- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.801
İnşallah yaaCanım pes etme alışacaksın inşallah birazda hamlık var ondan dır
Hoşgeldın.Arkadaşlar merhaba bi ara gelmiştim. Ama devam edememiştim.kilo almaya başlayınca dank etti artık bende varım. Kilomu yarın bildirsem olur mu. Değişen kural VS varmı bilgi verirmisiniz
Aslında ara ara yürüyüş yapıyorum. Arada evdede ip atlıyorum. 1 saat yürümek çok yordu. Yaa biran evvel vermek istiyorum iyice taktım bu kilolara. Kendimi çok çirkin hissediyorum yaa.Kuzum videolar var onlar ile evde başla 1 saat yürüyüş zor gelir her gün ya da şöyle ysp parklarda aletler oluyor ya onlar ile yapmaya başla sporu sevmiyor isen spor salonu sıkıcı gelebilir plates diyorsan hiç düşünme git
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldın.
Menün çok güzel.Menüm
Kalkınca 4 gün kurusu bol su
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
Yarım salatalık
6 adet zeytin
Biraz maydanoz
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 çay bardağı leblebi
1 mandalina
1 kase çorba
4 kuru hurma
Akşam
Salata
Fırında Balık
1 paket form bisküvi
1 saat yürüyüş
Teşekkür ederim.Menün çok güzel.
Aynen kız gitme bidaha zaten şunun şurasında kaç insanız 14takım içinde hiç bizim kadar ıssızı yok herhaldeBiktim bu ban yemekten sizden ayrı kalıyorum bundan sonra ağzımı tutucamahahah
Luluuu94 gözünaydın canım nerden geliyor babiskon
Kilonu yarın aç karnına tartılıp bildiriyorsun. Akşamları menü paylaşıyorsun. Paylaşımları beğenip yorum yapıyorsun. İlk sayfayı okuyup kabul ediyorsan eğer yarın kilo bildirimini yaparken kabul ettiğini yazarsın. Cuma günleri öğleden önce tekrar kilo bildirimi yapıyoruz bu kadar. Birde listeye girmen için kilo vermen gerekiyor 2 hafta sonunda istenilen kiloyu verirsen listeye girebilirsin.Arkadaşlar merhaba bi ara gelmiştim. Ama devam edememiştim.kilo almaya başlayınca dank etti artık bende varım. Kilomu yarın bildirsem olur mu. Değişen kural VS varmı bilgi verirmisiniz
Bu sefer niye yedinBiktim bu ban yemekten sizden ayrı kalıyorum bundan sonra ağzımı tutucamahahah
Şu an kaç kilosun kuzum yürüyüş beni de yoruyor ve sıkıyor leslie 1 mil yap sonra karın çalış haftada 4 gün yaparsan yeterli zatenAslında ara ara yürüyüş yapıyorum. Arada evdede ip atlıyorum. 1 saat yürümek çok yordu. Yaa biran evvel vermek istiyorum iyice taktım bu kilolara. Kendimi çok çirkin hissediyorum yaa.
Kuzum gözün aydın ailen ülke dışında mı.yaşıyorAynen kız gitme bidaha zaten şunun şurasında kaç insanız 14takım içinde hiç bizim kadar ıssızı yok herhalde
Türkmenistan canım
ca im ya ins her sey yolunda gider. Rabbim bi defa evladiniza kavusturur.Kötü geçti ya ağrım var halen tüp ün biri görünmedi raporu salı günü alacam doktora da gostercem çatlama ignemi de vurulcam...
