Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aslının şimdiki hali nerde. facede mi burda mı ekledi. ben görmedim..hemen bakmam lazım kaldırdın mı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız
akşamki menüm
4 kaşık sade bulgur pilavı
3 kaşık türlü
3 kaşık yoğurt

az öncede 1 çay bardağı sütlü kahve
bi avuç leblebi

sabah beri ruh gibi dolanıyorum ortalıkta şu kanama moralimi bozdu sabah kalkınca gidicem doktora bakalım ne diycek

Ben de nöbetlere birtek ben ifrit oluyorum sanıyordum.Ya çıldırıyorum Gülçin,zaten her kata bir nöbetçi öğrenci koysan büyüklerden zil çalar çalmaz girer herkes içeri,koşullanma bu zaten,zilin mantalitesi bu,bugün nöbetçiydim ben de,3 kat inip inip çıkmaktan topuklarım sancıdı.Bu milli eğitim camiası herşeyiyle fiyasko ya,deli oluyorum.
Kızlarrrr,bahar depresyonu geçiriyorum sanırım,ya da regl gecikmesinden,barut gibiyim

sende polismisin canım...
benimde dünden beri aklımda allahın belaları bir yetim daha kaldı geride bir eşin yüreğine daha yangın düştü bir ocak daha söndü çokk üzgünüm çokk
vatana polise askere kalkan eller kopsun kendi başlarına yesinler inşlh

aslı cevap vermedin ben kilo mu bildiriyorum yola çıkıcaz hazırlanmam lazım...81.1 giden 500 gr bence cok iyi...
kızımı bırkıcak bi allahın kulunu bulamadımm yerin dibine batsın şu gurbet ana yok baba yok gel desem gelemezler 10 saat yol her saat uçak bulamazsın...eşim rapor alcak yarın napiyimm yaa bide diyolar ki 2. ne zaman birini büyüttük ikincisi kaldıı...
canlarım öpüyorum sizi allaha emanet olunn özliycam hepicinizi...kendinize iyi bakınn..hoşçakalınnn...

kızlar gündüz burdaydım kimse yoktu annemin komşusu çağırdı oraya gittik daha önce bahsetmiştim bana ayyy ne kadar kilo almışsın diyen pis şişko komşuları annemin o gün bana bunları söylediklerinde giydiğim pembe elbisemi giydim giderken elbisem öyle bollaşmış ki ulaan biri de kilo vermişsin demedi maalesef bende bugün sofra hazırladılar diyet yapıyorum demedim küçücük haşlanmış patates haşlaması yedim yanımda da 5i1 yerde çay götürdüm demesinler mi aaaaa diyet mi yapıyorsun dediler bende bitki çayı içince diyet mi yapıyor oluyor insan dedim 2 2 daha 4 kadın kadını çekemiyor bunu çok iyi anladım...

camımmmm hayırlısıyla git gel inşallahh. sabır versin sana rabbim.

evet canım bende polisimm ondan sordum geçen eşin polis mi diyee...dediklerin için çok içteeen bi aminnnnnnnn diyorum başkada bişey diyemiyorum...kaçıyorum ben seviyorum siziii görüşürüükk...

hepsi değil ama böleleri de var. maalesef..

ayy evet sinir oluyorum öyle insanlara
boşver iyice çıtır olunca istemeyrekde olsa dile getirecekler o zaman sende gerine gerine verdiğin kiloyu söylerisn
evet canım bende polisimm ondan sordum geçen eşin polis mi diyee...dediklerin için çok içteeen bi aminnnnnnnn diyorum başkada bişey diyemiyorum...kaçıyorum ben seviyorum siziii görüşürüükk...

anladım canım
güle güle git gel canım allaha emanet

yok canım ya bana göre değil sahte evlilik

aslının şimdiki hali nerde. facede mi burda mı ekledi. ben görmedim..hemen bakmam lazım kaldırdın mı

yok canım okulun sitesinden ama esra bence abartıyo ben çok kiloluyum

canım tamam güle gül hayırlı yolculuklar

yok canım ya bana göre değil sahte evlilik

yok canım okulun sitesinden ama esra bence abartıyo ben çok kiloluyum

canım tamam güle gül hayırlı yolculuklar

meraktan ölürümmmmm..ne sitesiymiş yaa yazaman mı.yada buraya ekle daha kolay değil mi.zayıfladıktan sonrada zayıf halini koyar başarı öykülerine yazarsın.

canım kıyamam ben sana işte bende istemedim uzaklara gitmeyi burda ayağıma diken batsa anam koşar oralarda ne yapacağım diye çok düşünüyorum ben gelirsem bana bırakırsın fıstığı,eşim eşyaları almış bugün yakındır gelmem...

bugün yediklerim sabah 1 tost domates salatalık çay

saat 4 de mamamı yemem lazımdı küçücük haşlanmış patates domates salatalık 5i1 yerde çay

akşam 2 kaşık bulgur 2 kaşık bezelye ve 2 kaşık yoğurt

acaba mamamı içsem mi ?karnım tok ama yada yarın devam ederim mamalarıma....

kızlar eşim buzdolabını.çam.mak.yatak odası takımını mutfak masasını almş yarında kanepe alacakmış ....

Kesinlikle canım.Hepsi değil ama çoğu öyle.Ben 12 kilo verdim,1-2 kişinin dışında vermişsin diyen ,farkeden olmadı ki bu mümkün değil.Bugün de okulda bayanlar gözümün önünde su böreği,etimek tatlısı ve pizza yediler.Ben müsli yedim ve için için dua ettim azim için Allah'a.Ama çok zor,hassaslaştım,nefsimle savaştım resmen.Ve işin ilginci 5 yıldır kimse böyle yemekler yemezdi öğle arasında,3 aydır böyle,ben diyete başladığım günden beri

ben demek şeytana yakışırmış ama ben hiçbir arkadaşıma kilo alsa bile aaaaa ne kadar kilo almışsın gibi klişe bir cümle kurmadım,diyet yapıyorum diyen birine allah aşkına ölümü gör ye demedim,hamile yada doğum yapmış olanlarda ki millet bayılır bu gruba ne kadar şişmişsin diye, o okulunuzda ki densizlerin amacı çok belli ki senin azmini kırmak allah yardımcın olsun sen o kadar olgun bir insan ki onlara bir tavrınla bir bakışınla alt eder cevap verebilirsin buna inanıyorum,rabbim azmini daim sonucunda kilolarından vermeyi nasip etsin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…