- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #24.841
allah yardımcın olsun canım inşallah tez zamanda gelirsin iyi ki varsınız...
süslü seni kızlar ben dün aslının şimdi ki resmini gördüm hiiiç de öyle abarttığı gibi değil kilosu gayet güzeldi....bize naz yapıyor :79:
evet canım benimde çok sevdiğim ege türküsüdür...
Ben de nöbetlere birtek ben ifrit oluyorum sanıyordum.Ya çıldırıyorum Gülçin,zaten her kata bir nöbetçi öğrenci koysan büyüklerden zil çalar çalmaz girer herkes içeri,koşullanma bu zaten,zilin mantalitesi bu,bugün nöbetçiydim ben de,3 kat inip inip çıkmaktan topuklarım sancıdı.Bu milli eğitim camiası herşeyiyle fiyasko ya,deli oluyorum.ah geçmişler olsun.yarında ben nöbetçiyim. üf ya nöbetçilik kadar saçma bişey var mı?öğretmen miyiz bekçi mi? çocuklara bişey olsa üstelik ordaki nöbetçi hemen soruşturma geçiriyor vs. neyse. kız ben yarın okuldan sonra velime gidecem. veli ziyaretleri yapıyorum ama onlar ziyareti ziyafete çeviriyolar. inşallah fazla bişe yapmaz.sabah bildirim yapıp giderim inşallah. regl olmadan 700 gram verdim demiştim ya. regl olunca değişti üfff. bu hafta takıma azcık faydam olacaktı bu regl de işi bozdu tek isteğim sabah tartıldıktan sonra sevinçle zıplamak. ay güzel bişe görünce tartıda tüm gün şarkı söylüyorum sevinçten.
merabaa kızlarrr...yemek bulaşık yeni oturdummm offf...bugünümm
sabah:2 dilim cavdar ekmaeği 1 domates 1 salatalık 2kk peynir
öğle:cacıkk salata çorba
akşam:1 tabak makarna...
kaptancımm ben bu akşam kilomu bildirip haftaya cumaya kadar izin istiyorum...kastamonudaki saldırıdan sonra ortalık iyce gerildi elazığa gitcem 3 gün ordayım uğrayamam muhtemelen 3 gün dendi ama bizim teşkilat belli olmazz arkadaşlar 1 hafta ordayız diyolarr....o yüzden cuma diyorum erken gelirsem hemen yanınızdayım ....
aslı cevap vermedin ben kilo mu bildiriyorum yola çıkıcaz hazırlanmam lazım...81.1 giden 500 gr bence cok iyi...
kızımı bırkıcak bi allahın kulunu bulamadımm yerin dibine batsın şu gurbet ana yok baba yok gel desem gelemezler 10 saat yol her saat uçak bulamazsın...eşim rapor alcak yarın napiyimm yaa bide diyolar ki 2. ne zaman birini büyüttük ikincisi kaldıı...
canlarım öpüyorum sizi allaha emanet olunn özliycam hepicinizi...kendinize iyi bakınn..hoşçakalınnn...
sende polismisin canım...
benimde dünden beri aklımda allahın belaları bir yetim daha kaldı geride bir eşin yüreğine daha yangın düştü bir ocak daha söndü çokk üzgünüm çokk
vatana polise askere kalkan eller kopsun kendi başlarına yesinler inşlh
kızlar gündüz burdaydım kimse yoktu annemin komşusu çağırdı oraya gittik daha önce bahsetmiştim bana ayyy ne kadar kilo almışsın diyen pis şişko komşuları annemin o gün bana bunları söylediklerinde giydiğim pembe elbisemi giydim giderken elbisem öyle bollaşmış ki ulaan biri de kilo vermişsin demedi maalesef bende bugün sofra hazırladılar diyet yapıyorum demedim küçücük haşlanmış patates haşlaması yedim yanımda da 5i1 yerde çay götürdüm demesinler mi aaaaa diyet mi yapıyorsun dediler bende bitki çayı içince diyet mi yapıyor oluyor insan dedim 2 2 daha 4 kadın kadını çekemiyor bunu çok iyi anladım...
kızlar gündüz burdaydım kimse yoktu annemin komşusu çağırdı oraya gittik daha önce bahsetmiştim bana ayyy ne kadar kilo almışsın diyen pis şişko komşuları annemin o gün bana bunları söylediklerinde giydiğim pembe elbisemi giydim giderken elbisem öyle bollaşmış ki ulaan biri de kilo vermişsin demedi maalesef bende bugün sofra hazırladılar diyet yapıyorum demedim küçücük haşlanmış patates haşlaması yedim yanımda da 5i1 yerde çay götürdüm demesinler mi aaaaa diyet mi yapıyorsun dediler bende bitki çayı içince diyet mi yapıyor oluyor insan dedim 2 2 daha 4 kadın kadını çekemiyor bunu çok iyi anladım...