Konuyu ne zaman açacaksın bugün baktım keptin açmış konu
bencede tutmalisin. ne cok ban yiyosunn yaaBiktim bu ban yemekten sizden ayrı kalıyorum bundan sonra ağzımı tutucamahahah
ben kurabiklerden sen su form biskuvilerden vazgecemefin.Menüm
Kalkınca 4 gün kurusu bol su
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 domates
Yarım salatalık
6 adet zeytin
Biraz maydanoz
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara
1 çay bardağı leblebi
1 mandalina
1 kase çorba
4 kuru hurma
Akşam
Salata
Fırında Balık
1 paket form bisküvi
1 saat yürüyüş
kuzum senin ne skintin var anlatsana bu ne boyle hic bir sey yemiyorsun hastalanacaksin Allah korusunMenüm sabah yok öğle yok akşam yarim kase mercimek çorbası yarım lahmacun kızlar iştah diye bir şey kalmadi
70.2 kilom cumadan beri tartılmadım. Lesliyle 1 mili deneyeyim inşallahBu sefer niye yedintutamazsın ağzını sanmıyorum
Şu an kaç kilosun kuzum yürüyüş beni de yoruyor ve sıkıyor leslie 1 mil yap sonra karın çalış haftada 4 gün yaparsan yeterli zaten
Kuzum gözün aydın ailen ülke dışında mı.yaşıyor
Bıktım her şeyden her gün evdeyim Allah esirgesin kızımı ama hergun ilgilen yemek yap istemiyorum ne yemek ne içmek. Mutlu değilim istediğim hayat bu değil hep bastirdim hislerimi. Ne doğum günümde ne başka özel günde bir pasta bir hediye alayım demez . Mecburi ihtiyaclarimi alır ona da bunu o özel güne say der. Hamileyken bile aşerdigim şeyleri önemsemedi. Geçmisi unutamıyorum şimdi düzeltmeye çalışıyor kendi çapında ama yok benim kalbimde bir şeyler koptu..kuzum senin ne skintin var anlatsana bu ne boyle hic bir sey yemiyorsun hastalanacaksin Allah korusun
Benimkinde şeker yok.ca im ya ins her sey yolunda gider. Rabbim bi defa evladiniza kavusturur.
Bugun yarin acarim cnm . keptin aksam acmisti o sok ile
bencede tutmalisin. ne cok ban yiyosunn yaa
ben kurabiklerden sen su form biskuvilerden vazgecemefin.
Bu hissettiklerini bazen bende hissediyorum. Önce bi duş al, uyu güzelce. Yarında biraz dışarı çık hava al dolaş. Çocuğu emanet edeceğin bir yer varsa kendine vakit ayır biraz. Emin ol biraz daha iyi hissedeceksin. Çoğumuz istediğimiz hayal kurduğumuz hayatı yaşamıyoruz. Sağlığımız en güzel varlığımız. Onu kaybetmemek için kendine gelmelisin. Çocuklarımız Allahın bize emaneti. Onlara bakıp büyütmek iyi bireyler yetiştirmek en güzel görev. Kendini küçümseme, sağlığının kıymetini bil üzme kendini. Yavrun sana muhtaç unutma.Bıktım her şeyden her gün evdeyim Allah esirgesin kızımı ama hergun ilgilen yemek yap istemiyorum ne yemek ne içmek. Mutlu değilim istediğim hayat bu değil hep bastirdim hislerimi. Ne doğum günümde ne başka özel günde bir pasta bir hediye alayım demez . Mecburi ihtiyaclarimi alır ona da bunu o özel güne say der. Hamileyken bile aşerdigim şeyleri önemsemedi. Geçmisi unutamıyorum şimdi düzeltmeye çalışıyor kendi çapında ama yok benim kalbimde bir şeyler koptu..
Napio gi orda baban. Oralimisınız yoksa. Yaa oyle az kisiyiz canim haftaici haric buralar issiz dediğin gibi. Bende gece gece geldim yine. Yemege gittim arkadaşınla sonra sinemaya ayla izledik ağlamaktan canımız çıktı ahahahaha hAynen kız gitme bidaha zaten şunun şurasında kaç insanız 14takım içinde hiç bizim kadar ıssızı yok herhalde
Türkmenistan canım
Tutamicam ama tutmaya calisicamBu sefer niye yedintutamazsın ağzını sanmıyorum
Şu an kaç kilosun kuzum yürüyüş beni de yoruyor ve sıkıyor leslie 1 mil yap sonra karın çalış haftada 4 gün yaparsan yeterli zaten
Kuzum gözün aydın ailen ülke dışında mı.yaşıyor
Canım neyin var bu nasıl bi menüMenüm sabah yok öğle yok akşam yarim kase mercimek çorbası yarım lahmacun kızlar iştah diye bir şey kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?