Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

video 35 dk imiş çok değil mi gerçi karın egzersizlerine ihtiyacım var
Kardiyolu oldugu icin kilo vermeye de yardimci olur bence agirlik calismasiyla bana fazla geldi kiz ben 20 dksini yapicam o dklarda başa sarip daha hizli sekilde ayni hareketleri yapiyi zaten

Canım 6pack zaten hafta da beş gün öneriyormuş jillian

Luluuu94 kuzum jillian 6 pack 35 dk ama 18 20 dk sonrasında hareketler başa sariyo hizli bi sekilde yapiyo ben belki 20 dk ağırlık egzersizimin ardina eklerim
Ağırlık olarak ne yapıyorsun

ok canım telden bakayım hemen bende teşekkür ederim
Rica ederim canım

ok evde dambılım var zaten hmen bakacam bende indirecem yapmaya başlıcam hergün mü yapıyorsunuz Luluuu94
Fırsatım oldukça yapacağım inşallah hafta da beş gün

Rica ederim canım

Kafama gore takiliyorum agirlikta canim biraz ziplamalar jumpimg jack falan yapip ısınıyorum sonra jump squatla baslayip 15 dk falan 5 kilo ağırlıkla squat ve lunge cesitleri yapiyorum sonra yerdeki bacak egzersizlerine geciyorum plates hareketlerine benzer sıkılaştırıcı egzersizler yapiyorum sonra kol sırt çalışmaya geciyorum 5 kiloyla kol hareketleri yapiyorum bide kalin bi lastiğim var onu kanepe altina gecirip sirt kol çalışıyorum bu en etkilisi bence bide kalorifere gecirip yuksekte yapiyorum en son da karin egzersizlerine gecip soğuma yapip birakiyorum

Vav çok güzel

Kardiyolu oldugu icin kilo vermeye de yardimci olur bence agirlik calismasiyla bana fazla geldi kiz ben 20 dksini yapicam o dklarda başa sarip daha hizli sekilde ayni hareketleri yapiyi zaten
şuan izliyorum tam bana göre bir video imiş. level nasıl ilerliyor her hafta bir video mu ?

Rica ederim canım

5 gün ideal kuzum zaten her gün zor oluyor

şuan izliyorum tam bana göre bir video imiş. level nasıl ilerliyor her hafta bir video mu ?

2 level var 6 hafta yapiliyo her leveli 3 er hafta yapip bitircez kuzum yilbasina kadar 1 leveli yapalim sonra 2 ye geçeriz olma mi 2 gun yapip bir gun dinlenme yaparak gidebilirsin canim 5 gun ust uste yapmaktan daha iyi olur bence

2 level var 6 hafta yapiliyo her leveli 3 er hafta yapip bitircez kuzum yilbasina kadar 1 leveli yapalim sonra 2 ye geçeriz olma mi 2 gun yapip bir gun dinlenme yaparak gidebilirsin canim 5 gun ust uste yapmaktan daha iyi olur bence
ben 4 hafta yaparım her level 2 hafta olur hızlandırılmış grup olur evde televizyon yok hergün de yapabilirim çocuk odasına ortam hazırlarım biz bunu niye önceden yapmadık ki

ben 4 hafta yaparım her level 2 hafta olur hızlandırılmış grup olur evde televizyon yok hergün de yapabilirim çocuk odasına ortam hazırlarım biz bunu niye önceden yapmadık ki
Karina cok onem vermedigimi farkettim ben agirlik çalışıyorum en son karina gelince cok az bisey yapip birakiyodum ataga gecmem lazimidi karin için iyi oldu bu yap da gor ter akmadik yerin kalacak mi

Karina cok onem vermedigimi farkettim ben agirlik çalışıyorum en son karina gelince cok az bisey yapip birakiyodum ataga gecmem lazimidi karin için iyi oldu bu yap da gor ter akmadik yerin kalacak mi
eskiden salona gittiğim dönemlerde bu hareketleri yapıyordum nasıl oluyordum biliyormusun sucuk gibi birde trambolin yapıyordum eve zor yürüyordum kapanmasa orya giderdim sadece bayanlar vardı güzel oluyordu

Evet canım sürekli olunca bi süre sonra soğuyor insan spordan
Hic birakmadan devam etmemiz lazim kuzum yoksa olmuyo insallah bende 54 felan olmak istiyom
Ayy inşallah bende 70 veya altını görebilirim mezurada tabi :) tartıda da dörtlü rakamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…