Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benim Allah yardimcin olsun düzelir insAllah ama çok fazla beklentiye girmeyin diye diyorlar ama elde değil insan arada olsada kendini özel hissetmek istiyor sende haklisin

Ayy canim ne güzel yazmışsın

Çok güzel yazmışsın kuzum teşekkür ederim uyacağım tavsiyelerine

Canim benim hangimizin evliligi hayalindeki evliligi ile birebir tutuyor ki... Onemli olan sevgi saygi o hala aranizda varken gecmisi dusunup uzme kendini. Biz kadinlar unutamıyoruz ama kendimizi uzuyoruz. Ayni yanlisi bende yapiyordum kendime soz verdim ve artik gecmisi yanlislari eksikleri dusunup moralimi bozmuyorum. Bugune bakiyoruz ve en onemlisi artik bir problem yasadiysam triplere vs girmiyorim aninda konusup hallediyorum haliyle birikmiyor. Esinle ciddi ciddi guzelce konusun iletişim cok onemli sonucta gencecigiz evlikliklerimiz yeni e cok sukur herseylerimiz var mutlu huzulu olmaktan baska neye ihtiyacimiz var.
Evlat konusunda da sanan cok hak veriyorum tum sorumluluk annede geceli gunduzlu ugrasiyoruz. Esin gelince kiziyla vakit gecirmesini sagla sen kendine vakit ayir yalniz cikip gezmeyi seversen yapniz cik esinle seversen esinle birlikte cikin bir yemek yiyin veya yuruyus yapin kafani dagitacak seni de mutlu edecek seyleri uygulayin. esin bunlari anlayamayabilir yogundur, yorgundur, ilgisizdir veya aklina gelmiyordur ben niye soyleyecegim vs dusunme eslerimize de yardimci olmaliyiz. Bu evlilikleri ne hayallerle yaptik simdi neden kendimizi uzup hayatimizi zehire çevirelim. Sevgi saygi varsa evliligimizi kurtarmaya o evi huzurlu hale getirmeye var gucumuzle calismaliyiz.Hele ki artik coluk cocuk sahibi insanlariz hic bir evlat anne veya babadan ayri buyumeyi hak etmiyor. (siddet aldatma vs gibi durumlar haric tabi).
Sen evin disi kusu olarak iyi olacaksin ki o ev yuva olsun huzur bulsun. Cok uzun oldu ins faydasi da olur yazdiklarimin. Kendini uzme lutfen hangi evlilik mukemmelki..

Sağol canım benim
Biz oralıyız

Menüm sabah yok öğle yok akşam yarim kase mercimek çorbası yarım lahmacun kızlar iştah diye bir şey kalmadi
Canım sütün etkilenmiyormu bebeğin için yemelisin

Biz oralıyız beybi
Ayla mı hiç izlemedim

ca im ya ins her sey yolunda gider. Rabbim bi defa evladiniza kavusturur.
Bugun yarin acarim cnm . keptin aksam acmisti o sok ile

bencede tutmalisin. ne cok ban yiyosunn yaa

ben kurabiklerden sen su form biskuvilerden vazgecemefin.
açtığında haber de ver bdv keyifli oluyor neler çıkacak bakalım

70.2 kilom cumadan beri tartılmadım. Lesliyle 1 mili deneyeyim inşallah
kilo veriyorsun canım kilona takılma ama kendine biraz zaman ayırmaya çalış toparlandığını göreceksin
hep beraber görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…