- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.001
tmm cnm halledecegim ins.Haddime değil akıl vermek ama atıştırmalık olacaksa bile meyve veya yoğurt tercih edebilirsin çok zorda kalınca canım çünkü hemen hemen her gün hamurişi var geceleri kızın uyuyunca veya gündüz müsait olduğunda da kendine sağlıklı bişeyler yap kızın durmadığında yemelik
Fena değil gibi duruyor teşekkürlerYogurdu goz karari tencereye aliyorum ev yogurdu icine bir yumurta kirip karıştırıyorum biraz suyla açıp icine haslanmis bugday ve nohut katip kaynayana kadar karıştırıyorum bi 20 dk oyle kayniyo arada karistiriyorum sonra kapatip ustune naneli yag kizdirip gezdiriyorum canim
Kurabiye dedigime bakma iste adini bulamadigimdankraker mi desem ki ama dene bak tadina bayildim ben
Uydurdum kendim 2 bardak yulaf ezmesi, 2 tam yumurta 2 yumurta beyazi, 150 gr tavuk gogus, 1 tatli kaşığı kuru maya, 1 tatli kaşığı sirke, az tuz
Yulafi koy ustune yumurtalari ilave et mayayi kat az bekle ceksin yulaf o arada pismis tavuklari minik minik dogra sonra sirke ve tavuklari koy icine az tuz ekle sonra yagli kagit serili tepsiye birer kaşık koy 14 tane çıktı benden sonra elimle duzgunlestirip yuvarlak yaptim ustune corek otu ve keten tohumu serpip 160 derece firinda pisirdim her birinde 5 gr protein var iki tane ye spor oncesi 10 gr protein fena değil
Canım lahmacun 5 tane yiyen 1 saat geçince iki tane daha götüren biriydim o kadar çok seviyorum ki kahvaltıda bile yiyodum 1 tane ye dusurmeme herkes şaşkın tamamen çıkaramam onu o benim bebeğimLahmacun yerine baska bisey yiyebilirdin ama fazla olmamiş yine de ama çekirdek yağhadi o da az neysem
Arada olursa sorun yok canim bol salatayla bi tanesi guzel bi seçenekCanım lahmacun 5 tane yiyen 1 saat geçince iki tane daha götüren biriydim o kadar çok seviyorum ki kahvaltıda bile yiyodum 1 tane ye dusurmeme herkes şaşkın tamamen çıkaramam onu o benim bebeğim
munter o kurabikleri ayak ustu atiyo agzina onlar daha cok aciktiriyo sonra gobeginde yaglar birikecek orasina burasina yag depolanacak haberi yoh
tavuklu kurabiye miHmm anladim ben onu kolay yapan kiz gibi yaptim benim bileklerim hassas hemen sakatlaniyo bileklerime yuklenecek harektleri kolay versiyonuyla yapiyom ondankendime spor oncesi kurabiyeleri yaptim ve cok sevdim tadini tavuk yulaf yumurta var icinde tam spor oncesi ihtiyaci 2 tanesi 10 gr protein yapiyo saglikli karbonhidrati da var icinde
Google a yaz canım çıkar
sağlıklı browni acaip tok tutuyor canım
hYe farki göreceksin bebegim daha tok ve enerjik olacaksin sana seker asla enerji vermezsut olsun kaliteli sut olsun bebise
Kraker deyim ben ona en iyisi
Instagramdaki kizlar cok zayif. Allah onları ıslah etsin. Hepsini agzina s..icam ahahahahaAy kızlar yasemin sakallıoğlunun diyetini bozan kız videosunu izlediniz mi hiç
Günaydın kuzumGünaydın kizlar
Yedin mi sonra birşeyler bakim...Yok kiz yemedim sut kalmamis kahvemi de sade ictim zatiyarin eksilerimlen mutlu olacam tabi corbanin yanina daha besleyici bisey yiyebilirdin ama icli kofteden az yemek buyuk basari bence guzel guzell hadi bozmucaz artik
Ölü takliti yapalımHe bende anama gidicem sonra kv ye gidicim orda datatlılar kekler oluyor hee napcaz şimdi
bence halen unutmuş numarası yapalım
gocanda ne zaman evde ne zaman yok bi anlayabileydikBugdayli nohutluben pirincli asla yapmam sevmem yumurtali ispanaga bayiliyom gocam uyandi
Valla kuzum hastalık eve yeni gelme çocuk derken unutmuşum ama bir daha olmazz
begendimmm cok güzelÇok yoruldum bugün. Herhalde 2 saate yakın yürümüşümdür.
