- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.021
ayy simdi izledim su diyetisyen videosu var ya doktor sık sık az ye dedi sık ta sıkıntı yok az da sıkıntı var diyoInstagramdaki kizlar cok zayif. Allah onları ıslah etsin. Hepsini agzina s..icam ahahahaha
Evet canım :)
Allahım nolur o supangleyi içimden al çok pişmanım bidaha yapmayacağımInstagramdaki kizlar cok zayif. Allah onları ıslah etsin. Hepsini agzina s..icam ahahahaha
Günaydın canım nasılsınGünaydın kizlar
Günaydın canım nasılsınÖlü takliti yapalım
Günaydın minnoş nasılsınGunaydin gizlaaa
Yok canım bana o kadar da zor gelmedi 6 pack ide deneyelim bakalımnasıl kuzu zor mu hareketleri fln
sabah pek güzel öğle begenmedimakşam içli köfteyi nerden buldun cok merak ediyorum
dünyaları yemişin pideler içli köfteler daha mı canın cekiyodün bende yapıcaktm kocem benden önce gidip yemek yapmş yapamadım
oy corbalarda içiliyo sabahlarıBu hafta sabah geliyo işten gündüz evdecok uyumuyi oglen kalkiyo geri ikindi vakti yatiyo biraz yuhum var kizimi öksürük tuttu 7 bucukta uyyamadi bi daha corba iciyo simdi
tabisi ne sandındıAhahahahhahahahahhavayt beea yemeklerde yapiliyo ha
Evet canım :)
Allahım nolur o supangleyi içimden al çok pişmanım bidaha yapmayacağım
Günaydın canım nasılsın
Günaydın canım nasılsın
Günaydın minnoş nasılsın
Yok canım bana o kadar da zor gelmedi 6 pack ide deneyelim bakalım
Her güzel şey yağa dönüşmek zorunda mı bu hayattaayy simdi izledim su diyetisyen videosu var ya doktor sık sık az ye dedi sık ta sıkıntı yok az da sıkıntı var diyo
Tamam inşallah :)siz deneyin sonra bana deneyimlerinizi anlatın ki ona göre baslıyyım
Gunaydin kuzum açım şükür sen nasilsinEvet canım :)
Allahım nolur o supangleyi içimden al çok pişmanım bidaha yapmayacağım
Günaydın canım nasılsın
Günaydın canım nasılsın
Günaydın minnoş nasılsın
Yok canım bana o kadar da zor gelmedi 6 pack ide deneyelim bakalım
Hee öksürüyodu saatde cok erkendi ya yogurt corbasi ictioy corbalarda içiliyo sabahlarıkeşke bende corba içeydim hiç aklıam gelmedi
tabisi ne sandındı
cok haklı bi isyan bence içimizdekileri söylemişHer güzel şey yağa dönüşmek zorunda mı bu hayatta
oh sifa olsunduHee öksürüyodu saatde cok erkendi ya yogurt corbasi ictiiyi geldi kesildi öksürüğü suan pepesiyle evcilik oynuyoru bende bi kahve içem biraz kuru uzum bi ceviz atam agzima spor yapacam ama cok açim hmm goca yemek mi yaparmis cinim bizene bize özelini anlatma
Hamile sanma olasılığı yuzde kaccok haklı bi isyan bence içimizdekileri söylemişsabah sabah bakıp aglandıgım fotoları bi görsen ah bi görsen
oh sifa olsundu
sabah sporu diyosunhee yemek yapıyo tatlı yapıyo dün pek iyi davrandı bana sebepsiz yere yagmurda camurda limon istedim diye gitti limon aldı falan şaşkınım
Oda mı karın?Gunaydin kuzum açım şükür sen nasilsinhee bugun 6 pack yapicim benn bi yerlerin hamlamiş mi senin agri var mi karnında kiz benim yanlarim hamlamiş sadece bide 6pack e bakalim nereleri caliştiracak
Aynen yacok haklı bi isyan bence içimizdekileri söylemişsabah sabah bakıp aglandıgım fotoları bi görsen ah bi görsen
oh sifa olsundu
sabah sporu diyosunhee yemek yapıyo tatlı yapıyo dün pek iyi davrandı bana sebepsiz yere yagmurda camurda limon istedim diye gitti limon aldı falan şaşkınım
Evet canim o da karinOda mı karın?
6 pack bütün videoların harmanlaması herhalde dimi
Yok canım hamlık :) beş gündür düzenli spor yapıyordum ondan mı bilmiyorum
ahahahahahahaHamile sanma olasılığı yuzde kacahahahahhssgagahahahahahhajajahahahajjanahahabababajbabahahahahajhahajhahahhajahahah
kahvaltı örnekleriAynen ya
Hee biraksana sigarayiahahahahahahadaha değil be geçen sigara içicektik ya hamileysen cocuga yazık değil mi diyo dibimde içiyon ha sen içmişisin ha ben dedim dogru diyon dedi
kahvaltı örnekleriay bi kac paylaşaymda özenin güzel kahvaltı yapın
Hee biraksana sigarayiya hamileysen yapma paylasma açim
Hee icme en guzeliiçmiyom kız aksamdan aksama 1 tane belki onuda içmiyom
cok güzel kahvaltılıklar
Bu kahvaltilar bize daha uygun bencekaptinn
Eki Görüntüle 2075325 Eki Görüntüle 2075326 Eki Görüntüle 2075327 Eki Görüntüle 2075328
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?