- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.781
Gunaydın gozun aydın cnmCanlarım günaydın
Babam geldi mutluyum
Memleketten çikolata getirmiş iki gün azcık diyeti bozabilirimona çay saatleri pizza falan yapmak istiyorum ama mümkün olduğunca sağlıklı yapmaya çalışıcam çünkü babamada iyi gelmiyor hamur işi şeker falan
Bdv de bu baslık vardıKizlar kv bnm ust kata tasinmayi dusunuyo bunalimdayim
Beraber gidecektik onu diyon hemi ;DKiz zaten o da istemiyoo
E soyle kuzum borcu bitsin oyle soyleyelim diyendusunduk dersin
Hep farkli ulkede yasama hayalim vardinbnm size bahsetmis miydim
Valla kuzum kredi çektik aldık kenara para koyuyorduk diceksin anlayissizlarsa mesafe koycan bu konular ile ilgili yoksa cok başın ağrır birde eşinle sorun yaşarsın... bilen var mı arsa aldiginizimaalesef cnm tam da bu yuzden problemlerimoz oluyor anlayisli degiller her seyden bir sey cikaritorlar
Esin ne diyor pekianlatamicam sanirimmhemen ilk laflari bize demedin olacak
oruclusun diye dimedim bisi yoksaa
iste agzim hic laf yaomaz hele bir seyi asla susleyio degistirio soyleyemem oldugu gibi soylemem gerekiyor ocim baska rahat etmiyor haliyle beno bombardimana tutacaklar
oo iyi o zaman kocisin sendrn yana 1 0 ondesin hallolur bu konu o zaman
aslinda mantikli dedigin hic bir sey soylemeyeyim ev alinca boyle boyle yaptik odeyip odeyemeyecegomizden dolayi tedirgindik derim ondn demedim derim.
gozun aydin canimm saglikla sag salim gelsin babaciginn
Ooo kuzum gözümüz mapuslarda kaldıKızlar naptiniz çok özledim sizi
Keptinin ki öyle değil kıza şimdiden rahat vermiyorBdv de bu baslık vardı
Ne bu kv lerın ust kata tasınma sevdası ya
Senın kv nın karakterıne baglı ama
Bnm annemın ıkı kat altına tasındı kardesımler
Annem gelının evıne gıtmez gelın bıze arada gelır seklındeydı
Yanı herkesın kendı evı ve duzenı var
Dıck fıck olanaya gerek yok
Herkes mutluydu öyle
Sonra tayın cıktı tasındılar zaten
Az görgülü kadınsa sorun olmaz belki
Sağol canımGunaydın gozun aydın cnm
Sızın memleketın cıkolatası mı meshur
Konyada canım teşekkür ederim hosbuldumSenın köy nerede cnm
Bu arada tanısmadık senınle
Hoşgeldın
Ben ızındeyım dönecem ınsallah haftaya
esim cok sukur bir sey demez Aslinda ikimizde birbirimizin aileleri ile ilgili birbirimize bir sey demeyiz. Arsa aldigimizi esimin anne babasi biliyor cunku maddi yardim ettilerBeraber gidecektik onu diyon hemi ;D
Valla kuzum kredi çektik aldık kenara para koyuyorduk diceksin anlayissizlarsa mesafe koycan bu konular ile ilgili yoksa cok başın ağrır birde eşinle sorun yaşarsın... bilen var mı arsa aldiginizi
Esin ne diyor peki
Ooo kuzum gözümüz mapuslarda kaldıhoş geldin
Keptinin ki öyle değil kıza şimdiden rahat vermiyor
Onlar annenlere demezse sorun olmaz aslında ama başka yerden duyulursa kötü olur.. sen borcumuz bitince dicektik dersin çünkü çok sıkıştık öderken her an satma ihtimalimiz vardı dersin ...esim cok sukur bir sey demez Aslinda ikimizde birbirimizin aileleri ile ilgili birbirimize bir sey demeyiz. Arsa aldigimizi esimin anne babasi biliyor cunku maddi yardim ettiler
