- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.221
Kolay gelsin senin işin zormuş malum kış en güzelini ediyon elin degmişken benim bebelerede ör kuzucumkazak örüyoz. Gadasını aldığım
keşke örebilsemKolay gelsin senin işin zormuş malum kış en güzelini ediyon elin degmişken benim bebelerede ör kuzucum
Niye kiz sen balik sevmiyon muSu çok önemli ya bende azalttım kış gelince normalde 3 kilo içerim ama kışın 1 lt zor gidiyor yanına şişe koy sürahi koy aklına gelir içmek
iyiyim kuzum bende ... tahmin ettim allah kolaylık versin kuzum
oh afiyet olsun kuzum... balık ögg ya önümde olsa yiyemem
Yaptin mi kizHoşgeldin canım bizde özledik :)
Fırsat olursa akşam yapacağım inşallah :) sabah eccik erken uyansaydım onuda öğrencem inşallah
Kolay gelsin kuzum dikkat et kiz gobegin çıkar vallasormaaa günlerdir Sabah 7 is basi aksam 7 cikis tüm gün sanki dersdeymisim gibi geciyo... pazartesi ve bugün rahatim biraz insallah bir iki gün böyle gider...
Ay haftayada balomuz var iki kilo almistim vermem lazimmmm:) yoksa nasil giycem güzel g+üzel elbisemi dimiii
Gahgahgahgahgahgahgaaaahhhyarın diyete başlıyorumeşimlen beraber diyet yapcaz artıkın veririrm hemencik
Ayy benim bacaklar kalinlasiyo hemen yaKız 3 kilo aldın nasil butlandin hemencikben 15 kilo aldıydım millet bana sen biraz kilomu alsin dediler
Gahgahgahgahgahgahgahgahhahah öyle vallah ya tamam dur ben yemim yoksa senin gibi dombili olurum
Kuzum jillian micheal 6 week 6 packi yaptim bugun ölüyodumYuvarlak olur çıkarızneyse kızlar hangi videoyu yapıyorlardı biliyor musun
Killer abs kardiyo gibi daha cok bide simitleri cok guzel çalıştırdıhiç bilmiiimm ben daha haber bekliyorum onlardan deneyip hangisi iyi dicektiler
Kpss çalışıyorum bir yandan çocuk ev derken uğraşıp duruyoruum :))Ben sabahtan beri kızımla oynuyorum. Az önce banyo yaptı. Şimdi emiyor ve uyudu uyuyacak. Tükendim yaaşimdi evin işlerini nasıl yapıcam offf enerjim kalmadı. Sen napıyosun
Canım dün nedense çok yorgundum yapamadım beş dk ip atlayabildim sadece bugün inşallahYaptin mi kizkesinlikle 6week 6pack diyorum ben ölüm çıktı karnim daha guzel çalıştı bunda sen ne diyosun @keptinn sende ohu
Günaydın canım nasılsınKızlar gunaydın merhaba
Napıyorsunuz
Pancar ile hangisini yapacaksanız onun kuzumHangisinin canım
Yok ya sevmiyorum mecburiyetten yiyorum hepNiye kiz sen balik sevmiyon mubak guzeldi savolun efendim
Bende istiyorum kuzum ya hangi video o youtubede var mı dambıl yeterli miYaptin mi kizkesinlikle 6week 6pack diyorum ben ölüm çıktı karnim daha guzel çalıştı bunda sen ne diyosun @keptinn sende ohu
Bende yapcam 3 4 hafta hemencecik 65e düşmek istiyorumKuzum jillian micheal 6 week 6 packi yaptim bugun ölüyodumyani bunu yapıyorum ben demek
Günaydın iyi kuzum sen nasılsın naptınız ankara işiniKızlar gunaydın merhaba
Napıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?