Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gunaydın gozun aydın cnm
Sızın memleketın cıkolatası mı meshur

Kizlar kv bnm ust kata tasinmayi dusunuyo bunalimdayim
Bdv de bu baslık vardı
Ne bu kv lerın ust kata tasınma sevdası ya
Senın kv nın karakterıne baglı ama
Bnm annemın ıkı kat altına tasındı kardesımler
Annem gelının evıne gıtmez gelın bıze arada gelır seklındeydı
Yanı herkesın kendı evı ve duzenı var
Dıck fıck olanaya gerek yok
Herkes mutluydu öyle
Sonra tayın cıktı tasındılar zaten
Az görgülü kadınsa sorun olmaz belki

Kiz zaten o da istemiyoo

E soyle kuzum borcu bitsin oyle soyleyelim diyendusunduk dersin

Hep farkli ulkede yasama hayalim vardinbnm size bahsetmis miydim
Beraber gidecektik onu diyon hemi ;D

maalesef cnm tam da bu yuzden problemlerimoz oluyor anlayisli degiller her seyden bir sey cikaritorlar
Valla kuzum kredi çektik aldık kenara para koyuyorduk diceksin anlayissizlarsa mesafe koycan bu konular ile ilgili yoksa cok başın ağrır birde eşinle sorun yaşarsın... bilen var mı arsa aldiginizi

Esin ne diyor peki

Kızlar naptiniz çok özledim sizi
Ooo kuzum gözümüz mapuslarda kaldı hoş geldin

Keptinin ki öyle değil kıza şimdiden rahat vermiyor

esim cok sukur bir sey demez Aslinda ikimizde birbirimizin aileleri ile ilgili birbirimize bir sey demeyiz. Arsa aldigimizi esimin anne babasi biliyor cunku maddi yardim ettiler

esim cok sukur bir sey demez Aslinda ikimizde birbirimizin aileleri ile ilgili birbirimize bir sey demeyiz. Arsa aldigimizi esimin anne babasi biliyor cunku maddi yardim ettiler
Onlar annenlere demezse sorun olmaz aslında ama başka yerden duyulursa kötü olur.. sen borcumuz bitince dicektik dersin çünkü çok sıkıştık öderken her an satma ihtimalimiz vardı dersin ...

Perşembe günü çekildim kuzum

Iste o konu benim görgu fln yok kuzu habire beraber olmak istiyo ilk nisanliykn ayni eve dediler ama bana degil esime baski yapmislar babasi babama annesi anneme demis bana kimse demedi bende ikk duydum babama dedim sakin olur fln deme bnm huysuz oldugumu soyle vs diye anlattim o da oyle dedi simdi yakina istiyolar illa kariscaklar her isimizi bak yone sinirlendm

Eki Görüntüle 2080544 arkadaşlar kesinlikle spor çok önemli yağ kas oranı dengesi için
Spor şart maalesef canım çıkıyo günde 1 saat yürüyorum sporu nasıl yapıcam bilmem belki bi 10 kilo versem daha rahat yürürüm. Spor salonuna yazılmak istiyorum ama ne yapsam bilmiyorum. Doktor 1 saat yürü dedi. spor için enerjim kalmıyo. Biraz hafifleseydim yaa

aynen cnm bdv ye de koni acacagm bakllim meler cikar.

film sonucu ciktimi nasil gecti iyi misin

Ne diyim cay dokuyodum bi anda soyledi kaldim oyle
sende haklisin kuzuuumı

Canım pes etme alışacaksın inşallah birazda hamlık var ondan dır

aynen cnm bdv ye de koni acacagm bakllim meler cikar.

film sonucu ciktimi nasil gecti iyi misin

sende haklisin kuzuuumı
Kötü geçti ya ağrım var halen tüp ün biri görünmedi raporu salı günü alacam doktora da gostercem çatlama ignemi de vurulcam...
Konuyu ne zaman açacaksın bugün baktım keptin açmış konu

Kuzum videolar var onlar ile evde başla 1 saat yürüyüş zor gelir her gün ya da şöyle ysp parklarda aletler oluyor ya onlar ile yapmaya başla sporu sevmiyor isen spor salonu sıkıcı gelebilir plates diyorsan hiç düşünme git

Arkadaşlar merhaba bi ara gelmiştim. Ama devam edememiştim.kilo almaya başlayınca dank etti artık bende varım. Kilomu yarın bildirsem olur mu. Değişen kural VS varmı bilgi verirmisiniz

Hoşgeldin canım bizde özledik

sen nerelerdesn yil olduuuu yilllllll ozledikkkko

Sen naptın kac kılosun bakım

Biktim bu ban yemekten sizden ayrı kalıyorum bundan sonra ağzımı tutucam ahahah

Luluuu94 gözünaydın canım nerden geliyor babiskon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…