Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tabi ki oda cok onemli yinede anneanneler daha iyi bakiyorlar tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Bir de anne olarak kv degilde kebdi annesi ile iletisimi daha iyidir. Hani anneni dk basi ararsin sorun olmaz ama kv problem edebilir. Ay cok zor isler yakesle calisan annelere ozel haklar verilse

Evet çok yüzsüz ama adam da fena eşime cocuguma yapmayım ablama yapayım yuh yani saç baş yolunur yani
aynen gicik tip
gozun aydin cnm

Bana cuma deme. Takımın yüz karasıyım. Gerçi takıma giremedim ya. o zaman kk nın yüz karasıyım. Bdv ye konu açıcam takıma giremiyorum diye 1 aydır kilo veremedim.
Canım nerde ne eksik var ben izinliyim hepimize el aticam sen desene sen kalk önce kendine el at ben kk ilk 3e girmiştim galiba hatırlamıyorum ama duraksadı biraz ara vermem iyi oldu ama hiç verememek iyi değil bi sıkıntı yoktur InshAllah cnm

Aslında hiç veremiyorum değil. Veriyorum alıyorum. Şimdiye kadar 900 gr verdim. Sonra geri aldım iniş çıkış. ilk hafta iyiydim. Sonra ailemin yanına gittim bir hafta on gün öyle gitti. Geri döndüm isteğim gitti. Sonra yine verdim ama geri aldım Ama bu hafta sıkacağım dişimi. munter a gününü göstereceğim.

ay ben bu hafta sonu cozuttumm

Bak o konu bence de saçma ve bariz belli savcı arkadaşım başhekim arkadaşım lan okadar dostun varsa zaten 1 lafın ile hemşireyi işten artırırsın boşa ban yemissin valla bende sen ne diyon bacım dicektim herkes mi aile dostun diyecektim vazgeçtim ama selam çaksaydık birbirimize eğlenceli olurdu

Oh senin adına içim rahatladı valla ..
Yok Canım bizim öyle olaylarımız olmadı bir kac kez yağmurda yürüdük özellikle indik yemek de bumbar yemeye gitmiştik

Verince rahatlıyorsun verdim diyorsun sonra biraz kaçırıyorsun kilo alıyorsun

Emziren anne menüsü

Kalkınca
2kuru kayısı

9:00kahvaltı
1yumurta
1dilim tam buğday ekmek
Labne peyniri (2tatlı kaşığı)
2zeytin
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
1.5 dilim sağlıklı kek
1bardak rezene çayı

11:50
Elma
4badem

13:30
Kuru fasulye (5kaşık)
Bulgur pilavı (5kaşık)
Salata
Yoğurt

16:45
2mandalin

18:45
Yeşil mercimek çorbası (1tabak)
Patatesli tavuk yemeği (yarım tabak)
Yoğurtlu ıspanak(2yemek kaşığı)
Salata
Karpuz

Bilmiyorum inşallah yemem

Su:2lt

Iyi aksamlar herkese sabah limonlu su kahvaltı 10 da 2 yumurta bir kk peynir 10 zeytin 4 ceviz yeşillik
Saat 3ile 4 arası bir tavuk sis bir bardak ayran ve yeşillik
Saat 6 gibi bir avuç fındık ve iki dilim mandalina
Az önce malesef 1 muz yedim ve guni kapatıyorum
Ip atlayamadım çünkü ayaklarım çok acıdi yarın tekrar atlamayı deniycem

Boyunuza göre 47 az bi kilo değil mi sanki 52 53 iyi gibi

Öyle yapıyorum galiba yaa. İnşallah bi daha yapmam.

Aaaaay çok romantiksiniz. Yağmurda ıslanıp mumbar yediniz demek.
ayy kiiiiiz canım çektii haaa
Bu saatlerde ne güzel gider yaa. Offff

Menüm
Sabah
1 kuru kayısı, 1 kuru hurma
Yarım domates, zeytin
Peynir,
1 buçuk haşlanmış yumurta
Yarım paket form püskevit

Öğlen
1 kase sütle form müsli

Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter, azıcık kuru üzüm

Akşam
Çiğ köfte 4-5 adet
1 kase mercimek çorbası
Salata
2 bardağa yakın portakal suyu

320 ip, 35 dk yürüyüş
İnşallah bişeyler yemem ama çay içerim

Eferim gız güzel

Canım sen Karatay mı yapıyor dun

Kuzum kızımın güvenliği için annemde kalmalı eşimin bir yeğeni var çok fena ve ablası da aşırı şımarık bir kere oğlu vuracakti kızıma eşim elini tuttu vurmasınlar diye ablası kavga çıkardı özgüvenini kırdın oğlumun diye nasıl güveneyim oraya. Ablası hep kv de kaliyor

Kesinlikle öyle kuzu annem o kadar ilgili ki benden iyi bakıyor ama kv o kadar değil 5 aylık çocuğa bal yedirmeye kalkmıştı yani bilinçsiz birazcık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…