- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.361
Cok anı lazim bi da ne zaman gidecuhtabikide anı içinne sandındı içinde güzel şiiiğle olsun @Buki_89
Bir bavul yeter mi ki ikimize emin olamadim
süpersin senGel gizzjillian micheal 6week 6packi yapiyoh sende yap yeni basladik
bana göndersin bavulları ben sna gönderirim burdanBir bavul yeter mi ki ikimize emin olamadim
kızlar bi eksiklik hissediyo musunuz ?
black ine ban yimiş haberiniz var mıydı
hemde bu sefer fenaaa
cok fena yaaaabancı black
Hangi konuda yemiş. Pazar günü kocası aranan kadınmı yoksa statü konusumucok fena yaaaabaştan sona okudum banlandıgı konuyu
hee statsü yüksek kk üyesiHangi konuda yemiş. Pazar günü kocası aranan kadınmı yoksa statü konusumu
Çok saçma olmuş ban yemesihee statsü yüksek kk üyesi
Diyetisyene gittim geldim elime menü tutuşturdu önümüzdeki ay kontrol var günde 7dilim ekmek varKefir bende işe yaradı kuzum senin yaptıklarında güzel ama sirke mideye iyi gelmez
hayırlısı olsun kuzum ya
7 dilimmiDiyetisyene gittim geldim elime menü tutuşturdu önümüzdeki ay kontrol var günde 7dilim ekmek var
O diyetisyene bende gidem.7 dilimmi
tartısma olugu için mecbuuurrÇok saçma olmuş ban yemesi
Saçma sapan şeylere banmı veriyorlar hayret bişey yaa
Diyetisyene gittim geldim elime menü tutuşturdu önümüzdeki ay kontrol var günde 7dilim ekmek var
Çok takip etmiyorum tartışmadanda banlanılıyor demek.tartısma olugu için mecbuuurr
ama nideennn
ters gelen her seyde ban yiyolar bibiğimÇok takip etmiyorum tartışmadanda banlanılıyor demek.
Nereye gidiyoruz bukiyi görmeye miSacmalama tabikine kadar ozledim bukisi ben biliyon mu hadi ucak bileti al novel baba hedayemizi hazirlasin Buki_89 ayyy ahagaghaahahahahah
7 dilim ekmek mi offf karnın hep tok olacak deseneDiyetisyene gittim geldim elime menü tutuşturdu önümüzdeki ay kontrol var günde 7dilim ekmek var
Günlük calori 1650 dedim ben makarna pilav ekmek yemiyorum dediki kafana göre diyet yapma bu listeyi uygulatartısma olugu için mecbuuurr
ama nideennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?