Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tele inen uygulama var adını siylemeyeyim sen anla p ile basliii ondan izliyom cok iyi ugrasmiyorsun

Zombiye inanmak nedir neyin kafasıdır anlamıyorum. Ama geçen yıllarda uyuşturucu maddelerin içine değişik madde koyup insanda kafa yapıp parçalama isteği uyandıran bişey varmış. Birkaç haber duymuştum yol ortasında yürüyen adamın yüzüne saldırıp parçalamıştı biri. korkunç ama yaa

Oha o ne öyle ya. Bende şey duymustum. Bir ilaç çıkarıyorlarmış yani insanlar birbirini yesin die. Böyle birsey olamaz inanmıyorum bende

tele inen uygulama var adını siylemeyeyim sen anla p ile basliii ondan izliyom cok iyi ugrasmiyorsun
Hangisi canım ya beynim durdu valla :/

Oha o ne öyle ya. Bende şey duymustum. Bir ilaç çıkarıyorlarmış yani insanlar birbirini yesin die. Böyle birsey olamaz inanmıyorum bende

Hangisi canım ya beynim durdu valla :/
Tabiki olur. Olabilir yani kız adamın yüzünü parçaladı diyorum. Allah korusun yaa bilim adamları neler yapıyor bir sürü hastalık var ortada. İlaç firmalarının ticari kazançları uğruna kurban giden insanlar var.

Kanser bile ilaçlardan tedavilerden para kazanilsin diye iyilestirilmiyormus yoksa uzaya uculuyor nasil bi tumoru temizleyemeyecekler

Kanser bile ilaçlardan tedavilerden para kazanilsin diye iyilestirilmiyormus yoksa uzaya uculuyor nasil bi tumoru temizleyemeyecekler
Allahım onlara muhtaç duruma düşürmesin. Hayatımızla oynuyorlar resmen. İlaçların içinde bir sürü yan etki var. Ben mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.

Allahım onlara muhtaç duruma düşürmesin. Hayatımızla oynuyorlar resmen. İlaçların içinde bir sürü yan etki var. Ben mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum.
Aminnnn. Ben çok etkili oldugunuda dusunmuyorum. Test yapilmis. Bitkisel birseye faydası olmayan hapları migren hastalarına falan vermişler deney yapmışlar çoğu düzeldik iyi geldi demis. Yani sırf o hapı yuttum diye kendini iyi hissedenler var. Ben regl olunca çok çok feci ağrım sandim oluyor bende alıyorum 1 2 hemen iyi oluyorum sonra düşünceyle iyi olmaya çalışıyorum almıyım diye

sen ban konusunda cok tevrubelison ondan spruyom
Benim ikinci adım ban zaten bilmiomusun. Hayır canım niye banlanasın, burda facebook falanda diyorlar kötü birseymi dicen gii ayipsa söyleme

onu bende duydum ne ruhaf dimii
Evet zaten bu dünyayı iki aile yönetiyor. Buna ben inaniyorum. Kuklaları var işte başımızdakiler (turkiyeyi kastetmiyorum) Nereye cekilirlerse oraya gidiyorlar...

haah oyi o zaman yok bebisim ne ayibi
puhu tv

Ahh ahh derin mevzular Rabbim tum iyi onsanlaro korusunn

kizim sen gece kusumusun uyu sana rahat mi batiii

haah oyi o zaman yok bebisim ne ayibi
puhu tv

Ahh ahh derin mevzular Rabbim tum iyi onsanlaro korusunn
Aminnnn

Hee onu biliyorum canım. Bende ordan izliyim. Benim izlediğim siteler hep takılıyor yada habire reklam giriyor. Fazileti youtubede izlemek imkansiz. 2 saat dizi ise 2 saat de reklam var. İkidebir reklam atlamaktan diziye odaklanamiyorum

Allah Allah bende youtube de reklam vermii spzu oyle izzliyorz kacirdigimiz da. onceden puhu tv cpk reklamliydi atlayamiyordum da skici oluyordu oda duzelmis iyi valla

Bana mı diorsun ben en son ne zaman 5 saatten fazla uyudum hatirlamiyorum. Madalyamı isterim ahahaha vardiya olunca uyku düzeni kalmıyor kusum ama bu haftam full sporla geçiricem haftayada donucem geri listeye ♡
oo super gel ozledik kizimmm .
bu hafta dull spor derken neler yapcen bakalim ben de bor 69 68 olayim baslayacagim azicik daha hafiflesin vucudumm diye dusundum(usendigimden erteliyorum demiyorumda)
sen ne is yapiyorsun da vardiyalisin kizim

ayy yeterki beynimiz korelsin insanlar ne icatlar cikarii
Büyük bu google ve netle alakalı icaatları veya telefon üreten isimlerin hepsinin cocugu özel kolejlerde okuyorlar. Okulda bilgisayar yok. Hersey eski usül. Kara tahte. Kitaplar. Telefon yok tablet yok. Benim zamanimdaki gibi iyi birsey olsa bu net onlarin çocukları kullanirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…