- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.581
Ne güzelde verdiydik. Kesin nazar değdi bizegram gram veriyoruz tüm takimolarak hepimiz birbirimize benzedik
Çarşamba günü başladım iste canım
sende mi şişko olduntakıma nazar değdi herkes alıyor herkes az veriyor
senin ilaç ne durumda bence sen ilacı oturtunca çok güzel kilo vereceksin
ahah burda da kaç gün yağmur yağdıÇarşamba günü başladım iste canım
InshAllah veririm ya. Ben hep baliketliydim ama hic kilo almazdım
Şu son yıllar birsey oldu. Bazen çalışmaktan yemek yemeği bile unutuyorum düşün ve kilo aliyorum
Havalardanmidir nedir bi duraksama yaşıyoruz. Dışarısı gri hafif kar yagio. Soguk. Hiç diyet havası degil. Şimdide hava suçlu oldu
Önce çıplak fotomu gonderiyimmi gondermiyimmiahah burda da kaç gün yağmur yağdıondan ödem yaptı beni ıslattı ya o bakımdan iç bir kahva resim at bakayım sana
Favelayn bekliyorum canım bi o eksikKızlar bizim liste paylaşılmadımı daha
Sen yabancı değilsin istemiyorum senden fotoÖnce çıplak fotomu gonderiyimmi gondermiyimmiahahaha
Ödem deme ya nisan fotolarım aklima geliyor. Duba gibi olmustum. 3 gun yemek yemeden nasil sisilir sorusu olan varsa bana danışabilir ahahaha rambo gibiydim
Sağol canim InshAllah ya. Az su içiyorum ondan midir nedir hiç anlamış degilim. Plates yapmak istiyorum. Ama su an oturdum ıspanaklı börek yiyorumSen yabancı değilsin istemiyorum senden foto
Gayet güzel olmuştun kuZum ya düğünde fit olursun bebişim
aybevden cikamyrumki ben yeni anneyim adaptasyn soeunu yasiyorumBende emziriyorum kız.görüntü komik ama istersen yürüyüş yap günde 40 dk çok etkili olur.
hosgeldn cnm iyi sen nasilsinben geldim nasılsınız kızlar
ay cok severm bi dilim uzaksana kzSağol canim InshAllah ya. Az su içiyorum ondan midir nedir hiç anlamış degilim. Plates yapmak istiyorum. Ama su an oturdum ıspanaklı börek yiyorumahahaha ondan sonra niye sistik niye yuvarlaniyoruz
Ben hepimiz icin birer dilim yedim canimay cok severm bi dilim uzaksana kz
Cnm ben 5. Tk kaptaniyim bu saate kadar bildirim yapmadiysa gelmez bence sen paylas istersenFavelayn bekliyorum canım bi o eksik
Cnm ben 5. Tk kaptaniyim bu saate kadar bildirim yapmadiysa gelmez bence sen paylas istersenFavelayn bekliyorum canım bi o eksik
Yaa gelmiş yorum yapmis. Ve normalde boyle yapmazdi ;( Ben simdi oldugu gibi paylasiyim listemizi. Tesekkur ederim bu aradaCnm ben 5. Tk kaptaniyim bu saate kadar bildirim yapmadiysa gelmez bence sen paylas istersen
Çok güzel ben beğendim canım kırmızı pancar çektiEmziren anne menüsü
Kalkınca
2kuru kayısı
9:00kahvaltı
1küçük dilim t.b ekmek
Yarım fırın patates
Labne peyniri (2tatlı kaşığı)
7zeytin
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
Susam ezmesi (1tatlı kaşığı)
Çeyrek bükme
1bardak rezene çayı
11:30
1trabzon hurması
13:30
Maş fasulyesi (1,5tabak)
Salata
Yoğurt
Çeyrek bükme
16:30
1elma
5badem
Parmak kadar Kavun kurusu
18:15
Topalak çorbası (yarım tabak)
Mantar sote (3-4yemek kaşığı )
Küçük dilim t.b ekmek
Salata
1kırmızı pancar haşlanmış
2yemek kaşığı da şehriye çorbası
Bilmiyorum
Su:2lt
Ahaha bende pizza yedim karataycı olmaya karar verdimSağol canim InshAllah ya. Az su içiyorum ondan midir nedir hiç anlamış degilim. Plates yapmak istiyorum. Ama su an oturdum ıspanaklı börek yiyorumahahaha ondan sonra niye sistik niye yuvarlaniyoruz
Iyiyik kzuum sıkıntıdan patliyorum şu an evde tekimaybevden cikamyrumki ben yeni anneyim adaptasyn soeunu yasiyorum
hosgeldn cnm iyi sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?