- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.861
Bir hadiste buyuruluyor:''Eşler birbirinin rızkı gibidir ve bu rızk levh-i mahfuzda yazılmıştır...''Velhasıl gökte nikah olmadan yerde olmaz.Ben de 30 yaşında ve bekarım.Ama Rabbim'in kusursuz yazgısına öyle güveniyorum ki,9 yıldır ne il içi ne il dışı kıpırdayamadığım bu orta çağ Anadolu'sunda bile kafes hayatı yaşamamın dahi Rabb'in bilip benim bilmeme acziyetine sahip olduğum bir hayrı olduğuna inanıyorum.yok canım ya bana göre değil sahte evlilik
Bir hadiste buyuruluyor:''Eşler birbirinin rızkı gibidir ve bu rızk levh-i mahfuzda yazılmıştır...''Velhasıl gökte nikah olmadan yerde olmaz.Ben de 30 yaşında ve bekarım.Ama Rabbim'in kusursuz yazgısına öyle güveniyorum ki,9 yıldır ne il içi ne il dışı kıpırdayamadığım bu orta çağ Anadolu'sunda bile kafes hayatı yaşamamın dahi Rabb'in bilip benim bilmeme acziyetine sahip olduğum bir hayrı olduğuna inanıyorum.
Gördüğün gibi durumumuzda bir fark yok,üstelik ailem 17 saat uzağımda,8 aydır kokularına hasretim.Şartları değiştiremiyorsak,o şartlara bakış açımızı değiştirmemiz gerekir.Ettiğimiz şikayet binevi isyanın kıyısından geçiyor ki,bu hem bizi hem yaşamımızı kabusa çeviriyor.Kahrın da hoş,lütfun da hoş demedikçe samimiyetle,kabuslar aydınlığa erişmez.Yazgıyı değiştirme gücümüz yok,ama kendimizi değiştirmek gücü elimizde...
meraktan ölürümmmmm..ne sitesiymiş yaa yazaman mı.yada buraya ekle daha kolay değil mi.zayıfladıktan sonrada zayıf halini koyar başarı öykülerine yazarsın.
aynalar
ben iki haftadır burdayım nerdeyse ama hala kilo bildirimi yapamadım :44:
yarın kaça kadar yapılacak
Kesinlikle canım.Hepsi değil ama çoğu öyle.Ben 12 kilo verdim,1-2 kişinin dışında vermişsin diyen ,farkeden olmadı ki bu mümkün değil.Bugün de okulda bayanlar gözümün önünde su böreği,etimek tatlısı ve pizza yediler.Ben müsli yedim ve için için dua ettim azim için Allah'a.Ama çok zor,hassaslaştım,nefsimle savaştım resmen.Ve işin ilginci 5 yıldır kimse böyle yemekler yemezdi öğle arasında,3 aydır böyle,ben diyete başladığım günden beri
Bir hadiste buyuruluyor:''Eşler birbirinin rızkı gibidir ve bu rızk levh-i mahfuzda yazılmıştır...''Velhasıl gökte nikah olmadan yerde olmaz.Ben de 30 yaşında ve bekarım.Ama Rabbim'in kusursuz yazgısına öyle güveniyorum ki,9 yıldır ne il içi ne il dışı kıpırdayamadığım bu orta çağ Anadolu'sunda bile kafes hayatı yaşamamın dahi Rabb'in bilip benim bilmeme acziyetine sahip olduğum bir hayrı olduğuna inanıyorum.
Gördüğün gibi durumumuzda bir fark yok,üstelik ailem 17 saat uzağımda,8 aydır kokularına hasretim.Şartları değiştiremiyorsak,o şartlara bakış açımızı değiştirmemiz gerekir.Ettiğimiz şikayet binevi isyanın kıyısından geçiyor ki,bu hem bizi hem yaşamımızı kabusa çeviriyor.Kahrın da hoş,lütfun da hoş demedikçe samimiyetle,kabuslar aydınlığa erişmez.Yazgıyı değiştirme gücümüz yok,ama kendimizi değiştirmek gücü elimizde...
Amin canım benim,ağzına sağlık.Allah azmimizi lütfuyla daim eylesin.Yarın tartılma günü ahaliiiiiiii,ödem attırıcı çaylar içilsinnnnnben demek şeytana yakışırmış ama ben hiçbir arkadaşıma kilo alsa bile aaaaa ne kadar kilo almışsın gibi klişe bir cümle kurmadım,diyet yapıyorum diyen birine allah aşkına ölümü gör ye demedim,hamile yada doğum yapmış olanlarda ki millet bayılır bu gruba ne kadar şişmişsin diye, o okulunuzda ki densizlerin amacı çok belli ki senin azmini kırmak allah yardımcın olsun sen o kadar olgun bir insan ki onlara bir tavrınla bir bakışınla alt eder cevap verebilirsin buna inanıyorum,rabbim azmini daim sonucunda kilolarından vermeyi nasip etsin......
aslım iste rabbimin hazinesinde herşeyin en güzeli var, sen yeterki rabbimden istemeyi bil rabbim gönlüne göre elbet verecek buna inan....
Avam bir insanım canımya esen sen nasıl bir insansın maşallah sanaevet ölüm ve nikah saati ne bir saniye öne ne bir saniye geri atılmaz bu rabbimin sözleri buna inanıp rabbimden hayırlısını istemek lazım bugün bütün arkadaşlarım için dua edicem bu gece hıdırellez rabbim gönlümüzde ki muratların hayırlısını versin illa değil hayırlı olması çok önemli hayırsızsa istemem ....
Evet canım,bu konuda da şu cümleleri titreyerek kabul etmiştim.Yüce Allah Hz.Davut'a nida ediyor:canım ne güzel anlatmışsın ama insan oğluyuz işte herşeyi istiyoruz
kız görmedim hemen çıkmam lazımdı da. napim ya karın ağrımla uğraşıyorum.se napıyosun öğrencilerle aran nasıl
canım şu linkte 2. resim siyahlara bürünmüşüm bide çirkin çıkmışım yüz olarakta
Untitled
canı yarın öğle 12 ye kadar
canım inana banada hep öyle gelirdi ben diyete başlayınca sanki ev arkadaşlarım daha güzel yemek yapar gibi inat yapıyorlarmış gibi gelirdi bence bu diyet psikolojisinden kaynaklanıyor
canım ne güzel anlatmışsın ama insan oğluyuz işte herşeyi istiyoruz
idare edioz canım ya.bi iyi bi kötü gecip gidio.ama ben çok bunaldım bu aralar.okuldan eve evden okula canım çok sıkılıyo..
Canım harikasın,tebrik ederim.Ne kadar verdiğini de yaz da,kaptana kolaylık olsun canım.yeni kilom 90,1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?