- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #247.881
tabi ki oda cok onemli yinede anneanneler daha iyi bakiyorlar tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Bir de anne olarak kv degilde kebdi annesi ile iletisimi daha iyidir. Hani anneni dk basi ararsin sorun olmaz ama kv problem edebilir. Ay cok zor isler yaHaklısın sonuçta erkek bazı şeyleri düşünemez. Çocuğun güvende olduğunu düşünüyoruz ama onlar güçler savaşı istiyor. Kendi dedikleri olunca egoları okşanıyor. Benim dediğim oldu diye seviniyorlar kendince. Bende şahsen annenmi yoksa kaynananmı dese tabiki annem derim. Anneme sonuna kadar güvenirim ama kaynanam daha rahat davranır. Bir sürü çocuğu var evde annemin evinde kimse yok. Annem çocuk bakımı konusunda daha özenli. Bence kimin annesinden çok aslında çocuk nerde sağlıklı bakılıyor o önemli.
aynen gicik tipEvet çok yüzsüz ama adam da fena eşime cocuguma yapmayım ablama yapayım yuh yani saç baş yolunur yani
gozun aydin cnmYa olaya bak
Gorumcemle
Konustukta
Annem istemiyor ki onu, kadin onunla yapamaz sakin gelmeyin diyor
ana oglu uzak istiyor dusun yani
Babasida oyle oglum duzzenini sakin bozma diyor
Bizimki beklemederahatladim ohh:)
Sen o kadar sikintk yasadin seni mutlu etmek icin ugrasmadi mi
Bizimkiler hamileligini ogrendi tatile gitti odul tatili
Dusuk yapti moral yemekleri hediyeleri vs
Canım nerde ne eksik var ben izinliyim hepimize el aticamBana cuma deme. Takımın yüz karasıyım. Gerçi takıma giremedim ya.o zaman kk nın yüz karasıyım. Bdv ye konu açıcam takıma giremiyorum diye 1 aydır kilo veremedim.
Ayy kim gelmiiis hoşgeldin canım ♡İyi pazarlar
Kızçeler konu bitti bdv dedikodusunu yapıyonuz
Nörüyonuz bakim canlar
Aslında hiç veremiyorum değil. Veriyorum alıyorum. Şimdiye kadar 900 gr verdim. Sonra geri aldım iniş çıkış.Canım nerde ne eksik var ben izinliyim hepimize el aticamsen desene sen kalk önce kendine el at ben kk ilk 3e girmiştim galiba hatırlamıyorum ama duraksadı biraz ara vermem iyi oldu ama hiç verememek iyi değil bi sıkıntı yoktur InshAllah cnm
ay ben bu hafta sonu cozuttummAslında hiç veremiyorum değil. Veriyorum alıyorum. Şimdiye kadar 900 gr verdim. Sonra geri aldım iniş çıkış.ilk hafta iyiydim. Sonra ailemin yanına gittim bir hafta on gün öyle gitti. Geri döndüm isteğim gitti. Sonra yine verdim ama geri aldım Ama bu hafta sıkacağım dişimi. munter a gününü göstereceğim.
Bak o konu bence de saçma ve bariz belli savcı arkadaşım başhekim arkadaşım lan okadar dostun varsa zaten 1 lafın ile hemşireyi işten artırırsın boşa ban yemissin valla bende sen ne diyon bacım dicektim herkes mi aile dostun diyecektim vazgeçtim ama selam çaksaydık birbirimize eğlenceli olurduHangi ban sonuncumu ahahaha
"Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?"
Buymuş bebimm :)
Başlıktan bile nasil uydurmaca olduğu okadar belliki neyse ben en iyisi birsey demiyim
Oh senin adına içim rahatladı valla ..Ya olaya bak
Gorumcemle
Konustukta
Annem istemiyor ki onu, kadin onunla yapamaz sakin gelmeyin diyor
ana oglu uzak istiyor dusun yani
Babasida oyle oglum duzzenini sakin bozma diyor
Bizimki beklemederahatladim ohh:)
Sen o kadar sikintk yasadin seni mutlu etmek icin ugrasmadi mi
Bizimkiler hamileligini ogrendi tatile gitti odul tatili
Dusuk yapti moral yemekleri hediyeleri vs
Verince rahatlıyorsun verdim diyorsun sonra biraz kaçırıyorsun kilo alıyorsunAslında hiç veremiyorum değil. Veriyorum alıyorum. Şimdiye kadar 900 gr verdim. Sonra geri aldım iniş çıkış.ilk hafta iyiydim. Sonra ailemin yanına gittim bir hafta on gün öyle gitti. Geri döndüm isteğim gitti. Sonra yine verdim ama geri aldım Ama bu hafta sıkacağım dişimi. munter a gününü göstereceğim.
Neler yedin bakimkizlar ben menu paylasmayacagim cok fenalardayjm.
