Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tmm cnm halledecegim ins.

Fena değil gibi duruyor teşekkürler

Lahmacun yerine baska bisey yiyebilirdin ama fazla olmamiş yine de ama çekirdek yağhadi o da az neysem
Canım lahmacun 5 tane yiyen 1 saat geçince iki tane daha götüren biriydim o kadar çok seviyorum ki kahvaltıda bile yiyodum 1 tane ye dusurmeme herkes şaşkın tamamen çıkaramam onu o benim bebeğim

Canım lahmacun 5 tane yiyen 1 saat geçince iki tane daha götüren biriydim o kadar çok seviyorum ki kahvaltıda bile yiyodum 1 tane ye dusurmeme herkes şaşkın tamamen çıkaramam onu o benim bebeğim
Arada olursa sorun yok canim bol salatayla bi tanesi guzel bi seçenek

munter o kurabikleri ayak ustu atiyo agzina onlar daha cok aciktiriyo sonra gobeginde yaglar birikecek orasina burasina yag depolanacak haberi yoh

tavuklu kurabiye mi
Google a yaz canım çıkar

sağlıklı browni acaip tok tutuyor canım
SekerPancarii nin tarifi olan mu cnm

Ye farki göreceksin bebegim daha tok ve enerjik olacaksin sana seker asla enerji vermez sut olsun kaliteli sut olsun bebise
h

sag olc nm ins

Yok kiz yemedim sut kalmamis kahvemi de sade ictim zati yarin eksilerimlen mutlu olacam tabi corbanin yanina daha besleyici bisey yiyebilirdin ama icli kofteden az yemek buyuk basari bence guzel guzell hadi bozmucaz artik
Yedin mi sonra birşeyler bakim...
Evet hakim oldum kendime dün

Bugdayli nohutluben pirincli asla yapmam sevmem yumurtali ispanaga bayiliyomgocam uyandi
gocanda ne zaman evde ne zaman yok bi anlayabileydik

Valla kuzum hastalık eve yeni gelme çocuk derken unutmuşum ama bir daha olmazz

begendimmm cok güzel

hhiççç begenmediimmmm

sabah biraz cok gibi geldi ama akşamki lahmacun daha cok göze batıyo

Sabah
2 gun kurusu+ilik limonlu su

2 tatli 1 tuzlu ev kurabiyesi
1 bardak sut

2 porsiyin kuymali pirasa

1 dilim ekmek
3 parca peynir
1 c.k tereyag
1 c.k recel
1.5 dilik sade kek
sekersiz cay
1 avuc fistik

birazdan bir yesil elma yiyecegim
akşam niye sabah gibi olmuş ki

gocanda ne zaman evde ne zaman yok bi anlayabileydik

begendimmm cok güzel
Bu hafta sabah geliyo işten gündüz evde cok uyumuyi oglen kalkiyo geri ikindi vakti yatiyo biraz yuhum var kizimi öksürük tuttu 7 bucukta uyyamadi bi daha corba iciyo simdi

Abs killer yaptım demincik ve çeyrek kare bitterli süt ve biraz üzüm yedim iyi etmişmiyim
Abs killer güzelmiş ama bi tane hareketi çözemedim daha olacak oda inşallah
nasıl kuzu zor mu hareketleri fln

sabah pek güzel öğle begenmedim akşam içli köfteyi nerden buldun cok merak ediyorum

Yaaa ıspanaklı yumurta off canım çekti valla ikisi de favorim benim nasıl açsın kız bunları yediğin halde acıktın mı
dünyaları yemişin pideler içli köfteler daha mı canın cekiyo dün bende yapıcaktm kocem benden önce gidip yemek yapmş yapamadım

Ahahahahhahahahahha vayt beea yemeklerde yapiliyo ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…