Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım dün nedense çok yorgundum yapamadım beş dk ip atlayabildim sadece bugün inşallah
Dimek öyle :) killer abs bana da biraz basit gibi geldi zaten

Günaydın canım nasılsın
Gunaydin kuzum aynen killer benimde icime sinmemisti 6 pack tam bi abs sende bugun dene

Bi tane dumbel yeterli kuzum youtubede yok Luluuu94 atmiş linki bende ordan izliyorum

İyi akşamlar kızçeler nörüyonuz bakim
bebegiiim şahaneyiz sen nörüüuunn

corba 1 kase olsaymış ne güzel bi menü olcakmış

bende tam öğle nerde dicektim
begendimm kuzu muhallebi hafifse tabi eger

Yaptin mi kiz kesinlikle 6week 6pack diyorum ben ölüm çıktı karnim daha guzel çalıştı bunda sen ne diyosun kaptinn sende ohu
hee dinliyom

Gahgahgahgahgahgahgaaaahhh
sabha mikemmel bi kahvaltı yaptık kocemlen tam diyet sen daha gül

Gahgahgahgahgahgahgahgah kaptinn e boyle gülmeyi coh seviyom sisko ya tatli oluyo
sen dimi evet şişko akşam arkadasımın annesi sen kilo mu aldın didi baaa

Menüm
Sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Yarım domates
Yarım dilim peynir

Öğlen
Ton balıklı salata

Ara
1 avuç içi badem
1 bardak süt

Akşam
2 yumurta
1 dilim ekmek

Canım yumurta istiyor hep noluyosa :/
akşam ymeginde yumurta mı yidin bari spor yapaydın kuzu

Menum
Sabah
2yk menemen
Az patat
1dilim ekmek seketsiz cay

Ara .
Yarim nar

Oyken
1acma

Aksam
2yk pilav
2yk sebze yemegi susuz

Ara
1avuc cekirdek
Az leblebi
1hurma
öğle açma akşam pilav sonra cekirdek hiiiç beğenmediiimm böyle diyet yapılmaz az dhaa dikkat et bebeğim

Kızlar gunaydın merhaba
Napıyorsunuz
günaydın canımm iyiyiz sen napıyosn yoksn niçiiin

Gunaydin kuzum aynen killer benimde icime sinmemisti 6 pack tam bi abs sende bugun dene
Ayy çok heyecanlandım bak :) dün çok istedim yapmayı ama üzerimden kamyon geçmiş gibiydi beş dk ip atladım diye karın kaslarım sızı içinde kaldı

hee dinliyom

sabha mikemmel bi kahvaltı yaptık kocemlen tam diyet sen daha gül

sen dimi evet şişko akşam arkadasımın annesi sen kilo mu aldın didi baaa
Diyetin ilk günü :)

Ayy çok heyecanlandım bak :) dün çok istedim yapmayı ama üzerimden kamyon geçmiş gibiydi beş dk ip atladım diye karın kaslarım sızı içinde kaldı

Diyetin ilk günü :)
Ayy ben cok yoruldum boyle spor duzeni beni yoracak gibi ben birgun ağırlık çalışıp birgun dinleniyodum o zaman gozumde buyumuyodu spor simdi birgun agirlik bir gun jillian cok yorucu oldu ya galiba ikisini ayni gün yapip ertesi gün dinlenme yapicam bugun agirlik gunum yarin dinlenme gunu 5 gün dinlenme yapmamis oldum

Luluuu94 kuzum jillian 6 pack 35 dk ama 18 20 dk sonrasında hareketler başa sariyo hizli bi sekilde yapiyo ben belki 20 dk ağırlık egzersizimin ardina eklerim

ok evde dambılım var zaten hmen bakacam bende indirecem yapmaya başlıcam hergün mü yapıyorsunuz Luluuu94
Ben bir gun agirlik bir gun karin yapiyorum ama bu sekilde cok yorgun hissettim vucudumu o yuzden agirlik egzersizimin ardina ekleyip 20’dksini yapicam ben yani bir gun spor bir gun dinlenme boyle devam edicem

Ben bir gun agirlik bir gun karin yapiyorum ama bu sekilde cok yorgun hissettim vucudumu o yuzden agirlik egzersizimin ardina ekleyip 20’dksini yapicam ben yani bir gun spor bir gun dinlenme boyle devam edicem
video 35 dk imiş çok değil mi gerçi karın egzersizlerine ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…