- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.821
Canım benim Allah yardimcin olsunBıktım her şeyden her gün evdeyim Allah esirgesin kızımı ama hergun ilgilen yemek yap istemiyorum ne yemek ne içmek. Mutlu değilim istediğim hayat bu değil hep bastirdim hislerimi. Ne doğum günümde ne başka özel günde bir pasta bir hediye alayım demez . Mecburi ihtiyaclarimi alır ona da bunu o özel güne say der. Hamileyken bile aşerdigim şeyleri önemsemedi. Geçmisi unutamıyorum şimdi düzeltmeye çalışıyor kendi çapında ama yok benim kalbimde bir şeyler koptu..
Ayy canim ne güzel yazmışsınBu hissettiklerini bazen bende hissediyorum. Önce bi duş al, uyu güzelce. Yarında biraz dışarı çık hava al dolaş. Çocuğu emanet edeceğin bir yer varsa kendine vakit ayır biraz. Emin ol biraz daha iyi hissedeceksin. Çoğumuz istediğimiz hayal kurduğumuz hayatı yaşamıyoruz. Sağlığımız en güzel varlığımız. Onu kaybetmemek için kendine gelmelisin. Çocuklarımız Allahın bize emaneti. Onlara bakıp büyütmek iyi bireyler yetiştirmek en güzel görev. Kendini küçümseme, sağlığının kıymetini bil üzme kendini. Yavrun sana muhtaç unutma.
Çok güzel yazmışsın kuzum teşekkür ederim uyacağım tavsiyelerineBu hissettiklerini bazen bende hissediyorum. Önce bi duş al, uyu güzelce. Yarında biraz dışarı çık hava al dolaş. Çocuğu emanet edeceğin bir yer varsa kendine vakit ayır biraz. Emin ol biraz daha iyi hissedeceksin. Çoğumuz istediğimiz hayal kurduğumuz hayatı yaşamıyoruz. Sağlığımız en güzel varlığımız. Onu kaybetmemek için kendine gelmelisin. Çocuklarımız Allahın bize emaneti. Onlara bakıp büyütmek iyi bireyler yetiştirmek en güzel görev. Kendini küçümseme, sağlığının kıymetini bil üzme kendini. Yavrun sana muhtaç unutma.
Canim benim hangimizin evliligi hayalindeki evliligi ile birebir tutuyor ki... Onemli olan sevgi saygi o hala aranizda varken gecmisi dusunup uzme kendini. Biz kadinlar unutamıyoruz ama kendimizi uzuyoruz. Ayni yanlisi bende yapiyordum kendime soz verdim ve artik gecmisi yanlislari eksikleri dusunup moralimi bozmuyorum. Bugune bakiyoruz ve en onemlisi artik bir problem yasadiysam triplere vs girmiyorim aninda konusup hallediyorum haliyle birikmiyor. Esinle ciddi ciddi guzelce konusun iletişim cok onemli sonucta gencecigiz evlikliklerimiz yeni e cok sukur herseylerimiz var mutlu huzulu olmaktan baska neye ihtiyacimiz var.Bıktım her şeyden her gün evdeyim Allah esirgesin kızımı ama hergun ilgilen yemek yap istemiyorum ne yemek ne içmek. Mutlu değilim istediğim hayat bu değil hep bastirdim hislerimi. Ne doğum günümde ne başka özel günde bir pasta bir hediye alayım demez . Mecburi ihtiyaclarimi alır ona da bunu o özel güne say der. Hamileyken bile aşerdigim şeyleri önemsemedi. Geçmisi unutamıyorum şimdi düzeltmeye çalışıyor kendi çapında ama yok benim kalbimde bir şeyler koptu..
Sağol canım benimBu sefer niye yedintutamazsın ağzını sanmıyorum
Şu an kaç kilosun kuzum yürüyüş beni de yoruyor ve sıkıyor leslie 1 mil yap sonra karın çalış haftada 4 gün yaparsan yeterli zaten
Kuzum gözün aydın ailen ülke dışında mı.yaşıyor
Canım sütün etkilenmiyormu bebeğin için yemelisinMenüm sabah yok öğle yok akşam yarim kase mercimek çorbası yarım lahmacun kızlar iştah diye bir şey kalmadi
Biz oralıyız beybiNapio gi orda baban. Oralimisınız yoksa. Yaa oyle az kisiyiz canim haftaici haric buralar issiz dediğin gibi. Bende gece gece geldim yine. Yemege gittim arkadaşınla sonra sinemaya ayla izledik ağlamaktan canımız çıktı ahahahaha h
Tutamicam ama tutmaya calisicam
Canım neyin var bu nasıl bi menü
Günaydın canımgünaydın kızlaaarrrr
tatlııımm hoşgeldin sen kimsin kimlerdensinArkadaşlar günaydın güncel kilom. Kuralları kabul ediyorum
Günaydın canım
açtığında haber de ver bdv keyifli oluyorca im ya ins her sey yolunda gider. Rabbim bi defa evladiniza kavusturur.
Bugun yarin acarim cnm . keptin aksam acmisti o sok ile
bencede tutmalisin. ne cok ban yiyosunn yaa
ben kurabiklerden sen su form biskuvilerden vazgecemefin.
kilo veriyorsun canım kilona takılma ama kendine biraz zaman ayırmaya çalış toparlandığını göreceksin70.2 kilom cumadan beri tartılmadım. Lesliyle 1 mili deneyeyim inşallah
Napio gi orda baban. Oralimisınız yoksa. Yaa oyle az kisiyiz canim haftaici haric buralar issiz dediğin gibi. Bende gece gece geldim yine. Yemege gittim arkadaşınla sonra sinemaya ayla izledik ağlamaktan canımız çıktı ahahahaha h
Tutamicam ama tutmaya calisicam
Canım neyin var bu nasıl bi menü
Hoşbuldum yaşım 32 hedefim 62 başlangıc kilom 68.7tatlııımm hoşgeldin sen kimsin kimlerdensin
kendini tanıt bakalım
Burdahanimiş babası gelen kız
napıyosun bibiğiimm
Hoşbuldum yaşım 32 hedefim 62 başlangıc kilom 68.7
bnide uyuuuuttttBurda
Oğlumu uyutuyorum canım sen
Hıı hedefe uzak değilsin taş çatlasa 3 ayda verirsin.Hoşbuldum yaşım 32 hedefim 62 başlangıc kilom 68.7
Oyyyşşşşş gel bakimilk sayfadaki kuralları okumussundur canım orda herşey yazıyo zaten aktif olursan kilo verebilirsen 2 hafta sonra listedesin sonrasinda zayıflamaya tam gaz devam
bnide uyuuuutttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?