Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tavuklu kurabiye mi

SekerPancarii nin tarifi olan mu cnm

h

sag olc nm ins
Evet canım :)

Instagramdaki kizlar cok zayif. Allah onları ıslah etsin. Hepsini agzina s..icam ahahahaha
Allahım nolur o supangleyi içimden al çok pişmanım bidaha yapmayacağım

Günaydın kizlar
Günaydın canım nasılsın

Ölü takliti yapalım
Günaydın canım nasılsın

Gunaydin gizlaaa
Günaydın minnoş nasılsın

Yok canım bana o kadar da zor gelmedi 6 pack ide deneyelim bakalım

siz deneyin sonra bana deneyimlerinizi anlatın ki ona göre baslıyyım

Gunaydin kuzum açım şükür sen nasilsin hee bugun 6 pack yapicim benn bi yerlerin hamlamiş mi senin agri var mi karnında kiz benim yanlarim hamlamiş sadece bide 6pack e bakalim nereleri caliştiracak

oy corbalarda içiliyo sabahları keşke bende corba içeydim hiç aklıam gelmedi

tabisi ne sandındı
Hee öksürüyodu saatde cok erkendi ya yogurt corbasi ictiiyi geldi kesildi öksürüğü suan pepesiyle evcilik oynuyoru bende bi kahve içem biraz kuru uzum bi ceviz atam agzima spor yapacam ama cok açim hmm goca yemek mi yaparmis cinimbizenebize özelini anlatma

Her güzel şey yağa dönüşmek zorunda mı bu hayatta
cok haklı bi isyan bence içimizdekileri söylemiş sabah sabah bakıp aglandıgım fotoları bi görsen ah bi görsen

oh sifa olsundu
sabah sporu diyosun hee yemek yapıyo tatlı yapıyo dün pek iyi davrandı bana sebepsiz yere yagmurda camurda limon istedim diye gitti limon aldı falan şaşkınım

Hamile sanma olasılığı yuzde kacahahahahhssgagahahahahahhajajahahahajjanahahabababajbabahahahahajhahajhahahhajahahah

Gunaydin kuzum açım şükür sen nasilsin hee bugun 6 pack yapicim benn bi yerlerin hamlamiş mi senin agri var mi karnında kiz benim yanlarim hamlamiş sadece bide 6pack e bakalim nereleri caliştiracak
Oda mı karın?
6 pack bütün videoların harmanlaması herhalde dimi
Yok canım hamlık :) beş gündür düzenli spor yapıyordum ondan mı bilmiyorum

Aynen ya

Oda mı karın?
6 pack bütün videoların harmanlaması herhalde dimi
Yok canım hamlık :) beş gündür düzenli spor yapıyordum ondan mı bilmiyorum
Evet canim o da karin 3 level her level 2 hafta yapiliyomuş bugunun sonunda olur hamlik bence cunku farkli kaslar calisiyo bi yerler agrir yine de

Hamile sanma olasılığı yuzde kacahahahahhssgagahahahahahhajajahahahajjanahahabababajbabahahahahajhahajhahahhajahahah
ahahahahahaha daha değil be geçen sigara içicektik ya hamileysen cocuga yazık değil mi diyo dibimde içiyon ha sen içmişisin ha ben dedim dogru diyon dedi

kahvaltı örnekleri ay bi kac paylaşaymda özenin güzel kahvaltı yapın

Hee biraksana sigarayiya hamileysen yapma paylasma açim

içmiyom kız aksamdan aksama 1 tane belki onuda içmiyom
cok güzel kahvaltılıklar
Hee icme en guzeli spor yapiyom hava kasvetli acik zor oluyoben yaz seviyomgunes seviyom sabah uyaninca karin kası çizgim cok guzel belli oluyo ve iki baklavam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…