Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlarrrrr HARİKAYIZZZZZ.Bu hafta 1. ciyiz inşallah,herkes vermiş herkes

Son düzenleme:
14. TAKIM 205. ETAP

aynalar ( 101,6 / 102,9 / -1,3 / -1,28% )
pinkcat87 ( 64,8 / 64,8 / 0,0 / 0,00% )
triptofan ( 78,8 / 78,0 / 0,8 / 1,02% )
anşaaa ( 81,6 / 81,1 / 0,5 / 0,61% )
nev81 ( 91,5 / 91,0 / 0,5 / 0,55% )
roseberry ( 71,4 / 70,4 / 1,0 / 1,40% )
irras ( 91,5 / 90,1 / 1,4 / 1,53% )
fdm ( 67,7 / 67,4 / 0,3 / 0,44% )
selinay2002 ( 66,8 / 66,5 / 0,3 / 0,50% )
aysen_34 ( 76,5 / 75,2 / 1,3 / 1,70%) yeni üye

14.TAKIM TOPLAM KİLO ( 792,2 / 787,4 / 4,8 / 0,61% )

kızlar atın beni takımdan
herkes ne güzel kilo vermiş ben yüz karasıyım takımın
kızlar ben adet olmak için hap kullanıyorum yoksa olmuyorum adet geçen aylarda hatırlarsanınz durmadan adet olmuştum bir ayda 3 kere hap bazen böyle ara kanama yapıyor. bende bu kullanmadım hapı adet olmadım tabi 1 ayı geçti şimdi tekrar başladım hapı 2 hafta sonra adet olacam. bunun etkisi var tabi. kullandığım haplarda zaten hormanal her ay 2 hap kullanıyorum kilo almama en büyük nedende bu napacam bilmiyorum

bu arada fdm bildirim yapmamış mesajlarına baktım. sabah 70 kilo topiğine yazmış orda yazdığı kilosunu yazdım buraya neden bizim takıma bildirim yapmamış anlamış değilim

kızlar hepiniz harikasınız...kaptanım çok çok özür dilerim ve teşekkür ederim.. bugün oğlanı hasteneye götürecektik sabah alalacele iki yere de bildirim yapmaya çalıştım.. tam bu sırada oğlan netin fişini çekmişti eşimde acele ettirince mesajın biri gitmemişti demekki buraya gelmemiş.. tekrar özrüdilerim.. çok sağoll...

selam kızlar doktordan geldim
ben adet düzenleyici kullanıyodum doktor vücudun artık bu hapa doymuş bu haplar ara kanamalar yapabilir dedi..rahim ağzında ufak bir yaran var ama sorun değil haftaya gel bakıcaz duruma göre yakarız dedi..korkulacak bişey yok dedi....hee bide kilo verdiğim için hormonlarımın dengesi bozulmuştur muhtemelen dedi...böyle işte...üstümden bir yük kalktı
gitmişken cildiyeyede gittim ayaklarımda egzamam var geçmiyodu
doktor strese bağlı egzama dedi iki merhem birde sinir hapı verdi
15 gün sonra kontrol
rabbim bütün hastalaar şifa versin versin inşlh hastane kapılarında bir umut iyileşmeyi bekleyen hastalara umut ışığı olsun şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine

bu arada cumanız mübarek olsun

eline sağlık canım
bak yukarda bana olanlı anlattım sende doktoruna git ilacını değiştirsin
bu adet düzensizliği çok beter ama kilo verdikçe düzelicek inşlh

slm kızlar kaçıncı olduk acaba meraklandım valla......................................

kızlar az önce geldik oksijen terapi yapıldı yüzümüze ışıl ışıl olduk oksijen alınca uykumuz geldi eve zor attık kendimizi,ben biberiye yağı almak için aktara gittim biberiye yağı ancak masajla faydalı olur dedi ve lahana yağını tavsiye etti onu aldım birazdan sürüp streç filmle saracağım acaba streç film ne kadar kalacak bi söyleyiverin...

herkese günaydın,gece oğlan uyutmadı kafam sarhoş gibi ...

yeni tartıldım yeni kilom 70.4 yani tam 1 kg gitmiş hemde adetliyim ............

wow kızlar müthişsiniz ,ben 66.500 olmuşum giden 300 gr regl oldum bunada şükür......................

maşallah bize ya hem regliz hem çatır çatır kilo veriyoruz.yalnız takım kan ağlıyorrr herkeşler hastaa

senin cildin zaten güzel parlak. bende sivilce izleri var ne yapsam geçmiyo.

geçmiş olsun camnım...senin de cuman mübarek olsunn

ben baktım yeniyim pek anlamıyorum ama galiba 3 olmuşuz

800 gramla kaybetmişiz kaptann sen cezalısın

vayyy yine de süperiz desene... evet evet kaptana ceza verelim.. bu hafta en az 1.5 kg versinnn

kızlar bu hafta 5. ve 3. takımda birkaç kişi var takip etmek lazım bireyselde çok iyiler. ne yaptılar acaba?

