyet olsun cnm ama sen sanki baya saliverdinolmaz boyle ne pizzasi tereyag bal yiyedin daha saglikliydii
agrin nasil olduuu
ben yalniz kalinca netten dizi izliyorum zaman akip gidiyor
guzel menu cnm bu ara spora agirlik veriyorsun masallah darisi basimaa
kiz cinayet detaylarinida paylastinn okurken icim kiyildiii yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?