- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.401
hadi hayırlısı
bizim adresi verin bizden alrsınız siz sonra
valla zaten cıkaramazlar eve 4. kat bizimkim getircek ordan buraya
Bende bisi yapmadiydim yeni geldiydik hastaneden piskevit koydum cayin yaninaay ne kadar ayıpinsan hiç bişey almıyosan cocuga bi meyve fln alır gelir
ben olsam onuda koymazdm işteBende bisi yapmadiydim yeni geldiydik hastaneden piskevit koydum cayin yanina
valla zaten cıkaramazlar eve 4. kat bizimsöve söve artık
kolay mı 4 kat adam az bile istemişbizimde 4.katama merdivenler cok genis kolay cıkar 100 tl istemis cıkarmak icin
aman ya altı üstü 2 koltuk 2 berjer istmeese nolurdu ölür müydükolay mı 4 kat adam az bile istemiş
yaw heee onlarda öle diyoduaman ya altı üstü 2 koltuk 2 berjer istmeese nolurdu ölür müydü
görmüştüm onu tvde faydasını görenler söylüyordu ama ben hacamat yaptırmak istiyorum botoks konya da bulamam sanırımbotoks migrene cok iyi geliyomş 6 ayda bir yaptırmak gerekiyoms
ay evet hacemat ablamda yaptırckmş bakaym faydası olcak mı oluyo diyolar amagörmüştüm onu tvde faydasını görenler söylüyordu ama ben hacamat yaptırmak istiyorum botoks konya da bulamam sanırım
bakalım inşallah ben de yaptırırsam söylerimay evet hacemat ablamda yaptırckmş bakaym faydası olcak mı oluyo diyolar ama
Hee kesme seker de getirebilirleraaa çok geçmiş olsun canım
meyvede getirebilirler meyve suyu yada süt
ben pazartesi diyet listesi var bitane arkadaşım diyetisyene gidiyo 1 haftada 2700 kg verdi 2400 ü yağdan onu yapmaya başladım 800 gram gitti sonra yemeye devam ettim ama hep nişanlımın yuzunden ben dıyete basladım dıyorum ben senı her halınle sevıyorum diyo hooop bırakıyorum o an
Bahiyim hele
Yoh kuru biskuvide iyi oluyoben olsam onuda koymazdm işteöle cat kapı geldiklerinde bi çay demliyorum başka bişey vermiyorm
yaw heee onlarda öle diyodukapının önünde indirsinler sen tasırsın madem alt tarafı 2 koltuksa
çay gelsin bari o daha iyiiiHee kesme seker de getirebilirlerahahahjaahha yada cay
Neymis o at hele bahiyim
daha bende görmedim bitince atarımBahiyim hele
hee arasına lokum koycan bideYoh kuru biskuvide iyi oluyocaya banmalik
aaa o neymiş ölee sanmıyorum kuzu ya ama belki dediğin gibi iraddeyi sabrı güclendiriyosa yememk için tutoydur kendiniarkadaşlar ben kk de başarı hikayelerinde bi konuda okudum günde 520 defa ya samed çekmek zzayıflmaya yardımcı oluyormuş deneyen var mı iradeyi mi güçlendiriyor acaba
temizlik timmeeeeeyooh yoh taşıyammaay suyumuzda bugün acıldı pazartesi gelsinler bariii
çay gelsin bari o daha iyiii
daha bende görmedim bitince atarım
dün başarı hikayelerindeki bi konuda gördümaaa o neymiş ölee sanmıyorum kuzu ya ama belki dediğin gibi iraddeyi sabrı güclendiriyosa yememk için tutoydur kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?