Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@keptin artı çıkacağımı biliyordsum hafta içi de öyle çıkıyordum ama direk bu kilo biraz ödemden sanırım ama ne olursa olsun + çıkmamalıydım şimdi ne yapacam adetim de yaklaşıyor

@keptin artı çıkacağımı biliyordsum hafta içi de öyle çıkıyordum ama direk bu kilo biraz ödemden sanırım ama ne olursa olsun + çıkmamalıydım şimdi ne yapacam adetim de yaklaşıyor
ne zaman olcan kuzu bu hafta içi olursan atarsn o ödemi fln zaten iner kilon geri

2kere yazmıştım menümü. Diyet yapcam dedikçe yiyesim geliyor farklı bir psikoloji
kız 2 kereyle biter mi hergn yazcaksın menünü modun düştüğünde buraya gel yaz gerkirse söyle benim hevesim kactı heveslendirin beni de 2 3 gr verdiğinde gel bildir vs veya kötü bişey yediginde de bildir tohatı yidin mi aklın basına gelir

Ödem atıcı çaylar yap. İyi gelir .
canım bu hafta hem yürüyüş spor detoks ne gerekiyorsa yapcam çok yoruldum ben bir yıldır böyle alver yapıyorum yeşilçay iyi geliyor aslında ama tansiyonumu düşürüyor migrende olunca içemiyorum suyu 2lt kesin içiyorum 3e çıkarmaya çalışcam önümüzdeki hafta beni 63.5 üzerinden mi değerlendireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…