evet canım bende polisimm ondan sordum geçen eşin polis mi diyee...dediklerin için çok içteeen bi aminnnnnnnn diyorum başkada bişey diyemiyorum...kaçıyorum ben seviyorum siziii görüşürüükk...
bacım biliyosun görsellik dünyasındayız. sende biliyosun zaten facedede yazmışın iyi kafadan çok iyi kalça lazım bu devirdegerçi görmedik ki kalçanı bi resim koymamışın boydan. neyse de sen icraata geç bakalım kilo vermeye başla da o zaman bizde icraata geçelim. eşimin arkadaşları var hakimi , hesap uzmanı..ankaradaa hemde. ya bişe sölüiycem bizim okulda 1 hafta formalite evliliği yapıp sonradan boşanan biri var yok mu ankarada böle tanıdığın. artık çok rastlanıyo. etik değil belki ama oralarda da yılların geçip gidiyo bi başına.bilemedim ben olsam ne yapardım demesi kolay tabi bana.formalite herif boşamazmış sonra.
aslının şimdiki hali nerde. facede mi burda mı ekledi. ben görmedim..hemen bakmam lazımkaldırdın mı
aslı cevap vermedin ben kilo mu bildiriyorum yola çıkıcaz hazırlanmam lazım...81.1 giden 500 gr bence cok iyi...
kızımı bırkıcak bi allahın kulunu bulamadımm yerin dibine batsın şu gurbet ana yok baba yok gel desem gelemezler 10 saat yol her saat uçak bulamazsın...eşim rapor alcak yarın napiyimm yaa bide diyolar ki 2. ne zaman birini büyüttük ikincisi kaldıı...
canlarım öpüyorum sizi allaha emanet olunn özliycam hepicinizi...kendinize iyi bakınn..hoşçakalınnn...
yok canım ya bana göre değil sahte evlilik
yok canım okulun sitesinden ama esra bence abartıyo ben çok kiloluyum
canım tamam güle gül hayırlı yolculuklar
aynalar
ben iki haftadır burdayım nerdeyse ama hala kilo bildirimi yapamadım :44:
yarın kaça kadar yapılacak
Kesinlikle canım.Hepsi değil ama çoğu öyle.Ben 12 kilo verdim,1-2 kişinin dışında vermişsin diyen ,farkeden olmadı ki bu mümkün değil.Bugün de okulda bayanlar gözümün önünde su böreği,etimek tatlısı ve pizza yediler.Ben müsli yedim ve için için dua ettim azim için Allah'a.Ama çok zor,hassaslaştım,nefsimle savaştım resmen.Ve işin ilginci 5 yıldır kimse böyle yemekler yemezdi öğle arasında,3 aydır böyle,ben diyete başladığım günden berikızlar gündüz burdaydım kimse yoktu annemin komşusu çağırdı oraya gittik daha önce bahsetmiştim bana ayyy ne kadar kilo almışsın diyen pis şişko komşuları annemin o gün bana bunları söylediklerinde giydiğim pembe elbisemi giydim giderken elbisem öyle bollaşmış ki ulaan biri de kilo vermişsin demedi maalesef bende bugün sofra hazırladılar diyet yapıyorum demedim küçücük haşlanmış patates haşlaması yedim yanımda da 5i1 yerde çay götürdüm demesinler mi aaaaa diyet mi yapıyorsun dediler bende bitki çayı içince diyet mi yapıyor oluyor insan dedim 2 2 daha 4 kadın kadını çekemiyor bunu çok iyi anladım...
Kesinlikle canım.Hepsi değil ama çoğu öyle.Ben 12 kilo verdim,1-2 kişinin dışında vermişsin diyen ,farkeden olmadı ki bu mümkün değil.Bugün de okulda bayanlar gözümün önünde su böreği,etimek tatlısı ve pizza yediler.Ben müsli yedim ve için için dua ettim azim için Allah'a.Ama çok zor,hassaslaştım,nefsimle savaştım resmen.Ve işin ilginci 5 yıldır kimse böyle yemekler yemezdi öğle arasında,3 aydır böyle,ben diyete başladığım günden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?