- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.861
Evet çok yüzsüz ama adam da fena eşime cocuguma yapmayım ablama yapayım yuh yani saç baş yolunur yanibende iyiyim cnm tooarladm sanki. ay o konuyu okudum ben sinir oldum kadin bir sey dememis ben olsam evde kiyamet koparirdin ablasi da ne yuzsuzmus ya
pek sanmiyorum cnm ben ark gececegimn
Selam kuZum senin ban yediğin konu hangisiydiSelam kizlar ♡
Hangi ban sonuncumu ahahahaSelam kuZum senin ban yediğin konu hangisiydi
AleykümselamSelam kizlar ♡
Soule okkali bi tane gelsin esineErkekleri anlamak gerçekten çok zor bizde iki güne bir kavga ediyoruz illa ki. Ben polisliğe hazırlanıyorum kazanırsam 4 ay ayrı kalmamız gerekecek kızımla tutturdu benim ailemde kalacak diye ben de annem baksın istiyorum şimdiden onun kavgasına tutustuk
Ya olaya bakMillet şanslı benim kocamda hiç ilgilenmedi sağolsun tekrar aklıma geldi uyuz oldum yine ona ...
Görgü başka birşey gerçekten boşver onlara harcicagin parayı kendine ayır çocuklarına harca böylesine alma birşey değmez..
Ev işi ne oldu peki eşin bakmış ya bir eve
Kiz yine ban mi yednHangi ban sonuncumu ahahaha
"Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?"
Buymuş bebimm :)
Başlıktan bile nasil uydurmaca olduğu okadar belliki neyse ben en iyisi birsey demiyim
Oh hadi iyi olmuş liliYa olaya bak
Gorumcemle
Konustukta
Annem istemiyor ki onu, kadin onunla yapamaz sakin gelmeyin diyor
ana oglu uzak istiyor dusun yani
Babasida oyle oglum duzzenini sakin bozma diyor
Bizimki beklemederahatladim ohh:)
Sen o kadar sikintk yasadin seni mutlu etmek icin ugrasmadi mi
Bizimkiler hamileligini ogrendi tatile gitti odul tatili
Dusuk yapti moral yemekleri hediyeleri vs
Sagol tatlimOh hadi iyi olmuş lili
n nasil gidiyorOh hadi iyi olmuş lili
Düzenli gidemiyorum artık havalar soğudu. Kursta soğuk oluyor. Benim kız kursun bahçesinde oynuyordu. Şimdi durduramamki içerde. Evde çalışıyorum.Sen napiyorsun kursu
n nasil gidiyor
Iyiler canim gözlerinden öperlerAleykümselamnassın anangiller babangiller nasıllar
GünaydınKiz yine ban mi yedn
Kaldır totoyu atla ipiniIyiler canim gözlerinden öperlerbende çok iyiyim. Cuma gerginliğim yok Allaha şükür ip atlicam ama yerimden kalkamıyorum
Bana cuma deme. Takımın yüz karasıyım. Gerçi takıma giremedim ya.Iyiler canim gözlerinden öperlerbende çok iyiyim. Cuma gerginliğim yok Allaha şükür ip atlicam ama yerimden kalkamıyorum
İyi pazarlar
Kızçeler konu bitti bdv dedikodusunu yapıyonuz
Nörüyonuz bakim canlar
Vücudunu şaşırt verirsin inş yemegi azalt sporu Çogalt kuzumBana cuma deme. Takımın yüz karasıyım. Gerçi takıma giremedim ya.o zaman kk nın yüz karasıyım. Bdv ye konu açıcam takıma giremiyorum diye 1 aydır kilo veremedim.
Ne kaaaa günahhhhdedikodu sen nörün
InşallahVücudunu şaşırt verirsin inş yemegi azalt sporu Çogalt kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?