Menüm
Aç karnına limonlu su
4 tane kayısı kurusu
Sabah
2 dilim Kepekli ekmekle karışık tost
Domates
Zeytin
Peynir
1 buçuk Yumurta
Ara
Yarım hurma
Kuru üzüm, badem, ceviz (1kase kadar)
Akşam
Şehriye çorbası
Haşlanmış tavuk
Salata
Ara
1 Hurma
hhiççç begenmediimmmmDun hic giremedim
Misafir varda menumu paylasim
Sabah
2yk menenen
1dilim ekmek
Az domates sekersiz cay
Ara
1muz 1ayva
Oylen
2yk kisir
2yk eriste
Cok az kuck bir borek
Sekersiz cay
Ara
1muz
Aksam
1kepce corba
Oylen tok tuttu
Ara
1avuc patlamiz misir
Sekersiz cay
sabah biraz cok gibi geldi ama akşamki lahmacun daha cok göze batıyoMenüm
Sabah 2 diilimm ekmek
Yarım dilim yarım yağlı peynir
8 tane yeşil zeytin
Yarım omlet
1 y.k bal ve tereyağı
Öğle
1 kase yoğurt
1 tabak haşlanmış limon soslu brokoli
Ara
1 avuç badem
1 bardak süt
Akşam
1 tane lahmacun
1 tabak salata
1 kase mercimek çorbası
Yarım közlenmiş patlıcan
Ara
Bir bardak çay
1 avuç cekirdek
akşam niye sabah gibi olmuş kiSabah
2 gun kurusu+ilik limonlu su
2 tatli 1 tuzlu ev kurabiyesi
1 bardak sut
2 porsiyin kuymali pirasa
1 dilim ekmek
3 parca peynir
1 c.k tereyag
1 c.k recel
1.5 dilik sade kek
sekersiz cay
1 avuc fistik
birazdan bir yesil elma yiyecegim
AhahahhaahInstagramdaki kizlar cok zayif. Allah onları ıslah etsin. Hepsini agzina s..icam ahahahaha
Yok yimedim rekorumu kirdim iki gün degil 3 gun dayandim diyeteYedin mi sonra birşeyler bakim...
Evet hakim oldum kendime dün
Bu hafta sabah geliyo işten gündüz evdegocanda ne zaman evde ne zaman yok bi anlayabileydik
begendimmm cok güzel
nasıl kuzu zor mu hareketleri flnAbs killer yaptım demincik ve çeyrek kare bitterli süt ve biraz üzüm yedimiyi etmişmiyim
Abs killer güzelmiş ama bi tane hareketi çözemedim daha olacak oda inşallah
sabah pek güzel öğle begenmedimSabah
Kaşarlı tost tam buğdaylı ekmeğe
Ara
Pekin cevizi 4 5 tane yedim
Öğlen
1 salçalı yumurta
2 yk lorlu menemen
1 dilim kadar pide
Ara
Eti.karam bitter
Akşam
1 içli köfte avuç içi kadar
1 tabak.domates çorbası
Bol salata
dünyaları yemişin pideler içli köfteler daha mı canın cekiyoYaaa ıspanaklı yumurta off canım çekti valla ikisi de favorim benim nasıl açsın kız bunları yediğin halde acıktın mı
Ahahahahhahahahahhanasıl kuzu zor mu hareketleri fln
sabah pek güzel öğle begenmedimakşam içli köfteyi nerden buldun cok merak ediyorum
dünyaları yemişin pideler içli köfteler daha mı canın cekiyodün bende yapıcaktm kocem benden önce gidip yemek yapmş yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?