- 18 Aralık 2016
- 5.583
- 8.360
- 118
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #248.921
tele inen uygulama var adını siylemeyeyim sen anla p ile basliiiBende kardeşim ufakken süngerbob izlerdim. Sonra büyüyünce bıraktı ben hala devam izlerdimyaş 25 ozamanlar
Valla bende çoğunu netten izlemeliyim. Hiçbirini oturupta izlediğimi hatırlamıyorum
Ben bilmiorm gece niye uyuyamadı pek emin olamıyorumben su dünyada kaç zombili film varsa izlemisimdir özellikle arıyorum birde. Apokalypse yani kıyamet koparsa nasil olur diye merak ediyorum ama kim bilebilirki zaten toobe toobe amerikalılar hazırlık bile yapıyorlar zombi zamanı icin. Okadar inaniyorlarki özel yiyecek ve yeraltı evleri yaptırıyorlar
Zombiye inanmak nedir neyin kafasıdır anlamıyorum. Ama geçen yıllarda uyuşturucu maddelerin içine değişik madde koyup insanda kafa yapıp parçalama isteği uyandıran bişey varmış. Birkaç haber duymuştum yol ortasında yürüyen adamın yüzüne saldırıp parçalamıştı biri.Bende kardeşim ufakken süngerbob izlerdim. Sonra büyüyünce bıraktı ben hala devam izlerdimyaş 25 ozamanlar
Valla bende çoğunu netten izlemeliyim. Hiçbirini oturupta izlediğimi hatırlamıyorum
Ben bilmiorm gece niye uyuyamadı pek emin olamıyorumben su dünyada kaç zombili film varsa izlemisimdir özellikle arıyorum birde. Apokalypse yani kıyamet koparsa nasil olur diye merak ediyorum ama kim bilebilirki zaten toobe toobe amerikalılar hazırlık bile yapıyorlar zombi zamanı icin. Okadar inaniyorlarki özel yiyecek ve yeraltı evleri yaptırıyorlar
Oha o ne öyle ya. Bende şey duymustum. Bir ilaç çıkarıyorlarmış yani insanlar birbirini yesin die. Böyle birsey olamaz inanmıyorum bendeZombiye inanmak nedir neyin kafasıdır anlamıyorum. Ama geçen yıllarda uyuşturucu maddelerin içine değişik madde koyup insanda kafa yapıp parçalama isteği uyandıran bişey varmış. Birkaç haber duymuştum yol ortasında yürüyen adamın yüzüne saldırıp parçalamıştı biri.korkunç ama yaa
Hangisi canım ya beynim durdu valla :/tele inen uygulama var adını siylemeyeyim sen anla p ile basliiiondan izliyom cok iyi ugrasmiyorsun
Tabiki olur. Olabilir yaniOha o ne öyle ya. Bende şey duymustum. Bir ilaç çıkarıyorlarmış yani insanlar birbirini yesin die. Böyle birsey olamaz inanmıyorum bende
Hangisi canım ya beynim durdu valla :/
Kanser bile ilaçlardan tedavilerden para kazanilsin diye iyilestirilmiyormusTabiki olur. Olabilir yanikız adamın yüzünü parçaladı diyorum. Allah korusun yaa bilim adamları neler yapıyor bir sürü hastalık var ortada. İlaç firmalarının ticari kazançları uğruna kurban giden insanlar var.
Allahım onlara muhtaç duruma düşürmesin. Hayatımızla oynuyorlar resmen. İlaçların içinde bir sürü yan etki var. Ben mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.Kanser bile ilaçlardan tedavilerden para kazanilsin diye iyilestirilmiyormusyoksa uzaya uculuyor nasil bi tumoru temizleyemeyecekler
Aminnnn. Ben çok etkili oldugunuda dusunmuyorum. Test yapilmis. Bitkisel birseye faydası olmayan hapları migren hastalarına falan vermişler deney yapmışlar çoğu düzeldik iyi geldi demis. Yani sırf o hapı yuttum diye kendini iyi hissedenler var. Ben regl olunca çok çok feci ağrım sandim oluyor bende alıyorum 1 2 hemen iyi oluyorum sonra düşünceyle iyi olmaya çalışıyorum almıyım diyeAllahım onlara muhtaç duruma düşürmesin. Hayatımızla oynuyorlar resmen. İlaçların içinde bir sürü yan etki var. Ben mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.
