Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu seferde 50 60 yaparak 350 atladım bikac saat sonra aynı 350 700 e tamamladım yavaş başlayıp sonra hızlı atlıyorum ama göbeğim ve bacaklarım çok açıyor açılınca daha fazla atlarim gibi geliyor
Aralarda kaç dakika bekliyosun. Ben nefes nefese kalıyorum yaa kalp krizi geçirecem diye korkuyorum.

Ya o konuya uyuz oldum bende hem de görümcesi çalışıyor ve karı koca memurlar. Ne ayıp yaa sanki oyuncak araba. Ben hayatta kimseden bişey isteyemem. Adamın tamam demeside ayrı bi mevzu. Adamı kullanıyorlar işte. Yazık ya safmı ne adamda

Yok mutlaka ama yinede karsilikli birbirine deger veren gercek ciftlerde vardir
Erkek asil yetistiyse soru n olmaz
Ben ogullarimi o sekildeyetistirmeye calisiyrm
Insallah kadir kiymet bilirler, hem ailesinin hem kurdugu cekirdek ailesinjn

Guzel yazmisisn cnm ancak modemi sifirliyor bizim ki

Cocugu yine bana sattin diyor
Bu nasil laftir ya
Ne babalar duyuyorum cocuklarini uyutuyor
Bahanesi benle uyumaz ki
Iki cocuk va r ikisinide ben uyutuyorum birak bi taneyi

Yine dicem de rahatliyim
Okuzzz

Ay demi
Bak mesela bnm arkadas dusuk yapti
Allahim esi deli divane ne yapsa sasiriyor
Yemeklere cikarmalar vs ler
Moral vermeye calisiyor kiza
Boyle olmali
Ben ilk dogumm yaptim cicek bile almadi
Aklima gelmedi diyor
Boyle bisey olabilir mi
Bizimkinin aileside oyledir
Dogum yapti guya erkek cocuk diye oluyorlar
Insan bana bi igne getirmez mi
Cocuga aliyorlar sadeece
Bana bi kere birsey getirmediler gelirken
Gorgusuzler cok ailecek
Ankaraya geldik ya simdi
Gorumcem kv ust katinda oturuyor
Bizde boyle durumda cocuklara hediye alinir, gorumceye ya kendine ya evine alinjr
Kv kp alinir el dolu dolu gider
Ben alisveris yapmak istedim ben gidiyrm yeter bizimkiler oyle seye bakmaz dedi
Bende sinir oldum ne ugrascam dedim
Bioyle gorgusuz bir aile iste
Iyiler mi iyiler ama gorgu baska bir olay gercekten

Millet şanslı benim kocamda hiç ilgilenmedi sağolsun tekrar aklıma geldi uyuz oldum yine ona ...
Görgü başka birşey gerçekten boşver onlara harcicagin parayı kendine ayır çocuklarına harca böylesine alma birşey değmez..
Ev işi ne oldu peki eşin bakmış ya bir eve

Benimkininde öyle tuhaf lafları var. Amaaan salla gitsin. Aile çok önemli işte. Biz güzel nesiller yetiştirelim inşallah.

Benimkininde öyle tuhaf lafları var. Amaaan salla gitsin. Aile çok önemli işte. Biz güzel nesiller yetiştirelim inşallah.
Erkekleri anlamak gerçekten çok zor bizde iki güne bir kavga ediyoruz illa ki. Ben polisliğe hazırlanıyorum kazanırsam 4 ay ayrı kalmamız gerekecek kızımla tutturdu benim ailemde kalacak diye ben de annem baksın istiyorum şimdiden onun kavgasına tutustuk

kuzu bunda kavgalik durum yok tabiki annende kalacak kestir at.

Hayırlısıyla olur kazanırsın inşallah. Boşuna stres yapma sınava odaklan. Senin ailen benim ailem kavgası yaparsanız işin içinden çıkamazsınız. İkisindede kalsın hayatım dersin. Önemli olan öncelikle senin geleceğin.

bende iyiyim cnm tooarladm sanki. ay o konuyu okudum ben sinir oldum kadin bir sey dememis ben olsam evde kiyamet koparirdin ablasi da ne yuzsuzmus ya

Bugün düzeltiriz kuzuu
pek sanmiyorum cnm ben ark gececegimn

gulme kiz haksizmiyim
Haklısın sonuçta erkek bazı şeyleri düşünemez. Çocuğun güvende olduğunu düşünüyoruz ama onlar güçler savaşı istiyor. Kendi dedikleri olunca egoları okşanıyor. Benim dediğim oldu diye seviniyorlar kendince. Bende şahsen annenmi yoksa kaynananmı dese tabiki annem derim. Anneme sonuna kadar güvenirim ama kaynanam daha rahat davranır. Bir sürü çocuğu var evde annemin evinde kimse yok. Annem çocuk bakımı konusunda daha özenli. Bence kimin annesinden çok aslında çocuk nerde sağlıklı bakılıyor o önemli.

Ayy lilim korkutma beni kalabilir ki yani. Iki çocuğunun annesisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…