- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.441
ahaha onu nasıl becerdin aban da anlat liiittfeeennOff bağırsaklarımda ne var ne yok gitti. Yarın tartıda eksik çıkmazsam
Yarın olsada yemek yesem
Kız detoks yapıyom ya bugün süt detoksuahaha onu nasıl becerdin aban da anlat liiittfeeenn
heee dimiiiii ay denemek istiyorum eşim akşam bozdurur bana kesin tam gün yapamamKız detoks yapıyom ya bugün süt detoksu
Akşama bişeyler yemem inşallahhe
heee dimiiiii ay denemek istiyorum eşim akşam bozdurur bana kesin tam gün yapamam
simdi bugün bozma yarın ve hafta sonu dikkat ettin mi haftaya şahane baslamış olcaksınAkşama bişeyler yemem inşallah
İnşallah yaa çok yavaş veriyorum sinirlerim bozuluyor. İnsan çabalarının sonucunu görmek istiyorsimdi bugün bozma yarın ve hafta sonu dikkat ettin mi haftaya şahane baslamış olcaksın
yavas gitsin saglam gitsin geri gelmesinİnşallah yaa çok yavaş veriyorum sinirlerim bozuluyor. İnsan çabalarının sonucunu görmek istiyor
Bir buçuk ay olacak 2 kilo zor gitti
Kuzum tatli turu cok olmus sanki bu arada sen evlendinmi bu aradabnmde yarın akşam gelcekleeerrrrr oturmayaaa hemen menümü sayayım
sarma
un kurabiyesi
mozaik pasta
kek
patates çanağı içine rus salatası
pasta
cok zahmetli işler yanası börek yapcan gül böreği yap bugünden koy dolaba dursun
he evlendim benKuzum tatli turu cok olmus sanki bu arada sen evlendinmi bu arada
Bana daaaaaahaha onu nasıl becerdin aban da anlat liiittfeeenn
Detoks canım yeşilçaylı süt detoksu. Düşün sabah kalktığımdan beri süt içiyorum ve su tüketiyorum. Gerçi kuru kayısı ve hurma yedim azcık. O kadarın günahı olmazBana daaaaa
Gidişi olsunda dönüşü olmasın inşallah.yavas gitsin saglam gitsin geri gelmesin
boyu posu devrilsin inşallahGidişi olsunda dönüşü olmasın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?