- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.601
istersen biraz bekle bi daha tartıl kuzu belki değişirSabitimdaha dün sabah eksi 300 düm dün wcye çıkamadım ondan mı ki
wuhhhuuuuVee gunaydinbende kilo bildirimimi yapim
Gecen cuma: 59.0
Guncel kilo: 57.1
Agahahahhahaha iyi dimis ayin ortasinda peynir mi alınır
Ben yoğum bugunkizimi okula birakip tohtura gidecuh gocamlan
Su içtim amaistersen biraz bekle bi daha tartıl kuzu belki değişir
İnsanliktan çıkarak yedigim icin az yemeye gecince 2 kilosu gitti hemenAnaaaa ni güzel vermişin ni yaptın gız ödemdi herhal
Hadi bağalımİnsanliktan çıkarak yedigim icin az yemeye gecince 2 kilosu gitti hemeniş bundan sonrasi bakalim 56 lara bi inemm
Gözlerim yaniyo ben gözümü gostercem eşimin de burnu kırık ona baktiricaz ameliyat olacakHayırdır
Su içtim ama
he tm o zaman mazeretin varsa soun yohAgahahahhahaha iyi dimis ayin ortasinda peynir mi alınır
Ben yoğum bugunkizimi okula birakip tohtura gidecuh gocamlan
hep black in işi o öyle yazmış :Adaykisko ahahhahahahahahha
Çok geçmiş olsun canımGözlerim yaniyo ben gözümü gostercem eşimin de burnu kırık ona baktiricaz ameliyat olacak
Pehi ya senwuhhhuuuu
KıskançççSen 51 kilosun ne guzelay pardon seveceeedim
Hee tohtur gunu bugunhe tm o zaman mazeretin varsa soun yoh
hep black in işi o öyle yazmış :
Vay be giz yiyi yiyi 57 kilo kaliyi
Sagol canimÇok geçmiş olsun canım
Kizz ben gobegimi simdiki haline getirebilmek icin neler çektim biliyon muKıskançççnazar etme ne olur çalış seninde olur
Benimde göbek canımı sıkıyor takıntı haline geldi resmen
Sen nasıl doğum yaptın canım göbeğin kalmadı dimi ne zaman kayboldu tamamen ve çatlakların varmıay çok sordum
gelmiş olması lazım idiHee tohtur gunu bugunblack gelmedi mi daha
hee akşam aç yattım balık salata yidim bide keyifsizdim zati şükür bişey yemedimVay be giz yiyi yiyi 57 kilo kaliyiiyi iyi hadi dikkat et haftaya yarışıyoz tamam mi ayniyiz sayılır
Niye keyifsizsingelmiş olması lazım idi
hee akşam aç yattım balık salata yidim bide keyifsizdim zati şükür bişey yemedim
bdv ye konu açıcamNiye keyifsizsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?