Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hee sen hamlamışsındır yapamazsın

aletler ile çok keyifsiz oluyor be abs gibi olcak ya da trambolin olcak diğerleri anca dur bak
Ayy bacak aletleri falan varya ic bacak icin falan onlar guzel sanki kosu bandi eliptik onlar sıkar biz evde yapak sporumuzu

kuzum nasılsın diyetisyene mi başlıcaksın süper
İyiyim kuzum sen nasılsın spor yapamıyorum hala ama diyete devam kabızlık yüzünden gastroya gittim ordan endokrine genel bi tahlil verdim diyetisyene başlıycam için b12 çok düşük çıktı 172 yerlerde yani ünsilin 9.1 bakalım ne diyecek şükür açlık tokluk şeker iyi çıktı açlık 97 tokluk 93

iyi diyetisyen buldugun zaman bnce cok işe yarıyo faydası cok oluyo
git bebeğim zayıfla incecik ol daş gibi ol kıskansınlar catlasınlar hasetlerinden
Dün geçmiş olsuna kayın validemin erkek kardeşinin eşleri geldi çok güzel olmuşsun böyle kal dediler dedim yok hedef 70diyolar sana yakışmaz dedim o gün gelsin bakalım yakışıyormı yakışmıyormu görecez

artık farkediliyo yani zayıfladıgın

bana da öyle geliyo ama bakalım

aaa diyetisyne devam ediyo musun

Ayy bacak aletleri falan varya ic bacak icin falan onlar guzel sanki kosu bandi eliptik onlar sıkar biz evde yapak sporumuzu
evde daha keyifli hee keşke yakın olsakta hep beraber sahilde yapsak

spor için daha erken zaten kuzum benim ... kabızlık için ne dedi doktor peki sana ... hadi git gelde bize de haber ver

bende öyle dedim gece de zor uyudum

Kabızlık için tedavi tok dedi diyet vericem dedim ben diyetisyene gidicem o zaman Diyetisyenin verdigi listeyi uygula 1tane ilaç verdi gönderdi artık doktorların yüzünü görmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…