- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.301
Ayy bacak aletleri falan varya ic bacak icin falan onlar guzel sankihee sen hamlamışsındır yapamazsın
aletler ile çok keyifsiz oluyor be abs gibi olcak ya da trambolin olcak diğerleri anca dur bak
İyiyim kuzum sen nasılsın spor yapamıyorum hala ama diyete devam kabızlık yüzünden gastroya gittim ordan endokrine genel bi tahlil verdim diyetisyene başlıycam için b12 çok düşük çıktı 172 yerlerde yani ünsilin 9.1 bakalım ne diyecek şükür açlık tokluk şeker iyi çıktı açlık 97 tokluk 93kuzum nasılsın diyetisyene mi başlıcaksın süper
Yehterrr gayribende öyleyim dün akşam bitter fıstıklı çikolatayı gömdüm mesela
Hee tabaga koyunca mecburpilav bana da cok geldi ama koymustu artık mecbur yedim biraz
Ben kendim diyet yapıyodum diyetisyene ilk defa gidicem bal petembana da öyle geliyo ama bakalım
aaa diyetisyne devam ediyo musun
ara öğğün yapıyom 1 tane mandalinaHee tabaga koyunca mecbur
bn niye gidiyodun diye hatırlıyorumBen kendim diyet yapıyodum diyetisyene ilk defa gidicem bal petem
Tahlil yaptırdım gidecektim gebelik çıkınca gitmemiştim onu hatırlıyorsun kuzumara öğğün yapıyom 1 tane mandalina
bn niye gidiyodun diye hatırlıyorum
bu gidişle bende gitcm oralara
iyi diyetisyen buldugun zaman bnce cok işe yarıyo faydası cok oluyoTahlil yaptırdım gidecektim gebelik çıkınca gitmemiştim onu hatırlıyorsun kuzum
Bende kahvaltimi bitirdim 40’dkdir kizimin bitirmesini bekliyomara öğğün yapıyom 1 tane mandalina
bn niye gidiyodun diye hatırlıyorum
bu gidişle bende gitcm oralara
40dk iyiymişBende kahvaltimi bitirdim 40’dkdir kizimin bitirmesini bekliyomanne cinnet
Dün geçmiş olsuna kayın validemin erkek kardeşinin eşleri geldi çok güzel olmuşsun böyle kal dediler dedim yok hedef 70diyolar sana yakışmaz dedim o gün gelsin bakalım yakışıyormı yakışmıyormu göreceziyi diyetisyen buldugun zaman bnce cok işe yarıyo faydası cok oluyo
git bebeğim zayıfla incecik ol daş gibi ol kıskansınlar catlasınlar hasetlerinden
artık farkediliyo yani zayıfladıgınDün geçmiş olsuna kayın validemin erkek kardeşinin eşleri geldi çok güzel olmuşsun böyle kal dediler dedim yok hedef 70diyolar sana yakışmaz dedim o gün gelsin bakalım yakışıyormı yakışmıyormu görecez
Kendi yaptigim keten tohumlu 1 dilim ekmaam 1 yumurtam bi kac cesit peynir 3 5 zeytin birer lokma bal tahinpekmez yani klasik benim kahvaltim40dk iyiymişne yidin kahvaltıda
eferinKendi yaptigim keten tohumlu 1 dilim ekmaam 1 yumurtam bi kac cesit peynir 3 5 zeytin birer lokma bal tahinpekmez yani klasik benim kahvaltim
bana da öyle geliyo ama bakalım
aaa diyetisyne devam ediyo musun
evde daha keyifli hee keşke yakın olsakta hep beraber sahilde yapsakAyy bacak aletleri falan varya ic bacak icin falan onlar guzel sankikosu bandi eliptik onlar sıkar biz evde yapak sporumuzu
spor için daha erken zaten kuzum benim ... kabızlık için ne dedi doktor peki sana ... hadi git gelde bize de haber verİyiyim kuzum sen nasılsın spor yapamıyorum hala ama diyete devam kabızlık yüzünden gastroya gittim ordan endokrine genel bi tahlil verdim diyetisyene başlıycam için b12 çok düşük çıktı 172 yerlerde yani ünsilin 9.1 bakalım ne diyecek şükür açlık tokluk şeker iyi çıktı açlık 97 tokluk 93
bende öyle dedim gece de zor uyudumYehterrr gayri
aynen basladim vallah busabah hemen düsmüs kilom yerlesmediyaKolay gelsin kuzum dikkat et kiz gobegin çıkar vallahemen basla az yimeye
gıdı candıraynen basladim vallah busabah hemen düsmüs kilom yerlesmediya
hahaahah evettt kiz bunun gidisida cikmistir simdikaptinn
Kabızlık için tedavi tok dedi diyet vericem dedim ben diyetisyene gidicem o zaman Diyetisyenin verdigi listeyi uygula 1tane ilaç verdi gönderdi artık doktorların yüzünü görmek bile istemiyorum
evde daha keyifli hee keşke yakın olsakta hep beraber sahilde yapsak
spor için daha erken zaten kuzum benim ... kabızlık için ne dedi doktor peki sana ... hadi git gelde bize de haber ver
bende öyle dedim gece de zor uyudum
13kilo sence fark edilmezmiartık farkediliyo yani zayıfladıgın
bazılarının eti yımışaah oluyo farkedilmiyo13kilo sence fark edilmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?