Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslında ara ara yürüyüş yapıyorum. Arada evdede ip atlıyorum. 1 saat yürümek çok yordu. Yaa biran evvel vermek istiyorum iyice taktım bu kilolara. Kendimi çok çirkin hissediyorum yaa.

Menüm
Kalkınca 4 gün kurusu bol su
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
Yarım salatalık
6 adet zeytin
Biraz maydanoz
2 ince dilim tam buğday ekmeği

Ara
1 çay bardağı leblebi
1 mandalina

1 kase çorba
4 kuru hurma

Akşam
Salata
Fırında Balık
1 paket form bisküvi

1 saat yürüyüş

Menün çok güzel.

Biktim bu ban yemekten sizden ayrı kalıyorum bundan sonra ağzımı tutucam ahahah

Luluuu94 gözünaydın canım nerden geliyor babiskon
Aynen kız gitme bidaha zaten şunun şurasında kaç insanız 14takım içinde hiç bizim kadar ıssızı yok herhalde
Türkmenistan canım

Arkadaşlar merhaba bi ara gelmiştim. Ama devam edememiştim.kilo almaya başlayınca dank etti artık bende varım. Kilomu yarın bildirsem olur mu. Değişen kural VS varmı bilgi verirmisiniz
Kilonu yarın aç karnına tartılıp bildiriyorsun. Akşamları menü paylaşıyorsun. Paylaşımları beğenip yorum yapıyorsun. İlk sayfayı okuyup kabul ediyorsan eğer yarın kilo bildirimini yaparken kabul ettiğini yazarsın. Cuma günleri öğleden önce tekrar kilo bildirimi yapıyoruz bu kadar. Birde listeye girmen için kilo vermen gerekiyor 2 hafta sonunda istenilen kiloyu verirsen listeye girebilirsin.

Bu sefer niye yedin tutamazsın ağzını sanmıyorum
Aslında ara ara yürüyüş yapıyorum. Arada evdede ip atlıyorum. 1 saat yürümek çok yordu. Yaa biran evvel vermek istiyorum iyice taktım bu kilolara. Kendimi çok çirkin hissediyorum yaa.
Şu an kaç kilosun kuzum yürüyüş beni de yoruyor ve sıkıyor leslie 1 mil yap sonra karın çalış haftada 4 gün yaparsan yeterli zaten

Aynen kız gitme bidaha zaten şunun şurasında kaç insanız 14takım içinde hiç bizim kadar ıssızı yok herhalde
Türkmenistan canım
Kuzum gözün aydın ailen ülke dışında mı.yaşıyor

Kötü geçti ya ağrım var halen tüp ün biri görünmedi raporu salı günü alacam doktora da gostercem çatlama ignemi de vurulcam...
Konuyu ne zaman açacaksın bugün baktım keptin açmış konu
ca im ya ins her sey yolunda gider. Rabbim bi defa evladiniza kavusturur.
Bugun yarin acarim cnm . keptin aksam acmisti o sok ile

bencede tutmalisin. ne cok ban yiyosunn yaa
ben kurabiklerden sen su form biskuvilerden vazgecemefin.

Sabah
2 gun kurusu+ilik su
1 ad tereyagli sahan yumurta
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
4 zeytin 5 dk arycm cekmiyoo
1.5 kk beyaz peynir
1 t.k tereyag
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 t.k bal
1 c.k cikolata

ara
ananas ve nar

aksam
1 buyuk kase kiymali sehriye corbasi
10 parca yagsiz kizarmis tavuk
2 y.k suzme yogurt
4 kornison turşu

1 saat yuruyus

70.2 kilom cumadan beri tartılmadım. Lesliyle 1 mili deneyeyim inşallah

kuzum senin ne skintin var anlatsana bu ne boyle hic bir sey yemiyorsun hastalanacaksin Allah korusun
Bıktım her şeyden her gün evdeyim Allah esirgesin kızımı ama hergun ilgilen yemek yap istemiyorum ne yemek ne içmek. Mutlu değilim istediğim hayat bu değil hep bastirdim hislerimi. Ne doğum günümde ne başka özel günde bir pasta bir hediye alayım demez . Mecburi ihtiyaclarimi alır ona da bunu o özel güne say der. Hamileyken bile aşerdigim şeyleri önemsemedi. Geçmisi unutamıyorum şimdi düzeltmeye çalışıyor kendi çapında ama yok benim kalbimde bir şeyler koptu..

ca im ya ins her sey yolunda gider. Rabbim bi defa evladiniza kavusturur.
Bugun yarin acarim cnm . keptin aksam acmisti o sok ile

bencede tutmalisin. ne cok ban yiyosunn yaa

ben kurabiklerden sen su form biskuvilerden vazgecemefin.
Benimkinde şeker yok.

Bu hissettiklerini bazen bende hissediyorum. Önce bi duş al, uyu güzelce. Yarında biraz dışarı çık hava al dolaş. Çocuğu emanet edeceğin bir yer varsa kendine vakit ayır biraz. Emin ol biraz daha iyi hissedeceksin. Çoğumuz istediğimiz hayal kurduğumuz hayatı yaşamıyoruz. Sağlığımız en güzel varlığımız. Onu kaybetmemek için kendine gelmelisin. Çocuklarımız Allahın bize emaneti. Onlara bakıp büyütmek iyi bireyler yetiştirmek en güzel görev. Kendini küçümseme, sağlığının kıymetini bil üzme kendini. Yavrun sana muhtaç unutma.

Türkmenistan canım
Napio gi orda baban. Oralimisınız yoksa. Yaa oyle az kisiyiz canim haftaici haric buralar issiz dediğin gibi. Bende gece gece geldim yine. Yemege gittim arkadaşınla sonra sinemaya ayla izledik ağlamaktan canımız çıktı ahahahaha h
Tutamicam ama tutmaya calisicam

Menüm sabah yok öğle yok akşam yarim kase mercimek çorbası yarım lahmacun kızlar iştah diye bir şey kalmadi
Canım neyin var bu nasıl bi menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…