- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.041
Son peynirler benim ossun
sabah uyandıgımda daha karanlık oluyo havaHee icme en guzelispor yapiyom hava kasvetli acik zor oluyo ben yaz seviyom gunes seviyom sabah uyaninca karin kası çizgim cok guzel belli oluyo ve iki baklavam
bnde işten kovulma tehlikesi yaşıyom su anSon peynirler benim ossunsuper hareketli remix sarkilarla kopuyorum suan
Hee gocam 7 bucukda geliyi resmen gece oluyosabah uyandıgımda daha karanlık oluyo hava
mapiyon senbnde işten kovulma tehlikesi yaşıyom su anbi insan sürekli mi hata yapar ya ahahahah
2level değil mi herbiri 3 haftaEvet canim o da karin3 level her level 2 hafta yapiliyomuş bugunun sonunda olur hamlik bence cunku farkli kaslar calisiyo bi yerler agrir yine de
vallah yapalım en iyi çözümü o olurÖlü takliti yapalım
ooo maşallah sana bnde 1.ci günü köfte pide ile atlattım bugünün süprizini bekliyorum bakalımYok yimedim rekorumu kirdim iki gün degil 3 gun dayandim diyetedevammmm
çekiyor vallanasıl kuzu zor mu hareketleri fln
sabah pek güzel öğle begenmedimakşam içli köfteyi nerden buldun cok merak ediyorum
dünyaları yemişin pideler içli köfteler daha mı canın cekiyodün bende yapıcaktm kocem benden önce gidip yemek yapmş yapamadım
bide o saatte dısarlarda oldugunu düşünHee gocam 7 bucukda geliyi resmen gece oluyo
mapiyon sen
anneler candırvallah yapalım en iyi çözümü o olur
ooo maşallah sana bnde 1.ci günü köfte pide ile atlattım bugünün süprizini bekliyorum bakalım
çekiyor vallaannem yapmış
bende de durum aynı maksat gözüm doysunduo paylaşımlar neydi öyle burda kuru çay içiyoruz yapılır mı be ya
ama canım sarma çekti şimdi benim ağzına atacaksın pirincin tadı ayrı yağı ayrı asması ağrı kenardan yağ akacak offf allahım sana geliyorum üstüne humustan bir lokma atacaksın ağzına nohutun tortusu ağzında dolancakbide o saatte dısarlarda oldugunu düşün
anneler candır
bende de durum aynı maksat gözüm doysundu
ama canım sarma çekti şimdi benim ağzına atacaksın pirincin tadı ayrı yağı ayrı asması ağrı kenardan yağ akacak offf allahım sana geliyorum üstüne humustan bir lokma atacaksın ağzına nohutun tortusu ağzında dolancak
diyosun o adar mı arıyosn bişi demiyo mu adam öf te mi demiyo
ne son olur kız
he tm o zamanson diyet yani bu sefer veririm demek istedimdi
bir video izledik eşimle sucuğu tost makinasınmda pişiriyor yumurtayı üstüne kırıyor pişiyor yarım ekmek koyuyor üstüne bastırıyor sonra ekmeğe tereyağı sürüyor içine kaşar koyuyor patates kızartması koyuyo salam mayonez allahım nasıl güzel görünüyor anlatamam sanaben ekmegin üstüne yumurtadan yana kullanıyorm tercihimi
tursuda konursa tadından yenmezbir video izledik eşimle sucuğu tost makinasınmda pişiriyor yumurtayı üstüne kırıyor pişiyor yarım ekmek koyuyor üstüne bastırıyor sonra ekmeğe tereyağı sürüyor içine kaşar koyuyor patates kızartması koyuyo salam mayonez allahım nasıl güzel görünüyor anlatamam sana
ayy evet kornişon olcak ynına havuç offftursuda konursa tadından yenmez
izleme öyle videolarbir video izledik eşimle sucuğu tost makinasınmda pişiriyor yumurtayı üstüne kırıyor pişiyor yarım ekmek koyuyor üstüne bastırıyor sonra ekmeğe tereyağı sürüyor içine kaşar koyuyor patates kızartması koyuyo salam mayonez allahım nasıl güzel görünüyor anlatamam sana
6 pack 3 level galiba ama killer abs 2 level olmasi lazim2level değil mi herbiri 3 hafta
taam abartma taamayy evet kornişon olcak ynına havuç offf
sende balık yiseneizleme öyle videolar
Bugunu az suprizli atlatirsin inşallah hepimiz aminvallah yapalım en iyi çözümü o olur
ooo maşallah sana bnde 1.ci günü köfte pide ile atlattım bugünün süprizini bekliyorum bakalım
çekiyor vallaannem yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?