- 17 Aralık 2011
- 2.628
- 3.707
- 333
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.481
Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesinyaramadı sana detoks
Anaaa bu şey değil mi ya benay kızlaaar bugün kendimi bi tuhaf hissediyorum böle salak saf gibi geziyorum ortalarda gevsek gevsek
kahve yaptım içtim açılayım diye hiç faydası olmadı
Ben hepiniz icin yedim merak etmenHoşgeldin açım bacııım açç
Hoşgeldin kııız açım açsabahtan beri içiyorum
amiiinnnnnnnnAllah kimseyi açlıkla terbiye etmesin
sende miAnaaa bu şey değil mi ya ben
Afiyet olsun. Bana soldan soldan geliyorlarBen hepiniz icin yedim merak etmen
Regl olucam galiba kizlar canım aceyip şeyler cekiyor. Gerçi normal zamandada çekiyor
süt iç süttt acıktıkca iç tok tutarAfiyet olsun. Bana soldan soldan geliyorlarafiyet olsun
Sen bugün detoksu yapmıştın dimi. Nasil begendinmi. Ben yapamam sanırım yaa. Bizim poncik cok yapıyor onuAfiyet olsun. Bana soldan soldan geliyorlarafiyet olsun
Biraz koydu banaSen bugün detoksu yapmıştın dimi. Nasil begendinmi. Ben yapamam sanırım yaa. Bizim poncik cok yapıyor onu
Sebze günü yapsaydın bari kusum sebzede sıvı gibi. Şut ve yeşil çay degisik yaBiraz koydu banabir daha yaparmıyım bilmem. Sonuçta bir gün boyunca sıvı besleniyosun.
yarisiyoruzz kankaaaa ama aen detoks yaoiyosun beni uzuyosunA.s kanka bu hafta yarışıyoz mu
tahmin etmiştim yer kalmadıgını
ayy keskr benmde gitseeOff bağırsaklarımda ne var ne yok gitti. Yarın tartıda eksik çıkmazsam
Yarın olsada yemek yesem
Neyse tecrübe edinmiş oldum.Sebze günü yapsaydın bari kusum sebzede sıvı gibi. Şut ve yeşil çay degisik ya
Bende sıkıldığım için yapıyorum detoksu wya kizlarr ben ne zaman 69.9 gorecegim
skildimm 70 lerden
yarisiyoruzz kankaaaa ama aen detoks yaoiyosun beni uzuyosun
ayy keskr benmde gitsee
bakalim sabah kac cikacaksinn bende yaparimda emziriyorum bebegim kucuk cesaret edememBende sıkıldığım için yapıyorum detoksu w
kafam uyuştu. Bir süre süt içmesem iyi olacak
Büyük wc yemi çıkarıyorOff bağırsaklarımda ne var ne yok gitti. Yarın tartıda eksik çıkmazsam
Yarın olsada yemek yesem
Zor canım tabi ama o kadar zorlanmadım kaslar çalıştıkça mutlu oldumŞş çaktırma ben de aldım accık ama hemen vericiim şu arada
Evdeyim yine tüm gün tek aktivitem ders çalışmak arada iyi geliyor hem
Göbek falan saldı kaslar spor yapmayınca toparlasın azcık da yaza mezun geleyim
Sen neler yapıyorsun canım benim
Hiç mi zor gelmedi ben Shred ve Rippedde zorlanmıştım şahsen
Eferim gız hangisi
Tmm kuzu gunduz cok firsatim olmuyor aksam ugrarim cocuklarla yemek is derken vakit geciyor hemenargan yagı zeytin yağı aktara sr onlar sana bi sürü sayıyo zaten kuzu istemedigin kadar
uzaktaan bakmasanda en azından günlüugrasan meselaaaa
bak nuffıunda izinde ama hep burda
oh maşallaaaahh
olsun hemencik verirsin sen o kiloları
ama bu menü olmamış
Aman yok yok abartili degil guzel hannup pekmezini kullan bide incir yesen yeter catlatma vuruldunsa bitkisel bisey kullanma canim allahin izniyle ilaclar sifani bulursun canim benim..kuzum dişini sık lütfen kilo ver kilo bizim için fitlikten öte birşey yediklerine de dikkat et keşke yakın olaydıkta birbirimizi gaza getireydik ... bk biz vanillav ile protein diyeti yaptık 2 gün bayağı işe yaradı bende ... inşallah kuzum bende tek tüp var güzel yumurtada kapalı olan tarafta diğer yumurta da 17 mm di çatlamayı vuruldum salı günü üstüne harnup pekmezi bitki çayı aldım karışık onu çörek otu yağı birde kuru incir yedimçok mu abarttım ne
valla ben kilo aldım şimdi tedavideyim yumurta takibi yaptırdım eğer pozitif sonuç almazsam hedef kilom 65vazgeçemedim 65ten 69 dan
haşlayıp üstüne yoğurt mu döktün yedin ben sürekli yiyorum aslında yoğurt gerçi çokta göbeğim kalmadı kilo verince sakın bozma diyetini bak zaman bize işliyor
sen bakma uzaktan yamacımıza gel kuzum sende kilo ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?