- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #246.621
Onu yemiycktim gorumceme gittik yolda kustm onun icn yedim sonradan bidaha midem bulanmasin diyeohh afiyet olsunnn. yag olmasn inss.
aferin sana cnm 2 kasik manti yemis kalkmissin bravooo supersinnn.
dolu dolu bir menu daha cok guzel
afiyet olsun cnm ama sen sanki baya saliverdinolmaz boyle ne pizzasi tereyag bal yiyedin daha saglikliydii
agrin nasil olduuu
ben yalniz kalinca netten dizi izliyorum zaman akip gidiyor
guzel menu cnm bu ara spora agirlik veriyorsun masallah darisi basimaa
kiz cinayet detaylarinida paylastinn okurken icim kiyildiii yaaa
oglen sayilir cnm 6 miydi neydi saatHamsi tava öğle yeseydin keske canimmm ama fena diil güzel
cn niye yedn demedm 2 kasik yiyim birakmissin iradene hayran kaldm onu dedimmOnu yemiycktim gorumceme gittik yolda kustm onun icn yedim sonradan bidaha midem bulanmasin diye
Canım gördüm ahahah ben oraya hic girmicem yoksa 100% banlanirim ahahaha
Ya çok özür dilerim valla ev işlerine daldım malum yeni geldim memleketten çamaşırlar falan derken anca girebildimFavelayn kiiiz nerdesin listeyi paylasim canim benimmm
Canım yaaa keske haber vereydin girmişkenYa çok özür dilerim valla ev işlerine daldım malum yeni geldim memleketten çamaşırlar falan derken anca girebildim
Haklısın kuzum sonuna kadar saate baksana kaç olduCanım yaaa keske haber vereydin girmişkendiskalifiye olma diye çok bekledim ama paylaşmak zorunda kaldim
Boşver canım bidaha unutma sakın takıma giremezsinHaklısın kuzum sonuna kadar saate baksana kaç oldu
Tamam bebeğim benim unutmam alarm ayarlarım hatta cuma günlerineBoşver canım bidaha unutma sakın takıma giremezsin
Valla ben bile unuttum ama ben vardiyalardan unutuyorum. Düzenden çıkınca unutuyor insan ben bazen günleri bile şaşırıyorumTamam bebeğim benim unutmam alarm ayarlarım hatta cuma günlerine
Canım gördüm ahahah ben oraya hic girmicem yoksa 100% banlanirim ahahaha
Jubilemi yaptım dün bugün duzenli beslenmeye geçiyorum 72yi gördümNerden biliyon kiz. Bizim birinci olmadığımız kesinde
Ye sen ye pizzaları dicektim sonra börek yedigim aklima geldi
Vur banaKızzz döv bizi vur banaaa vur banaa vur banaaa
Öldür onu bebeğiiiiim
Bugün yeni bir gün düzenli beslenmeye geçtim kuzum ara öğünleri atlamicam ozellikle6ohh afiyet olsunnn. yag olmasn inss.
aferin sana cnm 2 kasik manti yemis kalkmissin bravooo supersinnn.
dolu dolu bir menu daha cok guzel
afiyet olsun cnm ama sen sanki baya saliverdinolmaz boyle ne pizzasi tereyag bal yiyedin daha saglikliydii
agrin nasil olduuu
ben yalniz kalinca netten dizi izliyorum zaman akip gidiyor
guzel menu cnm bu ara spora agirlik veriyorsun masallah darisi basimaa
kiz cinayet detaylarinida paylastinn okurken icim kiyildiii yaaa
Yazıyorlar canım
banlsnca nuye banlandgni yszyrlar mi
Kuzum sen 80 görmeden bi dur de kendineJubilemi yaptım dün bugün duzenli beslenmeye geçiyorum 72yi gördüm
Bugün başladım diyete ciddi ciddi yarın protein günü yaparım akşama balık yerim kurtarır zaten hemen inerim 70e ama spor yapamıyorum işteKuzum sen 80 görmeden bi dur de kendine
Yürüyüş yapma imkanın yok muBugün başladım diyete ciddi ciddi yarın protein günü yaparım akşama balık yerim kurtarır zaten hemen inerim 70e ama spor yapamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?