- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.461
her akşam değil ama hafta da 2 3 gün yapabilirsin bence bende denemiştim midemi yakmasa daha devam ederdim etkiliben de akşamları yatrken yoğurt kürü mü denesem acaba yapan biri sabaha çok güzel tuvalete çıkartıyor demişti hiç denemedim
kuzum dişini sık lütfen kilo ver kilo bizim için fitlikten öte birşey yediklerine de dikkat et keşke yakın olaydıkta birbirimizi gaza getireydik ... bk biz vanillav ile protein diyeti yaptık 2 gün bayağı işe yaradı bende ... inşallah kuzum bende tek tüp var güzel yumurtada kapalı olan tarafta diğer yumurta da 17 mm di çatlamayı vuruldum salı günü üstüne harnup pekmezi bitki çayı aldım karışık onu çörek otu yağı birde kuru incir yedimçok mu abarttım ne
valla ben kilo aldım şimdi tedavideyim yumurta takibi yaptırdım eğer pozitif sonuç almazsam hedef kilom 65vazgeçemedim 65ten 69 dan
haşlayıp üstüne yoğurt mu döktün yedin ben sürekli yiyorum aslında yoğurt gerçi çokta göbeğim kalmadı kilo verince sakın bozma diyetini bak zaman bize işliyor
sen bakma uzaktan yamacımıza gel kuzum sende kilo ver
bence gayet iyi
he ara dediğin baya öğle yemegi olmşama ben begendm cok iyi
ah bebegim gelmiiiişşş
hoşgeldin kuzuuumkaşla göz arası spora mı basladın sen
Canım biz @SekerPancarii ile başlamıştık önce killer abs 1denedik basit gibi geldi 6week 6pack yapmaya karar verdik bir iki kere yaptım sonra ara vermek zorunda kaldım dünde killer abs level 2 deneyeyim dedim bence süper di level 1 biraz basit ve kardiyo da vardı level 2 kardiyo var ama o esnada bile çalışıyor karın :)
Bence yarıyor canım gerçi karın videolarına yeni başladım daha da
spor candır yap tabi yap yazın türkiyede salına salına gezersinŞş çaktırma ben de aldım accık ama hemen vericiim şu arada
Evdeyim yine tüm gün tek aktivitem ders çalışmak arada iyi geliyor hem
Göbek falan saldı kaslar spor yapmayınca toparlasın azcık da yaza mezun geleyim
Sen neler yapıyorsun canım benim
Hiç mi zor gelmedi ben Shred ve Rippedde zorlanmıştım şahsen
spor candır yap tabi yap yazın türkiyede salına salına gezersin
bende aynı kilo alıyorum işte napim
cok yiyorum cidden cok yiyorum dur da diyemiyorum kendime psikolojim bozulduNe yaptın da
Evlilik mi yaradı saldın
Aaaamiinboyu posu devrilsin inşallah
1 saat sonra evime gidiyorumAaaamiin
Pekmez iç eve gidince keçiboynuzu pekmeziay kızlaaar bugün kendimi bi tuhaf hissediyorum böle salak saf gibi geziyorum ortalarda gevsek gevsek
kahve yaptım içtim açılayım diye hiç faydası olmadı
ben de deneyeyim hem yoğurt göbek yağlarını da yakıyormuş madem denemekte fayda varher akşam değil ama hafta da 2 3 gün yapabilirsin bence bende denemiştim midemi yakmasa daha devam ederdim etkili
Neyse yılbaşı tatili iyi gelecek sana. Biraz enerji depolarsın1 saat sonra evime gidiyorumokuldaykn bile bu kadar saat saymıyodum cok bunaldım
Ahada banblack gelmişTakımın delisi geldinapionuz kizlar
bu pekmezden almam lazım herkes tavsiye ediyo var bi kerameti belli kiPekmez iç eve gidince keçiboynuzu pekmezi
Hoşgeldin açım bacııım aççTakımın delisi geldinapionuz kizlar
Hoşgeldin kııız açım açTakımın delisi geldinapionuz kizlar
zarar gelmez kuzuben de deneyeyim hem yoğurt göbek yağlarını da yakıyormuş madem denemekte fayda var
Beynim sulanmış bak iki kez yazmışımHoşgeldin açım bacııım açç
Hoşgeldin kııız açım açsabahtan beri içiyorum
Takımın delisi geldinapionuz kizlar
oy evetttt evde yuvarlancam kimseyede gidemem o gece kusura bakmasınlarNeyse yılbaşı tatili iyi gelecek sana. Biraz enerji depolarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?