3.lük de güzell. bence herkeşi tebrik ediyorum. evet 3 hafta üstüste kilo alanı takımdan atıyormuyduk benmi yanlış hatırlıyorum. aslııı yahşi cazibede diyor ya. koltuk sallanıyor aslııı.. bak haşimotolu kız bile veriyo. bahane yok spor var. söle bakim bu hafta spor yaptın mı? kaç dakka yaptın?

Eseeen mutluluğumu paylaşırmısıın? ben 800 verdim ya ben böle vermezdim biliyosun en fazla 500 verirdim. dediğin gibi kaçamaklarımı azalttım bu hafta sadece dün 1 dondurma yedim. birde pazartesiydi sanırım bişe daha yedim ama onu hatırlamıyorum neydi oda çok bişe değildi. çok mutluyuumm.

Son düzenleme:
Kızlarrrrr HARİKAYIZZZZZ.Bu hafta 1. ciyiz inşallah,herkes vermiş herkes
ben baktım yeniyim pek anlamıyorum ama galiba 3 olmuşuz 800 gramla kaybetmişiz kaptann sen cezalısın
Kilo veren,kilosunu koruyan hedefine sarılan tüm siz takım arkadaşlarımı kutluyor ve kucaklıyorum.1.'lik 14 takımın haftalardır haftalardır haftalardır azminin hakkı idi ama dediğim gibi olay 1.lik değil,sorun 1.lik değil.Uzatmak istemiyorum,bazı konular hakkında çok konuştum,konuştuk ama olmadı.Mesele kesinlikle 1.lik değil beni anladığınızı sanıyorum.Velhasıl hepinizi tebrik ediyorum canlarım...Konuşmak istemediğim için biraz saçmaladım sanırım,affola...

Mutluluğunu mutluluğum gibi sevinçle karşılıyor ve yürekten tebrik ediyorum canım.70-80 ilo arası verilen 300 gr bile muhteşem bir gidiş olduğu halde,sen o ilk günden beri güvendiğim azminle senin için hayal ettiğim gidişi başardın.Cümlelerimi,fikirlerimi kaile alarak da beni ayrıca mutlu ettin,ve zaten güvendiğim Gülçin'i bana bir kere daha takdir ettirdin.Kutlarım canım,azminle ve kararlığınla başaramayacağın hiçbirşey yok hayatta,eminim...

estağfurullah canım. motivasyonumuz genelde güzel ya. ne kadar motivasyon o kadar gitsin kilolar. onun içün stres yok bacım. tam gaz devamm.. haftaya herşey daha iyi olacak bence.belki sen 90 dan kurtulup 80 lere adım atacaksın.. bende 77.7 olacam:))) inşallah yaaa..sizi çook seviyirem canlarım. birbirimize zaman ayırdık motive ettik. bazen nazımı çektiniz bazen kaprisimi..uyardınız. inşallah hep daha iyi hep daha çıtır oluruz.

eşim gelecek akşam. yarında halamlara filan gideriz büyük ihtimalle. çok fazla yokum hafta sonu anlayacağınız. bu akşam bol bol depolayın beni hafta sonu gülçininiz bitmesiin.nasılda nimetten saydım kendimi.

eline sağlık canım
bak yukarda bana olanlı anlattım sende doktoruna git ilacını değiştirsin
bu adet düzensizliği çok beter ama kilo verdikçe düzelicek inşlh

canım benim durum kilodan dolayı değil hapları kullanmadan önce 55 kiloydum çünkü
benim sorun yumurtalıklarla ilgili yani kilo versemde bu sorun düzelmeyecek malesef

kaptan bu arada ben izin istiyorum hafta sonu giremicem topiğe... köye gitcez...

tamam canım haftasonu izinlisin

evet haftaya diskalifiye olabilirim

bu arada esra bu hafta sen hazırlıyorsun devamsızlık listesini (30 Nİsan- 6 Mayıs)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…