- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.321
KEFİR denedin mi ilaç yarar gerçi işe birde stres çok etkiliyorKabızlık için tedavi tok dedi diyet vericem dedim ben diyetisyene gidicem o zaman Diyetisyenin verdigi listeyi uygula 1tane ilaç verdi gönderdi artık doktorların yüzünü görmek bile istemiyorum
Yok benim çok sıkı taş gibi hatta o yüzden gözle görülür fark var ama hala çok yolum varbazılarının eti yımışaah oluyo farkedilmiyo
İyi geliyorsa onuda denerim kuzum 2gündür aç karna sıcak suya limon ve sirke katıp içiyorum akşam yatmadan biberli yogurt iyi geldi ama hangisi bilmiyorumKEFİR denedin mi ilaç yarar gerçi işe birde stres çok etkiliyor
spr yapıyo musun sen beybiYok benim çok sıkı taş gibi hatta o yüzden gözle görülür fark var ama hala çok yolum var
Malesef spor yok amaliyatlı oldugum için biraz yorulunca sag tarafım agrımaya başlıyor henüz 1ay olmadı şuan sadece diyet kuzumspr yapıyo musun sen beybi
ya kıyamamMalesef spor yok amaliyatlı oldugum için biraz yorulunca sag tarafım agrımaya başlıyor henüz 1ay olmadı şuan sadece diyet kuzum
hahahahaha gidisini yidigimmmm nörinnngıdı candır
ben 53kg ken de vardı bnde gıdı
ahahah gada değil miydi ohahahahaha gidisini yidigimmmm nörinnn
olsun kiz ben senin gidini yiyim nolcakahahah gada değil miydi o
bugün diyet time başladk dimi
yi bebeğim işime gelirolsun kiz ben senin gidini yiyim nolcak
Aynen baktınmıvideo nuffiuna attıgın mıydı kuzu bn bi izliyym onu bakim
Hadi bismillah :)ne oldu kuzum
ben bırakınca soğuyorum diyete bugün başladım spora da başlarım inşallah
hadi bakalım bismillah diyip başlıyoruz
Ölçüleri yazın bi kenaraİnsallah canim olculerimizi alalim olceriz 1 ay sonra
Eyi bağalım :)Ben bir gun yapip bir gun dinlenme yapcam kuzumkaslarimi besleyip dinlendirmem ilazim
Maşallah darısı başıma13kilo sence fark edilmezmi
Oda olur inş ya bahanelerin olur ya sonuçların bişeyi yerken iki kere düşünmek gerek bu benim hayatımdan dahamı degerli diye önceden yemek için yaşayanlardandım şimdi yaşamak için yiyenlerdenim yeterki isteMaşallah darısı başıma
yok kuzum bakalım nolcakAaabaska is var mi aklinda
yok canım işyeri kapanıyor bakalım ne olucakponcikbirgelincik neden çıkıyorsun kuzum maaş durumundan mı ?
kiz ne diyetine baslion de bana bakimyi bebeğim işime gelir
senin calistigin yermi canim?yok kuzum bakalım nolcak
yok canım işyeri kapanıyor bakalım ne olucak
evet canımsenin calistigin yermi canim?
Güzel düşünce ben istikrar sağlayamıyorum galiba. Daha listeye bile giremedim. Dün bırakmayı bile düşündüm. Of çok zorlanıyorum. Eşim abur cubur manyağı. Gözümün önünde bişeyler yiyince sinirlerim geriliyor. Dün bir kutu gofret, cevizli sucuk, çekirdek kola almış gözümün önünde yiyip duruyorOda olur inş ya bahanelerin olur ya sonuçların bişeyi yerken iki kere düşünmek gerek bu benim hayatımdan dahamı degerli diye önceden yemek için yaşayanlardandım şimdi yaşamak için yiyenlerdenim yeterki iste
Kefir bende işe yaradı kuzum senin yaptıklarında güzel ama sirke mideye iyi gelmezİyi geliyorsa onuda denerim kuzum 2gündür aç karna sıcak suya limon ve sirke katıp içiyorum akşam yatmadan biberli yogurt iyi geldi ama hangisi bilmiyorum
hayırlısı olsun kuzum yayok kuzum bakalım nolcak
yok canım işyeri kapanıyor bakalım ne olucak
aaa neyse hayirlisi olsun canim ya yeni is bakiomusun?evet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?