Perşembe günü çekildim kuzumSchonerDuft cnm film cekikdnmi
Gözün aydınAyy kızlar yarın babam geliyor çok mutluyum ve yatmam lazım( babam yurtdışından geliyor beni görmeye)
Sağol canımGözün aydın
Ne diyim cay dokuyodum bi anda soyledi kaldim oylesen hic bir sey demedin mi kiz deseydin ya bir sey o seni kistirmis mutfaktaaa patir patir demiss ne isiniz var bizimle ayni apartmanda diyecektin cuk oturacakti
Iste o konu benimBdv de bu baslık vardı
Ne bu kv lerın ust kata tasınma sevdası ya
Senın kv nın karakterıne baglı ama
Bnm annemın ıkı kat altına tasındı kardesımler
Annem gelının evıne gıtmez gelın bıze arada gelır seklındeydı
Yanı herkesın kendı evı ve duzenı var
Dıck fıck olanaya gerek yok
Herkes mutluydu öyle
Sonra tayın cıktı tasındılar zaten
Az görgülü kadınsa sorun olmaz belki
Spor şart maalesefEki Görüntüle 2080544 arkadaşlar kesinlikle spor çok önemli yağ kas oranı dengesi için
aynen cnm bdv ye de koni acacagm bakllim meler cikar.Onlar annenlere demezse sorun olmaz aslında ama başka yerden duyulursa kötü olur.. sen borcumuz bitince dicektik dersin çünkü çok sıkıştık öderken her an satma ihtimalimiz vardı dersin ...
Perşembe günü çekildim kuzum
sende haklisin kuzuuumıNe diyim cay dokuyodum bi anda soyledi kaldim oyle
Canım pes etme alışacaksın inşallah birazda hamlık var ondan dırSpor şart maalesefcanım çıkıyo günde 1 saat yürüyorum sporu nasıl yapıcam bilmem belki bi 10 kilo versem daha rahat yürürüm. Spor salonuna yazılmak istiyorum ama ne yapsam bilmiyorum. Doktor 1 saat yürü dedi. spor için enerjim kalmıyo. Biraz hafifleseydim yaa
Kötü geçti ya ağrım var halen tüp ün biri görünmedi raporu salı günü alacam doktora da gostercem çatlama ignemi de vurulcam...aynen cnm bdv ye de koni acacagm bakllim meler cikar.
film sonucu ciktimi nasil gecti iyi misin
sende haklisin kuzuuumı
Kuzum videolar var onlar ile evde başla 1 saat yürüyüş zor gelir her gün ya da şöyle ysp parklarda aletler oluyor ya onlar ile yapmaya başla sporu sevmiyor isen spor salonu sıkıcı gelebilir plates diyorsan hiç düşünme gitSpor şart maalesefcanım çıkıyo günde 1 saat yürüyorum sporu nasıl yapıcam bilmem belki bi 10 kilo versem daha rahat yürürüm. Spor salonuna yazılmak istiyorum ama ne yapsam bilmiyorum. Doktor 1 saat yürü dedi. spor için enerjim kalmıyo. Biraz hafifleseydim yaa
Hoşgeldin canım bizde özledik
sen nerelerdesn yil olduuuu yilllllll ozledikkkko
Sen naptın kac kılosun bakım
Biktim bu ban yemekten sizden ayrı kalıyorum bundan sonra ağzımı tutucamBeraber gidecektik onu diyon hemi ;D
Valla kuzum kredi çektik aldık kenara para koyuyorduk diceksin anlayissizlarsa mesafe koycan bu konular ile ilgili yoksa cok başın ağrır birde eşinle sorun yaşarsın... bilen var mı arsa aldiginizi
Esin ne diyor peki
Ooo kuzum gözümüz mapuslarda kaldıhoş geldin
Keptinin ki öyle değil kıza şimdiden rahat vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?