- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.501
bdv de bi konu okudum eşi ölmüş konu sahibininhasta mı oldun kuzum
kolay gelsin kuzum
Hangi konubdv de bi konu okudum eşi ölmüş konu sahibinincok üzüldüm ya içim gitti
Tamam canım okudum daha küçücük bebeği varmış bide: (adını hatırlayamadm su an
Niye noldu neden agliyirsunyok ağlıyorum
işten cıktım buraya gelemiyorumm diyeeeeeNiye noldu neden agliyirsun
Canım sabah uyandığında görürsün keptin paylaşıyor yazman gereken yeriYarın kilomuzu tartıp nereye yazıyoruz ?arkadaşlar saat kaçta yazıyoruz ? :)
canim menunde ana yemek vs yok cok yetersiz gelsd bana eneeji olacakki vucudun kalori yaksinIyi aksamlar herkese
Sabah 1 simit saar 8 de
Öğlen bir kutu süt ve iki gün kurusu
Saat 4 te 3 dilim ayva
Aksam Saat 5.30 bir kase tarhana çorbası 3 kaşık yoğurt salata bu kadar
Insallah sabaha ekşi çıkıcam ip de atliycam ilerleyen saatlerde yazarim
hayirdir cnm.anlatmak.ister misinSadece yalnız kalıp ağlamak istiyorum ben artık katlanamiyorum bu adama olmuyor nereye kadar gidecek bu evlilik bilmiyorum..
Dürüm hiç olmamış:/İyi geceler hanımlaarben yeni bir işe başladım restorantta garson olarak çalışıyorum aksam yemeğinde bir döner yedim artık kendime ayıracağım zamanım da kalmadı bu yüzden spora hiç vaktim kalmıyo neyse bu günkü menum :
Sabah
Tereyağlı İki yumurta
İki dilim çavdar
Öğlen
Taze fasulye 9 yemek kaşığı
Pilav 9 yemek kaşığı
Yarım tas yoğurt
3 dilim ekmek
Aksam
Bir döner dürüm
Yarın anlatıcam kuzum size anlatmada duramıyorum zatencanim menunde ana yemek vs yok cok yetersiz gelsd bana eneeji olacakki vucudun kalori yaksin
hayirdir cnm.anlatmak.ister misin
ooo cok kalorili bir gun olmus cnm. Afiyet olsun. Canim durum cektiİyi geceler hanımlaarben yeni bir işe başladım restorantta garson olarak çalışıyorum aksam yemeğinde bir döner yedim artık kendime ayıracağım zamanım da kalmadı bu yüzden spora hiç vaktim kalmıyo neyse bu günkü menum :
Sabah
Tereyağlı İki yumurta
İki dilim çavdar
Öğlen
Taze fasulye 9 yemek kaşığı
Pilav 9 yemek kaşığı
Yarım tas yoğurt
3 dilim ekmek
Aksam
Bir döner dürüm
tamam cnm. Sunu aklindan cikarma hic kimse icin kendini uzmeye degmezYarın anlatıcam kuzum size anlatmada duramıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?