kiz adini spylersem banlanirmitimmOha o ne öyle ya. Bende şey duymustum. Bir ilaç çıkarıyorlarmış yani insanlar birbirini yesin die. Böyle birsey olamaz inanmıyorum bende
sen ban konusunda cok tevrubelison ondan spruyomOha o ne öyle ya. Bende şey duymustum. Bir ilaç çıkarıyorlarmış yani insanlar birbirini yesin die. Böyle birsey olamaz inanmıyorum bende
onu bende duydum ne ruhaf dimiiKanser bile ilaçlardan tedavilerden para kazanilsin diye iyilestirilmiyormusyoksa uzaya uculuyor nasil bi tumoru temizleyemeyecekler
Benim ikinci adım ban zaten bilmiomusun. Hayır canım niye banlanasın, burda facebook falanda diyorlar kötü birseymi dicen gii ayipsa söylemesen ban konusunda cok tevrubelison ondan spruyom
Evet zaten bu dünyayı iki aile yönetiyor. Buna ben inaniyorum. Kuklaları var işte başımızdakiler (turkiyeyi kastetmiyorum) Nereye cekilirlerse oraya gidiyorlar...onu bende duydum ne ruhaf dimii
haah oyi o zamanBenim ikinci adım ban zaten bilmiomusun. Hayır canım niye banlanasın, burda facebook falanda diyorlar kötü birseymi dicen gii ayipsa söyleme
Evet zaten bu dünyayı iki aile yönetiyor. Buna ben inaniyorum. Kuklaları var işte başımızdakiler (turkiyeyi kastetmiyorum) Nereye cekilirlerse oraya gidiyorlar...
kizim sen gece kusumusun uyu sana rahat mi batiiiBenim ikinci adım ban zaten bilmiomusun. Hayır canım niye banlanasın, burda facebook falanda diyorlar kötü birseymi dicen gii ayipsa söyleme
Evet zaten bu dünyayı iki aile yönetiyor. Buna ben inaniyorum. Kuklaları var işte başımızdakiler (turkiyeyi kastetmiyorum) Nereye cekilirlerse oraya gidiyorlar...
Aminnnnhaah oyi o zamanyok bebisim ne ayibi
puhu tv
Ahh ahh derin mevzular Rabbim tum iyi onsanlaro korusunn
Bana mı diorsunkizim sen gece kusumusun uyu sana rahat mi batiii
Aminnnn
Hee onu biliyorum canım. Bende ordan izliyim. Benim işlediğim siteler hep takılıyor yada habire reklam giriyor. Fazileti youtubede izlemek imkansiz. 2 saat dizi ise 2 saat de reklam var. İkidebir reklam atlamaktan diziye odaklanamiyorum
Kız youtube sırf reklam. İzlerken yoooh artık şaka mı diyorum
Allah Allah bende youtube de reklam vermii spzu oyle izzliyorz kacirdigimiz da. onceden puhu tv cpk reklamliydi atlayamiyordum da skici oluyordu oda duzelmis iyi valla
oo super gel ozledik kizimmm .Bana mı diorsunben en son ne zaman 5 saatten fazla uyudum hatirlamiyorum. Madalyamı isterim ahahaha vardiya olunca uyku düzeni kalmıyor kusum ama bu haftam full sporla geçiricem haftayada donucem geri listeye ♡
Büyük bu google ve netle alakalı icaatları veya telefon üreten isimlerin hepsinin cocugu özel kolejlerde okuyorlar. Okulda bilgisayar yok. Hersey eski usül. Kara tahte. Kitaplar. Telefon yok tablet yok. Benim zamanimdaki gibiayy yeterki beynimiz korelsin insanlar ne icatlar cikarii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?