- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.201
içim sıkılıyor bugünsen cvp vereenee kadaaaaarrrrrrrrr
yicem diyo bak heleahahahaha yicem yaaaaa... hatta bu ayin sonunda tatilim var bikac gün görümcemle su meshur kurabiylerden yapcam
ahahah@keptin başlıyormuyuz spora
havadandır havadan cok fena buralarda boguk bogukkiçim sıkılıyor bugün
yicem diyo bak helebende yicem dedim yedim yedim +6 kilo cınıııımmm ders olmalı
ahahahköpeeen olsun spor beni bekle yalnız
havadandır havadan cok fena buralarda boguk bogukk
beni bınaltmaaaa gider ayaaakkkooooooooooooffffffffffffffffgidiyom ben
yicem diyo bak helebende yicem dedim yedim yedim +6 kilo cınıııımmm ders olmalı
hahah öyle vallah ya tamam dur ben yemim yoksa senin gibi dombili olurumyicem diyo bak helebende yicem dedim yedim yedim +6 kilo cınıııımmm ders olmalı
se beni ben seni diyee diyeeeeeebizim ömrümüz beklemek ile geçer he
hahah öyle vallah ya tamam dur ben yemim yoksa senin gibi dombili olurum
Yuvarlak olur çıkarızse beni ben seni diyee diyeeeeee
değilim dombili balık etliyim ben
hiç bilmiiimm ben daha haber bekliyorum onlardan deneyip hangisi iyi dicektilerYuvarlak olur çıkarızneyse kızlar hangi videoyu yapıyorlardı biliyor musun
ooo çok bekleriz dahahiç bilmiiimm ben daha haber bekliyorum onlardan deneyip hangisi iyi dicektiler
EHEHE sen bekle ben 45 dk 500 kaloriye başlarım ama yarım yarım yaparım birden ağır gelir bana artık sporben beklerim
bnce dha hafiflerle baslaEHEHE sen bekle ben 45 dk 500 kaloriye başlarım ama yarım yarım yaparım birden ağır gelir bana artık spor
Jillian leslie karma karışık gidiyorum canım :)jillye sen mi başlamıştınLuluuu94
leslie sıkıcı squat girl bakarım azcık hmlamışım zaten ne yapabilirim bilmiyorum zatenbnce dha hafiflerle basla
siz uzun soluklu gidiyorsunuzJillian leslie karma karışık gidiyorum canım :)
Benim malum doğumdan sonra biraz göbek var onun için jillian abs killer başladım dün yaptım bide 6way6pack varmış onuda denicem ( yani denicezSekerPancarii ile) sonra beğendiğimizden devam etcez
Hangisinin canımleslie sıkıcı squat girl bakarım azcık hmlamışım zaten ne yapabilirim bilmiyorum zaten
siz uzun soluklu gidiyorsunuzben 5 haftalık program yapmalıyım link atabilir misin peki kolay geliyorsa sana
İyi akşamlar kızçeler nörüyonuz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?