- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.341
baktım bi anda ona baslarsam cok agır glcek gibiAynen baktınmı
Hadi bismillah :)
Ölçüleri yazın bi kenara
Eyi bağalım :)
simdilik bogazımı tutmaya calışcamkiz ne diyetine baslion de bana bakim
inşallah canımKefir bende işe yaradı kuzum senin yaptıklarında güzel ama sirke mideye iyi gelmez
hayırlısı olsun kuzum ya
inşallah kuzum evet bakıyorumaaa neyse hayirlisi olsun canim ya yeni is bakiomusun?
cok iyi bir baslangicccbaktım bi anda ona baslarsam cok agır glcek gibi
simdilik bogazımı tutmaya calışcam
Allah yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda daha güzel bi yerde baslarsininşallah canım
inşallah kuzum evet bakıyorum
hadi bakalim:) ben buara gercekten cok zorlaniyorum Sabah geldim masalarimizin üstü cikolata dolu orta yerde bi masa üstünde koca bi Tabak ici cikolata dolu of offff ama yinede bu ay en sevdigim ay:)diğğmiii bu ara buna ihtiyacım var
ayy işe de mi getiriyolarhadi bakalim:) ben buara gercekten cok zorlaniyorum Sabah geldim masalarimizin üstü cikolata dolu orta yerde bi masa üstünde koca bi Tabak ici cikolata dolu of offff ama yinede bu ay en sevdigim ay:)
inşallah canımAllah yardimcin olsun canim insallah en kisa zamanda daha güzel bi yerde baslarsin
ivit bugün noalbaba günüya heryerde cikolata dagitiolar ayin 24 dene kadarda heryer isil isil ve yiyecek doluayy işe de mi getiriyolar
en sevdiğimivit bugün noalbaba günüya heryerde cikolata dagitiolar ayin 24 dene kadarda heryer isil isil ve yiyecek dolu
Kesin gıdıhlanmiştimaynen basladim vallah busabah hemen düsmüs kilom yerlesmediya
hahaahah evettt kiz bunun gidisida cikmistir simdikaptinn
EvettAynen baktınmı
Hadi bismillah :)
Ölçüleri yazın bi kenara
Eyi bağalım :)
Bizde bukişgile mi gitseken sevdiğimkendini eve kilitleyip 24 üne kadar evden cıkmıyosun
kaç ççeşit çikileta varmış kiBizde bukişgile mi gitsek24 ünde donerik geri özleştik ya ondan cikilatayla alakasi yoh beleş cikilatayla asla alakasi yoh sacmalama kendine gel
Evettbakalim ne kadar incelecuh canim kaslarim
Sacmalama tabikikaç ççeşit çikileta varmış kiyetişebilir miyiz çikiletalara aman ucaga tabiki alakası yok biz öyle insanlar mıyız saçmalama
Gel gizz
beni de alın aranıza
binim corabım yeşil olsun liiitfeeennSacmalama tabikine kadar ozledim bukisi ben biliyon mu hadi ucak bileti al novel baba hedayemizi hazirlasin Buki_89 ayyy ahagaghaahahahahah
Benimki en buyugu hangi renkse o olsunbinim corabım yeşil olsun liiitfeeenn
tabikide anı içinBenimki en buyugu hangi renkse o olsunaç gozlulukten degil sacmalama anı kalsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?