- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.901
Güzel menü lavaş olmayaymış iyiymişMenüm
Sabah 4 ceviz
Bir kk peynir
6 zeytin
Yeşil çay
Öğlen
Adana ızgara çok küçük bir parça lavaş
Salata
Ayran
Ikındı 1 elma
Akşam
4 yk kuru fasulye
4 yemek kaşığı bulgur pilavı
Küçük kase yoğurt
Salata
1 portakal
Bu kadar
Evet çok az yedim canım çektiği için yemesem iyiydi tabiGüzel menü lavaş olmayaymış iyiymiş
Munterimmm sen dizi izlemeSabah
2 gun kurusu+ilik su
1.5 dilim kizarmis(tost mak.) t.b ekmegi
5 zeytin
1.5 kk beyaz peynir
1 y.k ev yapimi cilek receli
1 c.k cikolata
ara
ananas ve nar
2 kuru hurma
aksam
2 kase kiymali sehriye corbasi
1 porsiyon karnabahar yemegi
1 y.k suzme yogurt
1 kase yogurt
1 isirik ev pogacasi
dizi izlerken
2 kurabiye
bugün cok yere basvurdum bakalımmboş gezmekten iyisir kuzum 100 tl masraf yapsan zaten 2 gün calışınca cıkarcn masrafınıı
ayy bebisimm gulduruyorsun benniiiMunterimmm sen dizi izlemeyoksa gayet iyi ben begendim
ins hayirli guzel maasli guzel calisma saatli bir yer olur cnmmbugün cok yere basvurdum bakalımm
Neleri izliyorsun kiz. Ben söz izliyordum böyle dan dun olunca biraktimayy bebisimm gulduruyorsun benniii
bagimli olduğum dizilerim var birakammmamammmmmm
O çok güzelmiş ama ben yetişemiyorum canım yaUfak tefek cinayetleri izlemeyonuzmu gızlar
İzleyebildiğim tek dizi o. İçim dışım cızgı film olduO çok güzelmiş ama ben yetişemiyorum canım ya
soz izliyorum canimm dan dun secerim bennNeleri izliyorsun kiz. Ben söz izliyordum böyle dan dun olunca biraktimşimdi bizim hikaye izliyorum. Yine fakir kiz yine zengin oglan. Yine dert yine husran tam benlik. Birde fazileti izliyorum. Hee birde walking dead izliyorum bende bu diziyi bırakamam
ben izliyorummmUfak tefek cinayetleri izlemeyonuzmu gızlar
netten bakiniyom esim eskiyayi ozler sali aksamlariiO çok güzelmiş ama ben yetişemiyorum canım ya
İzleyebildiğim tek dizi o. İçim dışım cızgı film oldu
Kıyamam yaİzleyebildiğim tek dizi o. İçim dışım cızgı film oldu
Kız walking dead iNeleri izliyorsun kiz. Ben söz izliyordum böyle dan dun olunca biraktimşimdi bizim hikaye izliyorum. Yine fakir kiz yine zengin oglan. Yine dert yine husran tam benlik. Birde fazileti izliyorum. Hee birde walking dead izliyorum bende bu diziyi bırakamam
soz izliyorum canimm dan dun secerim benn
faziletide izliyorum ara ara oda cok entrikali bir bolumde rastladm oyle ara ara bakiniyom
ufak tefek cinayetleri izliyorum
ben izliyorummm
netten bakiniyom esim eskiyayi ozler sali aksamlarii
kiz cocugun yaninda izleme korku filmi gobi dizi
Anne açç açç açç diyo. Liloya diyo, pepee diyo aslan diyoKıyamam yaçok iyi biliyorum o duyguyu kardeşimden sırada oğlum var bakalim inşallah tv bağımlısı olmaz
Bu arada ufak tefek cinayetler çok güzel yalnız bende yetişemiyorum çoğu zaman
Oyyyşşşşş yesinler onun liloya diyen dilleriniAnne açç açç açç diyo. Liloya diyo, pepee diyo aslan diyo
Aaa ne güzelmiş maşallah yaa. Bizimkilerde yapar inşallah. Trt çocuk harici izletmemeye çalışıyorum. Çizgi filmler subliminal mesaj kaynıyor.Oyyyşşşşş yesinler onun liloya diyen dillerinibenim eltinin dört yaşında kızı var elif dişini fırçalıyor diye hergün diş fırçalıyor elif karnabahar yedi diye oda yiyor bi yandan iyide aslında
Bende kardeşim ufakken süngerbob izlerdim. Sonra büyüyünce bıraktı ben hala devam izlerdimİzleyebildiğim tek dizi o. İçim dışım cızgı film oldu
Valla bende çoğunu netten izlemeliyim. Hiçbirini oturupta izlediğimi hatırlamıyorumsoz izliyorum canimm dan dun secerim benn
faziletide izliyorum ara ara oda cok entrikali bir bolumde rastladm oyle ara ara bakiniyom
ufak tefek cinayetleri izliyorum
ben izliyorummm
netten bakiniyom esim eskiyayi ozler sali aksamlarii
kiz cocugun yaninda izleme korku filmi gobi dizi
Ben bilmiorm gece niye uyuyamadı pek emin olamıyorumKız walking dead ikaptinn e izlet. Dün gece kana susamışlar diye bi film varmış zombili onu izledikten sonra uyuyamamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?