Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Güzel menü lavaş olmayaymış iyiymiş

Munterimmm sen dizi izleme yoksa gayet iyi ben begendim

ayy bebisimm gulduruyorsun benniii
bagimli olduğum dizilerim var birakammmamammmmmm
Neleri izliyorsun kiz. Ben söz izliyordum böyle dan dun olunca biraktim şimdi bizim hikaye izliyorum. Yine fakir kiz yine zengin oglan. Yine dert yine husran tam benlik. Birde fazileti izliyorum. Hee birde walking dead izliyorum bende bu diziyi bırakamam

soz izliyorum canimm dan dun secerim benn
faziletide izliyorum ara ara oda cok entrikali bir bolumde rastladm oyle ara ara bakiniyom
ufak tefek cinayetleri izliyorum

Ufak tefek cinayetleri izlemeyonuzmu gızlar
ben izliyorummm

O çok güzelmiş ama ben yetişemiyorum canım ya
netten bakiniyom esim eskiyayi ozler sali aksamlarii

İzleyebildiğim tek dizi o. İçim dışım cızgı film oldu
kiz cocugun yaninda izleme korku filmi gobi dizi

Kıyamam ya çok iyi biliyorum o duyguyu kardeşimden sırada oğlum var bakalim inşallah tv bağımlısı olmaz
Bu arada ufak tefek cinayetler çok güzel yalnız bende yetişemiyorum çoğu zaman

Kız walking dead i kaptinn e izlet. Dün gece kana susamışlar diye bi film varmış zombili onu izledikten sonra uyuyamamış

Kıyamam ya çok iyi biliyorum o duyguyu kardeşimden sırada oğlum var bakalim inşallah tv bağımlısı olmaz
Bu arada ufak tefek cinayetler çok güzel yalnız bende yetişemiyorum çoğu zaman
Anne açç açç açç diyo. Liloya diyo, pepee diyo aslan diyo

Anne açç açç açç diyo. Liloya diyo, pepee diyo aslan diyo
Oyyyşşşşş yesinler onun liloya diyen dillerini benim eltinin dört yaşında kızı var elif dişini fırçalıyor diye hergün diş fırçalıyor elif karnabahar yedi diye oda yiyor bi yandan iyide aslında

Aaa ne güzelmiş maşallah yaa. Bizimkilerde yapar inşallah. Trt çocuk harici izletmemeye çalışıyorum. Çizgi filmler subliminal mesaj kaynıyor.

Bende kardeşim ufakken süngerbob izlerdim. Sonra büyüyünce bıraktı ben hala devam izlerdim yaş 25 ozamanlar

Valla bende çoğunu netten izlemeliyim. Hiçbirini oturupta izlediğimi hatırlamıyorum

Kız walking dead i kaptinn e izlet. Dün gece kana susamışlar diye bi film varmış zombili onu izledikten sonra uyuyamamış
Ben bilmiorm gece niye uyuyamadı pek emin olamıyorum ben su dünyada kaç zombili film varsa izlemisimdir özellikle arıyorum birde. Apokalypse yani kıyamet koparsa nasil olur diye merak ediyorum ama kim bilebilirki zaten toobe toobe amerikalılar hazırlık bile yapıyorlar zombi zamanı icin. Okadar inaniyorlarki özel yiyecek ve yeraltı evleri yaptırıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…