- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #249.601
sen başladıgından beri hiç menülerini görmedim takıma da ugramıyosun keske biraz buralarda takılsan gayret etsenSelam ben cok zorlanıyorum niye bilmiyorum ama yapamıyorum sanki
hepten kapattım canım benden önemli değil hiçbirşeyhayırlısı.. bence bebek konusuna ara verin biraz
cok stres oldun sen bak hasta olcaksın dert etmekten
ne zaman olcan kuzu bu hafta içi olursan atarsn o ödemi fln zaten iner kilon geri@keptin artı çıkacağımı biliyordsum hafta içi de öyle çıkıyordum ama direk bu kilo biraz ödemden sanırım ama ne olursa olsun + çıkmamalıydım şimdi ne yapacam adetim de yaklaşıyor
kesinliklehepten kapattım canım benden önemli değil hiçbirşey
2kere yazmıştım menümü. Diyet yapcam dedikçe yiyesim geliyor farklı bir psikolojisen başladıgından beri hiç menülerini görmedim takıma da ugramıyosun keske biraz buralarda takılsan gayret etsenburanın havasından insan zorluyo kendini zaten
iki aydır sıkıntı yaşıyorum gecen ay bir hafta erken oldu bu ay normal olursam ayın 31 i 1i gibi olmam lazımne zaman olcan kuzu bu hafta içi olursan atarsn o ödemi fln zaten iner kilon geri
bilmiyoruzgeçen hafta o da bildirim yapsaydi dereceye gitcektik
Temam teşekkürler düzeltmişler listeye deyukarı yuvarlıyo 98 oluyo beybisiiii
ben gelince bütün sayfaları okuyorum ki istersen etiketleme
Ödem atıcı çaylar yap. İyi gelir .iki aydır sıkıntı yaşıyorum gecen ay bir hafta erken oldu bu ay normal olursam ayın 31 i 1i gibi olmam lazım
kız 2 kereyle biter mi hergn yazcaksın menünü modun düştüğünde buraya gel yaz gerkirse söyle benim hevesim kactı heveslendirin beni de 2 3 gr verdiğinde gel bildir vs veya kötü bişey yediginde de bildir tohatı yidin mi aklın basına gelir2kere yazmıştım menümü. Diyet yapcam dedikçe yiyesim geliyor farklı bir psikoloji
su içiyo musun peki ? menülerle beraber kac litre su içtiginide yaz bundan sonra ben bi takip edeyim onuiki aydır sıkıntı yaşıyorum gecen ay bir hafta erken oldu bu ay normal olursam ayın 31 i 1i gibi olmam lazım
evlerden ırak
Temam teşekkürler düzeltmişler listeye de
Allah korusun dedikodudan
Neyi gısu içiyo musun peki ? menülerle beraber kac litre su içtiginide yaz bundan sonra ben bi takip edeyim onu
evlerden ırakay pek severin
günaydın bebeğiiiiim bi daha ki cumaya karnında fasulyeyle ulasırsın inşallahhhhGunaydinn ve hayırlı cumalar dualarda bulusmak ümidiyle :)
canım bu hafta hem yürüyüş spor detoks ne gerekiyorsa yapcam çok yoruldum ben bir yıldır böyle alver yapıyorum yeşilçay iyi geliyor aslında ama tansiyonumu düşürüyor migrende olunca içemiyorum suyu 2lt kesin içiyorum 3e çıkarmaya çalışcam önümüzdeki hafta beni 63.5 üzerinden mi değerlendireceksinÖdem atıcı çaylar yap. İyi gelir .
elma çayı var bildiğim başka ne yapabilirimÖdem atıcı çaylar yap. İyi gelir .
Gördüm kiz super olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?