- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.841
hayııırrr 4 te uyudumOyyyşşşşş gel bakimuykunu alamadınmı sen
4 e kadar naptın kızhayııırrr 4 te uyudum
hayııırrr 4 te uyudum
4 e kadar naptın kız
içiniz fesat
Eşin yokmuydu bendeiçiniz fesatkız korktumm korkudan uyuyamadım öle huzursuzdm
3 te yemek yedim cok pişmanım
Korku filmimi izledin yoksa. Ben korku filmi izledikten sonra garip tırsmalar, ufacık çıt sesini başka şeylere yormalar öyle saçmalardım. Kafama örtüyü çekip uyurdum.vardı ona ragmen korktum
ay evet kana susamışlar diye bi zombi filmi vardı akşamKorku filmimi izledin yoksa. Ben korku filmi izledikten sonra garip tırsmalar, ufacık çıt sesini başka şeylere yormalar öyle saçmalardım. Kafama örtüyü çekip uyurdum.
Yaaa doğru tahmin şu zombi filmleride iğrenç oluyo.ay evet kana susamışlar diye bi zombi filmi vardı akşam
verecegm cmm hic merak etmeeaçtığında haber de ver bdv keyifli oluyorneler çıkacak bakalım
kilo veriyorsun canım kilona takılma ama kendine biraz zaman ayırmaya çalış toparlandığını göreceksin
hep beraber görcez
cok iğrenctiYaaa doğru tahmin şu zombi filmleride iğrenç oluyo.üçüncü tahminimde kv nin üst kata taşınma fikriydi. Herhalde düşüncesi bile uykusuz bıraktı kızcağızı diyecektim.
Ni yidiniçiniz fesatkız korktumm korkudan uyuyamadım öle huzursuzdm
3 te yemek yedim cok pişmanım
yımırtaNi yidin
Yumurtanın sarısı yumurtanın beyazı hepsini yersem büyürüm hemeeeeenyımırta
büyüdüm büyüdüüüümm yımırtayla büyüdüüüümmYumurtanın sarısı yumurtanın beyazı hepsini yersem büyürüm hemeeeeen
Ekmeğinen miyımırta
Eline yüreğine sağlık kuzum ne güzel demişsin bugün daha iyiyim sayenizdeeCanim benim hangimizin evliligi hayalindeki evliligi ile birebir tutuyor ki... Onemli olan sevgi saygi o hala aranizda varken gecmisi dusunup uzme kendini. Biz kadinlar unutamıyoruz ama kendimizi uzuyoruz. Ayni yanlisi bende yapiyordum kendime soz verdim ve artik gecmisi yanlislari eksikleri dusunup moralimi bozmuyorum. Bugune bakiyoruz ve en onemlisi artik bir problem yasadiysam triplere vs girmiyorim aninda konusup hallediyorum haliyle birikmiyor. Esinle ciddi ciddi guzelce konusun iletişim cok onemli sonucta gencecigiz evlikliklerimiz yeni e cok sukur herseylerimiz var mutlu huzulu olmaktan baska neye ihtiyacimiz var.
Evlat konusunda da sanan cok hak veriyorum tum sorumluluk annede geceli gunduzlu ugrasiyoruz. Esin gelince kiziyla vakit gecirmesini sagla sen kendine vakit ayir yalniz cikip gezmeyi seversen yapniz cik esinle seversen esinle birlikte cikin bir yemek yiyin veya yuruyus yapin kafani dagitacak seni de mutlu edecek seyleri uygulayin. esin bunlari anlayamayabilir yogundur, yorgundur, ilgisizdir veya aklina gelmiyordur ben niye soyleyecegim vs dusunme eslerimize de yardimci olmaliyiz. Bu evlilikleri ne hayallerle yaptik simdi neden kendimizi uzup hayatimizi zehire çevirelim. Sevgi saygi varsa evliligimizi kurtarmaya o evi huzurlu hale getirmeye var gucumuzle calismaliyiz.Hele ki artik coluk cocuk sahibi insanlariz hic bir evlat anne veya babadan ayri buyumeyi hak etmiyor. (siddet aldatma vs gibi durumlar haric tabi).
Sen evin disi kusu olarak iyi olacaksin ki o ev yuva olsun huzur bulsun. Cok uzun oldu ins faydasi da olur yazdiklarimin. Kendini uzme lutfen hangi evlilik mukemmelki..
Dün gece biraz azaldı sütüm ama şimdi yiyorum toparladım kuzumSağol canım benim
Biz oralıyız
Canım sütün etkilenmiyormu bebeğin için yemelisin
Biz oralıyız beybi
Ayla mı hiç izlemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?