Aaaa olmaz öyle. Önümde güçlü rakip isterim. Yarından tez yok dikkat edeceksinay ben bu hafta sonu cozuttumm
Boyunuza göre 47 az bi kilo değil mi sanki 52 53 iyi gibiEmziren anne menüsü
Kalkınca
2kuru kayısı
9:00kahvaltı
1yumurta
1dilim tam buğday ekmek
Labne peyniri (2tatlı kaşığı)
2zeytin
Tahin pekmez (2tatlı kaşığı)
1.5 dilim sağlıklı kek
1bardak rezene çayı
11:50
Elma
4badem
13:30
Kuru fasulye (5kaşık)
Bulgur pilavı (5kaşık)
Salata
Yoğurt
16:45
2mandalin
18:45
Yeşil mercimek çorbası (1tabak)
Patatesli tavuk yemeği (yarım tabak)
Yoğurtlu ıspanak(2yemek kaşığı)
Salata
Karpuz
Bilmiyoruminşallah yemem
Su:2lt
Öyle yapıyorum galiba yaa. İnşallah bi daha yapmam.Bak o konu bence de saçma ve bariz belli savcı arkadaşım başhekim arkadaşım lan okadar dostun varsa zaten 1 lafın ile hemşireyi işten artırırsın boşa ban yemissin valla bende sen ne diyon bacım dicektim herkes mi aile dostun diyecektim vazgeçtim ama selam çaksaydık birbirimize eğlenceli olurdu
Oh senin adına içim rahatladı valla ..
Yok Canım bizim öyle olaylarımız olmadı bir kac kez yağmurda yürüdük özellikle indik yemek de bumbar yemeye gitmiştik
Verince rahatlıyorsun verdim diyorsun sonra biraz kaçırıyorsun kilo alıyorsun
Aaaaay çok romantiksiniz. Yağmurda ıslanıp mumbar yediniz demek.Bak o konu bence de saçma ve bariz belli savcı arkadaşım başhekim arkadaşım lan okadar dostun varsa zaten 1 lafın ile hemşireyi işten artırırsın boşa ban yemissin valla bende sen ne diyon bacım dicektim herkes mi aile dostun diyecektim vazgeçtim ama selam çaksaydık birbirimize eğlenceli olurdu
Oh senin adına içim rahatladı valla ..
Yok Canım bizim öyle olaylarımız olmadı bir kac kez yağmurda yürüdük özellikle indik yemek de bumbar yemeye gitmiştik
Verince rahatlıyorsun verdim diyorsun sonra biraz kaçırıyorsun kilo alıyorsun
Bilmiyorum kiBoyunuza göre 47 az bi kilo değil mi sanki 52 53 iyi gibi
Eferim gız güzelMenüm
Sabah
1 kuru kayısı, 1 kuru hurma
Yarım domates, zeytin
Peynir,
1 buçuk haşlanmış yumurta
Yarım paket form püskevit
Öğlen
1 kase sütle form müsli
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter, azıcık kuru üzüm
Akşam
Çiğ köfte 4-5 adet
1 kase mercimek çorbası
Salata
2 bardağa yakın portakal suyu
320 ip, 35 dk yürüyüş
İnşallah bişeyler yemem ama çay içerim
Canım sen Karatay mı yapıyor dunIyi aksamlar herkese sabah limonlu su kahvaltı 10 da 2 yumurta bir kk peynir 10 zeytin 4 ceviz yeşillik
Saat 3ile 4 arası bir tavuk sis bir bardak ayran ve yeşillik
Saat 6 gibi bir avuç fındık ve iki dilim mandalina
Az önce malesef 1 muz yedim ve guni kapatıyorum
Ip atlayamadım çünkü ayaklarım çok acıdi yarın tekrar atlamayı deniycem
Kuzum kızımın güvenliği için annemde kalmalı eşimin bir yeğeni var çok fena ve ablası da aşırı şımarık bir kere oğlu vuracakti kızıma eşim elini tuttu vurmasınlar diye ablası kavga çıkardı özgüvenini kırdın oğlumun diye nasıl güveneyim oraya. Ablası hep kv de kaliyorHayırlısıyla olur kazanırsın inşallah. Boşuna stres yapma sınava odaklan. Senin ailen benim ailem kavgası yaparsanız işin içinden çıkamazsınız. İkisindede kalsın hayatım dersin. Önemli olan öncelikle senin geleceğin.
Kesinlikle öyle kuzu annem o kadar ilgili ki benden iyi bakıyor ama kv o kadar değil 5 aylık çocuğa bal yedirmeye kalkmıştı yani bilinçsiz birazcık işteHaklısın sonuçta erkek bazı şeyleri düşünemez. Çocuğun güvende olduğunu düşünüyoruz ama onlar güçler savaşı istiyor. Kendi dedikleri olunca egoları okşanıyor. Benim dediğim oldu diye seviniyorlar kendince. Bende şahsen annenmi yoksa kaynananmı dese tabiki annem derim. Anneme sonuna kadar güvenirim ama kaynanam daha rahat davranır. Bir sürü çocuğu var evde annemin evinde kimse yok. Annem çocuk bakımı konusunda daha özenli. Bence kimin annesinden çok aslında çocuk nerde sağlıklı bakılıyor o önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?